Canon AS-2400

AS-2400

Denne bordregnemaskine med 14 cifre kombinerer et flot buet design med omfattende miljømæssige kvalifikationer – hvilket gør den perfekt til organisationer og enkeltpersoner.

Fordele

  • Bordregnemaskine med 14 cifre
  • Flot bueformet kabinet
  • Stort, justerbart vinklet display
  • Øverste og nederste kabinetdel er fremstillet af genbrugsmaterialer fra Canon-produkter
  • Dobbelt strømkilde: solceller og kviksølvfrit batteri
  • Afrunding og decimalvalg
  • Autosluk-funktion

Funktioner

Kig nærmere på Canon AS-2400

Elegant og professionel


AS-2400 med 14 cifre er designet med tanke på både stil og praktisk anvendelse. Det slanke og kurvede kabinet fremstår ikke alene professionelt, det passer også fint til et skrivebord eller på en hylde.

Justerbart vinklet display


Et stort, tydeligt og justerbart LCD-display minimerer genskin og reflekser. Der opnås optimal læsbarhed ved at vinkle displayet, så det passer til alle lysforhold.

Bæredygtigt design


Denne model er ergonomisk korrekt designet og yderst miljøvenlig, hvilket er en vigtig overvejelse for alle organisationer og enkeltpersoner i vores dage. Nogle af plastikkomponenterne er fremstillet af genbrugsmaterialer fra Canon-produkter.

Energibesparende


Dobbelt strømkilde - solceller og kviksølvfrit batteri sikrer energibesparelser og pålidelig drift under forskellige lysforhold. Når AS-2400 ikke er i brug, sørger autosluk-funktionen for at slukke for regnemaskinen for at spare energi.

Omfattende funktioner


AS-2400-regnemaskinen indeholder en lang række funktioner. En skydeknap gør det nemt at vælge decimalpunkt og afrunding. Totalsumhukommelsen akkumulerer automatisk totaler. Blandt andre praktiske taster kan nævnes Mark-up, Reverse og alle de almindelige funktioner, man kan forvente af en regnemaskine fra Canon.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon AS-2400, dets funktioner og hvad det kan.