EOS-1D X

EOS-1D X kombinerer hurtighed med billedkvalitet for at skabe næste generation af kameraer for professionelle. En fullframe-sensor med 18 Megapixel og to "DIGIC 5+"-processorer sætter standarden, og optagelse med op til 12 billeder pr. sekund hæver den endnu højere.

EOS-1D X

Fordele

  • Fullframe CMOS-sensor med 18,1 Megapixel
  • Op til 12 bps plus 14 bps High Speed mode
  • 100-51200 ISO, op til H:204800
  • AF-system med 61 punkter
  • RGB AE-måling med 100.000 pixels
  • Full HD 1080p EOS-film
  • Dobbelte "DIGIC 5+"-processorer
  • Clear View II 8,11 cm (3,2") LCD med 1.040.000 punkter
  • Ethernet-port

Funktioner

Kig nærmere på Canon EOS-1D X

Fullframe CMOS-sensor med 18,1 Megapixel


En Canon fullframe-sensor med 18,1 MP leverer fremragende ydeevne, der producerer enestående billeder med minimal støj og høj opløsning, selv ved de mørkeste lysforhold. Fullframe-sensoren leverer optimale resultater med vidvinkelobjektiver og giver dig større kontrol over dybdeskarpheden. Billedopløsningen er højere end den kvalitet, der kræves af førende fotobureauer - hvilket er ideelt til større print på op til A2-størrelse, selv efter beskæring.

Optagelse med superhøj hastighed


Indfang hvert sekund af bevægelsen med kontinuerlig optagelse med op til 12 bps, hvilket øges til utrolige 14 bps ved optagelse med superhøj hastighed med kontinuerlige bursts på op til 180 store JPEG-billeder (38 RAW).

Kæmpestort ISO-område


Et ualmindeligt bredt ISO-område fra 100 til 51200 – som kan udvides op til utrolige ISO 204800 – betyder, at optagelsen aldrig behøver at stoppe, uanset om omgivelserne er stærkt belyste eller næsten helt mørke.

AF-system med 61 punkter


Et AF-system med 61 punkter og høj præcision, der omfatter 61 højfølsomme sensorer af krydstypen, leverer hurtig, præcis fokusering på motiver i bevægelse - uanset lysforholdene. De 5 centrale AF-punkter er af dobbeltkrydstypen for øget præcision.

Konstant, præcis måling


Et RGB AE-målesystem med 100.000 pixels og en dedikeret DIGIC 4-processor måler ikke bare lysstyrken, men også farven, for at sikre helt nøjagtig eksponering, der giver naturlige resultater, selv ved komplekse lysforhold.

Full HD EOS-film


Optag Full HD-video (1080p) på et digitalt spejlreflekskamera med et større udvalg af betjeningsmuligheder, der vælges af brugeren, herunder eksponering, billedhastigheder, lyd og komprimeringskontrol. En HDMI-udgang muliggør High Definition-afspilning af optagelser og billeder.

To "DIGIC 5+"-processorer


Canons seneste generation af dobbelte “DIGIC 5+”-processorer leverer den hurtigste og mest avancerede billedbehandling til dato for førende billedkvalitet i sin klasse. Arbejder med 4 A/D-konvertere for at levere 14-bit billedbehandling, der giver jævne farvetonegradueringer og naturlige farver samt avanceret støjreduktion ved højere ISO-hastigheder.

Stor, anti-reflekterende LCD


En 3,2” Clear View II LCD-skærm med høj opløsning og 1.040.000 punkter muliggør nemt og præcist gennemsyn af billeder og video. Uovertruffen holdbarhed med en anti-reflekterende, hærdet glasstruktur, der forhindrer genskin, selv i det stærkeste sollys.

Ethernet-port


En indbygget Ethernet-port muliggør hurtig, nem overførsel af billeder direkte til en pc eller via netværk til klienter fra live-begivenheder.

Priser

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon EOS-1D X, dets funktioner og hvad det kan.

18.1 megapixel CMOS

18,1 Megapixel CMOS

Large sensor for maximum control over depth of field

En stor sensor giver maksimal kontrol over dybdeskarpheden

High speed shooting

Højhastighedsoptagelse

Great low light shots

Flotte billeder ved svag belysning

Sharp images in all conditions

Skarpe billeder under alle forhold

Stunning 1080p movies

Imponerende 1080p-film

Powerful DIGIC processing

Effektiv DIGIC-behandling

Create instant back up of images

Lav sikkerhedskopier af billeder med det samme

Large bright screen for clear viewing

Stor klar skærm giver tydelig visning

Keeping your sensor clean of dirt

Hold din sensor fri for snavs

Creativly combine images

Sæt flere billeder sammen til et enkelt billede

Widest selection of Lenses

Største udvalg af objektiver

CPN.jpeg

Canon Professional Network

Inspiration, læring, produktoplysninger og nyhedsopdateringer giver den ultimative dækning for professionelle fotografer, videografer samt erfarne entusiaster i hele verden, der bruger Canons produkter.

Vigtig opdatering

EOS-1D X Support