Canon EOS C100 Mark II

EOS C100 Mark II

EOS C100 Mark II er perfekt til enkeltmands videoproduktion og giver dig mulighed for at nå dine modigste visuelle ambitioner. Dette intuitive kamera byder på næste niveau af Cinema EOS imaging performance og ægte kreativ frihed.

Fordele

  • 8,3 Megapixel Super 35mm CMOS-sensor, Full HD
  • Dual Pixel CMOS AF og Face Detection AF*
  • ISO 102400; støjsvag
  • Dual Format AVCHD/MP4-optagelse op til 1080/60p
  • OLED-skærm; forbedret elektronisk søger
  • Indbygget Wi-Fi og fjernbetjeningsindstillinger
  • HDMI-output
  • EF-objektivfatning
  • Professionel lyd
  • CPS-videosupport

Funktioner

Kig nærmere på Canon EOS C100 Mark II

Oplev kvaliteten, som kan realisere din vision


En 8,3 Megapixel Super 35mm CMOS-sensor, som er designet og fremstillet af Canon specifikt til videooptagelse, giver dig fantastiske billeder i Full HD. Kombineret med et nyt videobehandlingssystem - som bruger den teknologi, der er udviklet til Canons flagskib, EOS C500 Digital Cinema-kameraet - leverer det fremragende billeder i høj opløsning med forbedret følsomhed (op til ISO 102400), lavt støjniveau, reduceret påvirkning fra rullende lukker samt en smuk dybdeskarphed. Canon Log Gamma giver 12-trins spillerum (800 % dynamikområde) for maksimal fleksibilitet ved efterproduktion, mens Wide DR understøtter hurtigere ekspeditionstid ved at levere optagelser med et bredt dynamikområde, der ikke nødvendiggør farvegraduering.

Avanceret autofokus giver ekstra kontrol


EOS C100 Mark II anvender Canons Dual Pixel CMOS AF, der giver utrolig kontrol med minimal anstrengelse. Kontinuerlig AF sporer automatisk og fokuserer motiver midt på skærmen, hvilket gør det nemmere at optage action. One-shot AF med forbedret præcision gør ligeledes fokusering nem.
Face Detection AF - som reagerer på motivets ansigt - er også tilgængelig og gør optagelse af interviews og film nemt for filmfolk, der arbejder alene.

Vælg de parametre, der passer til din produktion


Optag uden begrænsninger for at opfylde alle produktionsmål. Optag enten AVCHD- eller MP4-filer til to SD-hukommelseskort på op til 1080/60P, med Relay Recording og samtidig optagelse, samt optagelse i slow og fast motion med MP4 ekstra kreativ virkning. Du kan endda optage AVCHD-optagelser i HD og samtidig optage MP4-filer i SD-opløsning, for maksimal fleksibilitet og hurtig ekspeditionstid.

Let at tage med og nem at bruge


EOS C100 Mark II supplerer din alsidighed som en ambitiøs filmskaber. Det vejer ikke meget og er nemt at pakke ned og tage med, og det har et stænktæt og holdbart kamerahus, der er bygget til at modstå alle vejrforhold. I brug er det lige så filmskabervenligt. Et 3,5" OLED-displaypanel på 1,23 millioner pixels, plus en stor elektronisk søger, der kan vippes, giver dig fuld kontrol over alle optagelser. Yderligere automatiske funktioner omfatter Push Auto Iris og Automatisk hvidbalance, mens fuld manuel kontrol er tilgængelig for superbrugere. Effektive Focus Assist-funktioner gør manuel fokusering nemt.

Nemmere deling, større kontrol


Indbygget Wi-Fi giver mulighed for FTP-filoverførsel for nem deling af filer og browserbaseret fjernbetjening. Betjeningsmuligheder er yderligere udvidet med Canons fjernbetjening RC-V100 (tilbehør), som giver dig frihed til at optage fra tidligere utilgængelige steder.

Eksterne optagelsesmuligheder


HDMI-output gør det muligt for EOS C100 Mark II at leve op til kvalitetskravene ved de mest krævende produktioner, og gør det muligt at optage i høj bithastighed til eksterne enheder. Indlejret tidskode kan udsendes sammen med video- og lydfiler.

Tilføjet kreativitet med udskiftelige EF-objektiver


Udvid dine kreative muligheder med et kæmpestort udvalg af udskiftelige objektiver. EF-fatningen er kompatibel med Canon 4K EF Cinema-objektiver samt mere end 80 EF-objektiver, herunder avancerede funktioner som Macro og Fish Eye. Tre indbyggede ND-filtre med manuel styring giver øget optagelsesfleksibilitet.

Optag lyd for at fuldende dine optagelser


Få al lyd med takket være lydfunktioner, der er udviklet til at give dine billeder et professionelt touch. Muligheder for lydoptagelse omfatter LPCM eller Dolby AC3. Det øverste håndtag har to XLR-indgange og en stereomikrofon. Kameraet har en indbygget mikrofon for kontinuerlig optagelse, når den mindst mulige konfiguration bruges.

CPS-support


EOS C100 Mark II giver adgang til gratis support fra Canon Professional Services (CPS) med eksklusiv adgang til en række fordele. Se http://cpn.canon-europe.com/content/services.dofor flere detaljer.

* Face Detection AF tilgængeligt med kompatible Canon-objektiver

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon EOS C100 Mark II, dets funktioner og hvad det kan.

Full HD movies

Full HD-film

Dual Pixel CMOS AF

Dual Pixel CMOS AF

Optimises people shots

Optimerer billeder af mennesker

WiFi Cert Share

Del film trådløst

AVCHD

28 Mbps AVCHD-optagelse

MP435MBPS

35 Mbps MP4-optagelse

DIGICDV4

DIGIC-processorkraft

OLED

8,8 cm Organic LED

Dual SDXC card slots

To SDXC-kortslots

CPN.jpeg

Canon Professional Network

Inspiration, læring, produktoplysninger og nyhedsopdateringer giver den ultimative dækning for professionelle fotografer, videografer samt erfarne entusiaster i hele verden, der bruger Canons produkter.