Canon 12x36 IS III

12x36 IS III

Effektiv, lettransportabel12x kikkert med billedstabilisator, ideel til fuglekiggeri, rejser og sport.

Fordele

  • Effektiv lettransportabel kikkert, der bringer dig 12x tættere på
  • Superstabil visning med en effektiv optisk billedstabilisator.
  • Canons præcisionsoptik for høj opløsning og nøjagtige farver.
  • Velafbalanceret design med gummi udvendigt for holdbarhed og komfort.
  • Ideel til fuglekiggeri, rejser og sport.
Binoculars

Funktioner

Kig nærmere på Canon 12x36 IS III

Effektiv lettransportabel kikkert, der bringer dig 12x tættere på


Effektiv og lettransportabel kikkert, der bringer fjerne og knapt synlige objekter 12x tættere på med intensitet og klarhed. Den er nem at tage med dig overalt og er ideel til fuglekiggeri, rejser og tilskuersportsgrene.

En superstabil visning med den effektive optiske billedstabilisator


En effektiv optisk billedstabilisator modvirker hurtigt og præcist mange forskellige typer rystelser og bevægelser. Den korrigerer endda rystelser, der opstår under panorering, hvis du følger dit motiv eller ser gennem den fra et køretøj i bevægelse. Væsentligt reduceret strømforbrug leverer op til 9 timers kontinuerlig brug fra et enkelt sæt batterier*.

Præcisionsoptik for fremragende visning i høj opløsning


Nyd godt af fremragende kvalitet med høj opløsning og lav forvrængning takket være Canons præcisionsoptik. Optikken har Super Spectra-belægning, som følger med Canons berømte EF-objektivserie, og leverer en levende visning med høj kontrast og nøjagtig farvegengivelse, mens den eliminerer uønskede interne refleksioner, der kan forårsage ghosting (overstråling) og flare (reflekser).

Smukt synsfelt fra kant til kant


Oplev et smukt synsfelt med en klar, flad visning med lav forvrængning helt ud til kanterne takket være Field Flattener-optikken og Porro II-prismedesignet. Se hele synsfeltet på en behagelig måde med den 14,5 mm lange okularmanchet ideel, hvis du bærer briller.

Velbalanceret design med henblik på brugervenlighed, holdbarhed og behagelig brug


Designet med henblik på brugervenlighed, holdbarhed og komfort med en førsteklasses håndteringsfølelse og store øjestykker i gummi for behagelig, velafbalanceret visning. Den praktisk placerede billedstabilisatorknap og justeringsringen til jævn fokusering er lette at nå med en finger, uanset hvilken hånd du bruger, mens den store, holdbare ydre gummibelægning forbedrer håndteringen og grebet om kikkerten.

* Testet i henhold til Canons standarder, se specifikationerne for yderligere oplysninger.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon 12x36 IS III, dets funktioner og hvad det kan.

12x36 IS III Bedømmelser og anmeldelser