Canon 12x36 IS III

En effektiv og bærbar kikkert med en forstørrelse på 12x, der bringer dig tættere på mindre fugle og er egnet til at se fjerntliggende områder.

Fordele

 • Effektiv lettransportabel kikkert, der bringer dig 12x tættere på

 • Superstabil visning med en effektiv optisk billedstabilisator.

 • Canons præcisionsoptik for høj opløsning og nøjagtige farver.

 • Velafbalanceret design med gummi udvendigt for holdbarhed og komfort.

 • Ideel til fuglekiggeri, rejser og sport.

GALLERY_12x36 IS III_Lifestyle

Funktioner

 • Effektiv lettransportabel kikkert, der bringer dig 12x tættere på

  Effektiv og lettransportabel kikkert, der bringer fjerne og knapt synlige objekter 12x tættere på med intensitet og klarhed. Den er nem at tage med dig overalt og er ideel til fuglekiggeri, rejser og tilskuersportsgrene.

 • En superstabil visning med den effektive optiske billedstabilisator

  En effektiv optisk billedstabilisator modvirker hurtigt og præcist mange forskellige typer rystelser og bevægelser. Den korrigerer endda rystelser, der opstår under panorering, hvis du følger dit motiv eller ser gennem den fra et køretøj i bevægelse. Væsentligt reduceret strømforbrug leverer op til 9 timers kontinuerlig brug fra et enkelt sæt batterier*.

 • Præcisionsoptik for fremragende visning i høj opløsning

  Nyd godt af fremragende kvalitet med høj opløsning og lav forvrængning takket være Canons præcisionsoptik. Optikken har Super Spectra-belægning, som følger med Canons berømte EF-objektivserie, og leverer en levende visning med høj kontrast og nøjagtig farvegengivelse, mens den eliminerer uønskede interne refleksioner, der kan forårsage ghosting (overstråling) og flare (reflekser).

 • Smukt synsfelt fra kant til kant

  Oplev et smukt synsfelt med en klar, flad visning med lav forvrængning helt ud til kanterne takket være Field Flattener-optikken og Porro II-prismedesignet. Se hele synsfeltet på en behagelig måde med den 14,5 mm lange okularmanchet ideel, hvis du bærer briller.

 • Velbalanceret design med henblik på brugervenlighed, holdbarhed og behagelig brug

  Designet med henblik på brugervenlighed, holdbarhed og komfort med en førsteklasses håndteringsfølelse og store øjestykker i gummi for behagelig, velafbalanceret visning. Den praktisk placerede billedstabilisatorknap og justeringsringen til jævn fokusering er lette at nå med en finger, uanset hvilken hånd du bruger, mens den store, holdbare ydre gummibelægning forbedrer håndteringen og grebet om kikkerten. * Testet i henhold til Canons standarder, se specifikationerne for yderligere oplysninger.

Canon 12x36 IS III
Bedømmelser og anmeldelser