PARTNER PROGRAMME

Arbejd sammen med vores partnere

Få mest muligt ud af en Canon-akkrediteret partner. Eksperter i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder og overgår jeres behov, samtidig med at de altid stræber efter at levere den allerbedste kundeservice.
Find en partner
Arbejd sammen med vores partnere

OVERSIGT

Hvorfor arbejde sammen med en akkrediteret Canon partner?

Vores Canon partnere vil give dig lokal ekspertise, løsningsvejledning og levere de allerbedste Canon løsninger og -services, der opfylder alle dine forretningsbehov.

Forhold og tillid

Opbygningen af et stærkt forretningsforhold til kunderne er af stor betydning for vores partnere. De er nemme at kontakte og arbejde sammen med, og de forstår værdien af en forretningspartner, der er pålidelig, og som man kan have tillid til.

Forhold og tillid
SUPPORT

Med dig hele vejen

Du kan læne dig op ad vores partneres erfaringer inden for Canon-netværket og deres viden, der vil støtte og vejlede dig undervejs, lige fra designfasen til leveringen af dit projekt.

Lokale markedseksperter

Vores partnere er dine eksperter. De er i høj grad i stand til at sikre, at løsningen til dine behov passer bedst muligt på baggrund af deres erfaring og viden på området.

Lokale markedseksperter
Distributører

Den bedste service

Alle vores partnere gennemgår en undervisningsplan for at kvalificere sig som Canon partner. Deres viden opdateres regelmæssigt, da læring aldrig stopper.

SE MERE

Er du klar til at arbejde sammen med vores partnere?