Canon EF 14mm f/2.8L II USM

EF 14mm f/2.8L II USM

EF 14mm f/2.8L II USMer den krævende professionelles ultravidvinkel. Den benytter UD og asfæriske linser til at opnå fænomenal billedkvalitet. Med største blænde på f/2,8 en det også velegnet til optagelse i svagt lys.

EF 14mm f2.8L II USM

Fordele

  • L-serie konstruktion forseglet mod støv og fugt
  • Stor f/2,8 blænde
  • UD og asfæriske linser
  • Ring USM-autofokus med mulighed for manuel efterjustering
  • Cirkulær blænde
  • Super Spectra coatings reducerer overstråling og reflekser

Funktioner

Kig nærmere på Canon EF 14mm f/2.8L II USM

Et særligt perspektiv


Ved en billedvinkel på hele 114° viser EF 14 mm f/2,8L II USMmere end det menneskelige øje. Det er perfekt til at vise små interiører, store motiver fotograferet tæt på eller dramatiske landskaber. Dette meget ekspressive objektiv kan desuden skabe en stærk fornemmelse af afstand mellem forgrund og baggrund.

L-series-konstruktionSom alle L-seriens objektiver kombinerer EF 14mm f/2.8L II USM præcisionsoptik og uovertruffen mekanisk kvalitet. Det er pålideligt og nemt at bruge. Forsegling mod støv og fugt beskytter effektivt mod vind og vejr, selv under ekstreme forhold.

Stor f/2,
8 blændeDen store blænde f/2,8 muliggør hurtig fotografering uden flash selv i svagt lys, uden at man giver afkald på dybdeskarpheden.

Asfærisk og UD-elementerObjektivet er udstyret med to særlige linsetyper for at sikre optimal visuel ydelse: Asfæriske linser for at korrigere sfærisk aberration, og Super UD (ultra-low dispersion) linser for at eliminere sekundær kromatisk aberration. Resultatet er skarpe, kontrastrige kvalitetsbilleder fra billedhjørne til billedhjørne uden forvrængning.

Ring USM-autofokus med manuel efterjusteringCanons ring USM-autofokussystem benytter ultrasoniske vibrationer til hurtig, præcis og nærmest lydløs fokusering. Objektivet kan til hver en tid efterfokuseres manuelt på den store fokusring, der ikke bevæger sig under autofokus. Det giver fotografen lejlighed til at flytte fokus, når det ønskes.

Super Spectra coatingSuper Spectra coating bidrager til at sikre en præcis farvegengivelse og høj kontrast og undertrykker desuden overstråling og reflekser ved at absorbere det lyse, der ellers ville være reflekteret fra de enkelte linser og digitale EOS-sensorer.

Cirkulær blændeDen cirkulære blændeåbning betyder pæn, glat bokeh (backgroundsblur) - En glimrende måde at få motivet til at stå frem eller til at lave iøjnefaldende portrætter.

TilbehørEF 14 mm f/2,8L II USM er forsynet med indbygget modlysblænde, der samtidig beskytter frontlinsen, forbedrer kontrasten og modvirker vignettering. Objektivdæksel og pose medfølger.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon EF 14mm f/2.8L II USM, dets funktioner og hvad det kan.

Related Products

Kan vi hjælpe dig med at vælge dit næste objektiv?

Vores objektivvælger vil føre dig gennem vores udvalg af objektiver og hjælper dig med at finde det perfekte match for dig og dit EOS-kamera.

Vidvinkelobjektiver

Opnå et bredere synsfelt, og få mere med i billedet med vores udvalg af vidvinkelobjektiver.