Canon 18x50 IS All Weather

18x50 IS All Weather

Meget effektiv, vejrbestandig 18x kikkert med Canons præcisionsoptik og optisk billedstabilisator for utrolig skarp, stabil, behagelig visning under barske forhold eller i maritime omgivelser.

Fordele

  • Kom 18x tættere på med Canons fremragende kvalitet
  • Bygget til at stå imod barske vejrforhold
  • Superstabilt synsfelt med høj forstørrelse
  • Få nemt øje på dit motiv med et smukt, bredt synsfelt
  • Behagelig, robust konstruktionskvalitet.

Detaljerede funktioner

Kig nærmere på Canon 18x50 IS All Weather

Kom 18x tættere på med Canons fremragende kvalitet


Meget effektiv kikkert i fremragende kvalitet med 18x forstørrelse og Canons præcisionsoptik, der har et UD-linseelement (Ultra-low Dispersion) for at reducere kromatisk aberration og Super Spectra-belægning, som leverer levende visning med høj kontrast med nøjagtige farver.

Bygget til at stå imod barske vejrforhold


Nyd godt af fremragende visning under barske vejrforhold takket være vejrbestandighed i henhold til JIS 4-standarden. Den robuste konstruktionskvalitet har en gummifinish, så den kan modstå de barskeste forhold, hvilket gør denne kikkert ideel til krævende brug.

Superstabil, lys visning


Nyd godt af forbløffende stabile billeder takket være Canons billedstabilisatorteknologi (IS), som modvirker en lang række forskellige rystelser og bevægelser ved håndholdt brug eller fra køretøjer eller både i bevægelse. Denne lysstærke kikkert har en stor frontoptikdiameter på 50 mm for et lyst synsfelt.

Få nemt øje på dit motiv med et smukt, bredt synsfelt


Få nemt øje på dit motiv, og opleve et smukt 60,3º tydeligt synsfelt med klar, flad overflade med lav forvrængning fra kant til kant takket være Porro II-prismeoptikken og dobbelt Field Flattener-linseelementet.

Robust, men med enkelhed og behagelig brug


Designet til behagelig brug i længere tid ad gangen, selv ved brug af solbriller eller briller, takket være justerbare øjestykker med 15,0 mm okularmanchet, som minimerer "tunneleffekt".

Produktspecifikation

Få mere at vide om Canon 18x50 IS All Weather, dets funktioner og hvad det kan.