Canon EOS C100

EOS C100

Et videoproduktionskamera til en rimelig pris, som tilbyder en unik kombination af professionel HD-billedbehandling, kompakt design og mulighed for at benytte en lang række objektiver - det brugervenlige C100 er ideelt konfigureret til, at én person kan betjene det.

Fordele

 • 8,3 Megapixel Super 35mm CMOS-sensor, Full HD
 • Høj følsomhed, lav støj
 • 24 Mbps AVCHD til SD-kort
 • Automatiske optagelsesmetoder
 • Dual Pixel CMOS AF giver nøjagtig fokusering*
 • Udskiftelige EF-objektiver
 • Canon Log Gamma
 • Kompakt, modulært, let
 • Professionel lyd
 • Ubesværet integration med arbejdsgange
 • CPS-videosupport

Detaljerede funktioner

Kig nærmere på Canon EOS C100

8,3 Megapixel Super 35mm CMOS-sensor, Full HD


En 8,3 Megapixel Super 35mm CMOS-sensor, som er designet og fremstillet af Canon specifikt til videooptagelse, giver dig RGB-behandling med tre kanaler til optagelse i Full HD. Den leverer uovertrufne billeder i høj opløsning med høj følsomhed, lav støj, reduktion af påvirkningen fra rullende lukker samt en smuk, lav dybdeskarphed.

Høj følsomhed, lav støj


Øget følsomhed betyder, at der kan optages billeder med lav støj ved op til ISO 80000, hvilket gør det muligt at bruge den under næsten alle optagelsesforhold.

24 Mbps MPEG-4 AVCHD til SD-kort


Optag MPEG-4 AVCHD/H.264-filer ved 24 Mbps (4:2:0) til to SD/SDHC/SDXC-hukommelseskort – med mulighed for relay recording og samtidig optagelse. Udgangene omfatter HDMI med låsefunktion, AV og USB.

Canon Log Gamma


Indbygget Canon Log Gamma giver en neutral billedkvalitet med 12-trins spillerum (800 % dynamikområde) ved en basisindstilling på ISO 850. En indstilling med stort dynamikområde leverer optagelser med samme brede spillerum, men kræver ikke graduering.

Udskiftelige EF-objektiver


Udvid dine kreative muligheder med et kæmpestort udvalg af udskiftelige objektiver. EF-fatningen er kompatibel med Canon 4K EF Cinema-objektiver samt mere end 60 EF-objektiver, herunder Macro og Fish Eye. 3 manuelle, indbyggede ND-filtre øger alsidigheden ved optagelse.

Kompakt, modulært, let


EOS C100 er ultrakompakt og let og ideelt til brug under trange optagelsesforhold. En grundlæggende optagelsesopsætning vejer kun 1.020 g (uden objektiv), mens et aftageligt greb, håndtag og et kontrolpanel, der kan indstilles i flere vinkler, sikrer maksimal manøvredygtighed. Det robuste, stænktætte hus indeholder komponenter af magnesiumlegering for ekstra holdbarhed og hårdførhed.

Automatiseret optagelse


For at gøre det nemt at betjene kameraet for én person omfatter de automatiserede funktioner One Shot-autofokus, Push Auto Iris og automatisk hvidbalance. Når der er brug for det, er der mulighed for fuld manuel kontrol med en effektiv Focus Assist-funktion, som understøtter manuel fokusering og sikrer skarpe og detaljerede billeder.

Professionel lyd


De professionelle muligheder for lydoptagelse omfatter LPCM eller Dolby AC3. Det øverste håndtag har to XLR-indgange og en stereomikrofon.

Ubesværet integration med arbejdsgange


Bred NLE-understøttelse giver mulighed for nem integration i eksisterende arbejdsgange til efterredigering.

CPS-support


Med EOS C100 følger gratis support fra CPS (Canon Professional Services) med eksklusiv adgang til en lang række fordele: CPS-support ved større begivenheder, en prioriteret reparationsservice (i det omfang, dette er tilgængeligt) samt lokal CPS-support i udvalgte europæiske lande.

Dual Pixel CMOS AF via serviceopdatering


Dit EOS C100 kan opdateres til at inkorporere Canons unikke Dual Pixel CMOS AF, som giver en utrolig brugervenlighed og kreativ kontrol over fokusering. Det er nemt at følge motiver kontinuerligt midt i billedet og holde dem i skarp fokus. En AF-låsefunktion giver ekstra kontrol. One-Shot-fokusering med forbedret præcision og hastighed gør det lige så nemt at fokusere på motiver, der ikke er midt i billedet.


* Kræver en serviceopdatering på et Canon-servicecenter (betaling opkræves).

Priser

Produktspecifikation

Få mere at vide om Canon EOS C100, dets funktioner og hvad det kan.

CPN.jpeg

Canon Professional Network

Inspiration, læring, produktoplysninger og nyhedsopdateringer giver den ultimative dækning for professionelle fotografer, videografer samt erfarne entusiaster i hele verden, der bruger Canons produkter.

Vigtig opdatering