How I’m using the Canon EOS 2000D to promote my band

SINGER-SONGWRITER JOSH GIBBS

Sådan bruger jeg Canon EOS 2000D til at promovere mit band

Josh Gibbs
Josh Gibbs

Singer-songwriter


Josh Gibbs har en intuitiv forståelse af forbindelsen mellem en kunstners musik og kunstnerens image. "Jeg har altid elsket bands, der ser fantastiske ud. Man så billeder af dem, længe før man nogensinde hørte noget, og det gav en lyst til at lytte til deres musik".

Da han havde dannet bandet Pin Ups med brødrene Louis og Jesse Baker, tænkte Josh grundigt over, hvordan de skulle præsenteres visuelt. "Vi er et nyt band, så det er vigtigt at vise, hvad vi laver, og hvorfor vi er værd at følge".

Han vidste, at det var afgørende at kunne slå flotte fotos op på sociale medier for at få følgere, men han var ikke overbevist om, at han kunne opnå det, han ville, med sin mobiltelefon. "Jeg kunne ikke fokusere rigtigt, og der var altid for mørkt eller for lyst, især når vi spillede på mørke spillesteder eller i musikstudier," siger han.

For Josh var løsningen Canon EOS 2000D – et digitalt spejlreflekskamera, der leverer god kvalitet selv i svagt lys. Josh havde aldrig brugt et digitalt spejlreflekskamera før, og han blev overrasket over, hvor nemt det var at bruge kameraet og af selve kvaliteten af de billeder, det tog.

"Det var virkelig intuitivt – lige så enkelt at bruge som en telefon. Jeg købte det og begyndte at fotografere. Lige pludselig var mine billeder fulde af detaljer, superskarpe og professionelle."

Relaterede artikler
Ready for anything: introducing the Canon EOS 850D

CANON EOS 850D

Klar til det hele: Vi præsenterer Canon EOS 850D

Giv din fotografering et løft med et digitalt spejlreflekskamera, der kan klare stort set alt: Canon EOS 850D.

Get to grips with shutter speed

LUKKERTID

Få styr på lukkertiden

Disse 5 grundlæggende tips vil hjælpe dig med at mestre lukkertiden, så du kan fange motiver i bevægelse og forbedre din action-fotografering.

Sharing memories after the recording session

Josh havde været bekymret for, at et digitalt spejlreflekskamera ville gøre det sværere for ham at dele billeder, så han var også imponeret over kameraets tilslutningsmuligheder. "Det er virkelig nemt at tilslutte EOS 2000D-kameraet til min telefon. Så kan jeg bare kigge billederne igennem og uploade de bedste direkte til Instagram." Og som bonus har han fundet ud af, at det er lige så nemt at dele billeder, når han er på farten, som når han er i studiet. "Jeg lægger bare kameraet i min taske og tager det med mig. Hvis jeg ser noget fedt, vil jeg gerne dele det så hurtigt som muligt".

Getting creative in the recording studio, the EOS 2000D captures great shots in low light

EOS 2000D's evne til at fortælle en historie tiltalte også Josh.

"Jeg elsker at kunne tage fede videoer, så Video Snapshot-funktionen er fantastisk. Du kan tage en masse korte videoer af de daglige ting, og så stykker kameraet dem sammen til en dejlig lille historie om alt det, der er foregået."

Lige nu er Pin Ups ved at indspille deres første album, og Josh nyder at kunne optage deres indspilninger på en nøjagtig og udtryksfuld måde. "Det er en romantisk idé for mig, at jeg kan optage disse minder, at jeg kan sætte billeder til lyden".

Jesse and Louis tracking the first Pin-ups album. Effortless storytelling, even in tricky light

For at skabe fotos med et look, der afspejler bandets lyd, er Josh allerede begyndt at dykke ned i EOS 2000D's kreative muligheder. "Jeg kan rigtig godt lide muligheden med at skabe en sløret baggrund for at gøre billederne drømmeagtige og tågede," siger han.

Og han planlægger at udforske de kreative funktioner endnu mere. "Jeg planlægger helt sikkert at bruge flere af det digitale spejlreflekskameras avancerede funktioner og måske afprøve nogle forskellige objektiver," siger Josh. "På samme måde som det er interessant at lege med nye lyde, er det også sjovt at afprøve nye fototeknikker".

Relaterede artikler

'Bliv inspireret' er din vigtigste kilde til nyttige fototips, købsguider og interessante interviews – alt, hvad du behøver for at finde det bedste kamera eller den bedste printer og gøre din næste kreative idé til virkelighed.

Tilbage til alle fortællinger

Er du interesseret i EOS 2000D?

Det ideelle kamera til at begynde at fotografere med digitale spejlreflekskameraer. EOS 2000D er nemt og intuitivt at bruge til at lave og dele minder med smuk baggrundssløring.

Få mere at vide

Interested in the EOS 2000D