KIT

Skab en perfekt stemning med Canon Light & Speaker ML-A-højttalerlampen

Opdag fordelene ved lyd og lys til fokus og kreativitet med lydterapeut Lyz Cooper.
En sølvfarvet Canon Light & Speaker ML-A-højttalerlampe står på en flisebelagt overflade og lyser let til den ene side for at vise højttalergitteret.

Med så mange distraktioner, der kæmper om vores opmærksomhed i dag, kan det være en kamp at finde det dybe fokus, der kræves for at koncentrere sig om en hvilken som helst opgave. Canons trådløse Light & Speaker ML-A-højttalerlampe – en stilfuld Bluetooth-højttaler, der er fremstillet af aluminium, der også fungerer som skrivebordslampe – sigter mod at være et redskab til koncentration og kreativitet, men også til afslapning.

Lyz Cooper, lydterapeut og medstifter af British Academy of Sound Therapy, tror på musikkens potentiale til at ændre humøret. Hun siger, at musikken skal være omhyggeligt komponeret for den ønskede effekt, og forklarer, at "kreativitetsprocessen og den dybe fokus stimulerer to dele af hjernen, så det kræver forskellige lyde."

Lyz går stærkt ind for at holde pauser, mens du arbejder: "Det er virkelig vigtigt, når du har det intense fokus, eller når du arbejder på en deadline, skal du holde hjernepauser." På den Spotify-afspilningsliste, hun har valgt til lanceringen af Light & Speaker ML-A-højttalerlampe, er der et nummer inkluderet, der har til formål at hjælpe dig med at "glide væk et stykke tid" – et vigtigt tip til vedholdende fokus.

Denne slanke højttaler er ikke kun et værktøj til produktivitet, men dens alsidighed betyder, at du kan tage den op som en lygte og tage den med overalt, hvor du vil, rundt i huset. Og takket være den stilfulde, minimalistiske æstetik og valget mellem to farver (sølv eller sort) vil den helt sikkert komplementere indretningen af ethvert rum, du vælger at placere den i.

Hold fokus

En Canon Light & Speaker ML-A-højttalerlampe er placeret på et træbord ved siden af en kvinde, der arbejder, og oplyser den bærbare computer, hun læser fra.

Lyz siger, at kølige toner er bedre egnet til stimulering og produktivitet, så skift fra det varme lys til det kølige lys på din Canon Light & Speaker ML-A-højttalerlampe, når du har brug for at fokusere på det vigtige projekt.

En Canon Light & Speaker ML-A-højttalerlampe er placeret på et bord, hvor den lyser på en lommeregner og nogle penne.

Den unikt designede vipbare og roterende arm og det roterende lampehoved på Canon Light & Speaker ML-A-højttalerlampe sikrer den perfekte vinkel til enhver sammenhæng. Med en harmonisk blanding af form og funktion i et slankt, minimalistisk design kan den skabe den perfekte belysningsløsning til enhver opgave og løfte ethvert rum.

Når det drejer sig om koncentration, fungerer forskellige produktivitetsværktøjer og -teknikker for forskellige personligheder, men der er nogle fordele ved Canons Light & Speaker ML-A-højttalerlampe, der er universelle. For eksempel mulighederne for varmt eller køligt lys, som Lyz taler om: "Det varme lys føles mere hyggeligt, mens et køligt lys er mere opløftende og stimulerende." Så hvis det er produktivitet og årvågenhed, der ønskes, er køligt lys vejen frem. Lampens justerbare arm kan også frembringe et spotlight, som kan vippes hvor som helst hen, hvilket er ideelt til læsning eller arbejde, der kræver præcision.

Lyd kan virkelig hjælpe med at komme ind i den dybe koncentrationstilstand – der, hvor "du er så fordybet i denne ting, at du glemmer at spise," forklarer Lyz. "For at komme i den tilstand har du virkelig brug for, at musikken nærmest er en baggrund, for at den er en leder for din kreativitet og dit fokus," fortsætter hun. "Vi lavede en stor forskningsundersøgelse med 3.500 deltagere. De fleste af dem sagde, at de valgte stemnings- eller klassisk musik, når de studerede – noget, der ikke ville forstyrre."

Men det handler ikke kun om musik: Lyz er fascineret af lyde og deres dybe effekt på hjernen. "Jeg indfører en del hvid støj og brun og lyserød støj i mine musikkompositioner," siger hun. "De har forskellige kvaliteter. Hvis du har tinnitus, kan hvid støj være meget nyttig, fordi den maskerer tinnitus, men lyserød støj og brun støj er blødere. Brun støj kan være lyden af en varmluftblæser eller et gaskomfur, noget i den stil. Den kan være gavnlig til at dæmpe angst."

Canon Light & Speaker ML-A-højttalerlampen bruger Bluetooth 5.0, så du kan få adgang til afspilningslister på alle musikstreamingtjenester og se, hvad der fungerer for dig. Lyz har endda været med til at sammensætte en Spotify-afspilningsliste til at vise det bedste af det, som Light & Speaker ML-A-højttalerlampen kan tilbyde. Med titlen AutoFocus er det Canons første album nogensinde, og det er designet til at understøtte den perfekte steming, hvor kreativitet kan trives.

Find et sted at arbejde

En Canon Light & Speaker ML-A-højttalerlampe er placeret på et træbord ved siden af en bog, en plante og nogle kontorartikler.
Canon Light & Speaker ML-A-højttalerlampe står på et sofabord ved siden af en lænestol.

Canon Light & Speaker ML-A-højttalerlampe er et multifacetteret værktøj, der giver dig mulighed for at tilpasse din belysning og dit soundtrack overalt i hjemmet.

Før du går i gang med et stykke arbejde, skal du sætte dig et klart mål og skrive det ned. Selvdisciplin og ansvar er grundstenen i at nå dine mål. Det er også vigtigt at udvikle en rutine. Måske starter du småt, men bruger en tidsperiode på et projekt hver dag – regelmæssigheden kan hjælpe med at få din hjerne til at være kreativ i disse perioder.

At have et dedikeret arbejdsområde er meget fordelagtigt for produktiviteten, men der er mange andre måder, du kan gøre ethvert rum velegnet til arbejde i. Hvis du kun har dit køkkenbord, skal du sørge for, at det er rent og klargjort med alle de værktøjer, du har brug for til at studere, og efterlade distraktioner i et andet rum. Hav en afspilningsliste med den musik, der fungerer for dig, eller måske en podcast, du foretrækker.

Light & Speaker ML-A-højttalerlampen leverer også op til otte timers lys, fem timers musik og tre timer med begge dele på en enkelt opladning. Opladning er enkel via USB-C, og det tager tre timer til fuld opladning.

Giv dig tid til afslapning

En person knæler på en yogamåtte ved siden af en Canon Light & Speaker ML-A-højttalerlampe.

"Folk vil sige: "Jeg kan ikke meditere, jeg vil ikke meditere, min hjerne slukker ikke". Hvis du har noget musik eller en lyd, der er designet [til at hjælpe med meditation], kan du nå en meget dyb, afslappet tilstand – og meget nemt, uden at tænke på det," forklarer Lyz.

En person ligger i sin seng med en bog, en Canon Light & Speaker ML-A-højttalerlampe står på sengebordet.

For at undgå udbrændthed er hovedbudskabet fra Lyz at tage hjernepauser. Dette kan genstarte din hjerne og hjælpe dig med at forblive engageret i et projekt. "Vi kan bruge musik til at få hjernebølgerne til at gå ned i kadence og derved blive mere afslappede," forklarer Lyz. "Der er masser af måder, hvorpå musik kan få hjernen til at skifte tilstand, hvorved neurotransmittere påvirkes."

Som Lyz påpeger, "de vigtigste fald i koncentrationen har tendens til at være omkring kl. 11.00 og omkring kl. 15.00, så det er virkelig godt for optimal sundhed og velvære at have disse hjernepauser".

At lytte til baggrundsmusik ved en lavere lydstyrke er en fantastisk måde at slappe af på, men på grund af det lavere lydregister bliver bassen – som spiller en vigtig rolle i nogle af de omgivende lyde – ofte næsten uhørbar ved lav lydstyrke. Den passive køler i bunden af Canon Light & Speaker ML-A-højttalerlampe- gør, at bassen kan være mere markant, selv når den spilles stille, så du ikke behøver gå på kompromis med lydkvaliteten for at slappe af.

Varmt omgivende lys kan også hjælpe med at slappe af og skabe en hyggelig og behagelig steming om aftenen.

Din følgesvend derhjemme

To Canon Light & Speaker ML-A-højttalerlamper står på et overfyldt middagsbord omgivet af tallerkener med mad og mennesker, der sidder på stole. En hånd rækker ud og justerer knapperne på det nærmeste Light & Speaker ML-A-højttalerlampe.

Skab stemning ved et hyggeligt middagsselskab med den justerbare belysning fra Canon Light & Speaker ML-A-højttalerlampe, som også kan levere stemningsmusik, mens du underholder.

En Canon Light & Speaker ML-A-højttalerlampe står på en hylde og oplyser nogle stueplanter i et varmt lys.

Den varme belysning i Canon Light & Speaker ML-A-højttalerlampe kan hjælpe med at skabe en hyggelig, afslappende baggrund om aftenen og ser fantastisk ud til at oplyse andre dele af din indretning, f.eks. stueplanter – der også er gode for den generelle velvære.

Stream din yndlingsmusik, dit radioprogram eller podcast trådløst fra enhver mobil enhed eller computer med Bluetooth 5.0-teknologien i Canon Light & Speaker ML-A-højttalerlampen. Den er fantastisk til at skabe et afslappende miljø hvor som helst i hjemmet. "Dopamin og nitrogenmonoxid produceres i hjernen, når vi lytter til musik. Og det giver faktisk en helbredende fordel for kroppen," forklarer Lyz.

Canon Light & Speaker ML-A-højttalerlampen er en ideel gave til den stilfulde kreative i dit liv, og dens bærbarhed baner vejen for fleksible arbejdspladser, der imødekommer individuelle behov. Den er fremstillet af aluminium i høj kvalitet med en alumitfinish, med alle skruer skjult inde i huset, og den fås i sølv eller sort, hvilket gør, at den passer ind i ethvert hjem.

Vigtigheden af at tage mentale pauser, som Lyz er stor fortaler for, afspejles i Light & Speaker ML-A-højttalerlampens dobbelte formål, der minder brugerne om balancen mellem arbejdsomhed og afslapning og gør det muligt for os at udnytte det bedste inden for teknologi til et harmonisk liv.

Skrevet af Natalya Paul

Relaterede artikler