Partner with us

Arbejd sammen med vores partnere

Få mest muligt ud af en Canon-akkrediteret partner. Eksperter i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder og overgår dine behov, samtidig med at de altid stræber efter at levere den allerbedste kundeservice.

FIND EN PARTNER

Hvorfor arbejde sammen med en akkrediteret Canon-partner?

Vores Canon-partnere vil give dig lokal ekspertise, løsningsvejledning og levere de allerbedste Canon-løsninger og -services, der opfylder alle dine forretningsbehov.

Forhold og tillid

Opbygningen af et stærkt forretningsforhold til kunderne er af stor betydning for vores partnere. De er nemme at kontakte og arbejde sammen med, og de forstår værdien af en forretningspartner, der er pålidelig, og som man kan have tillid til.

GRAPHICS AND PRODUCTION

Med dig hele vejen

Du kan læne dig op ad vores partneres erfaringer inden for Canon-netværket og deres viden, der vil støtte og vejlede dig undervejs, lige fra designfasen til leveringen af dit projekt .

WORKPLACE SOLUTIONS

Lokale markedseksperter

Vores partnere er dine lokale eksperter. De er i høj grad i stand til at sikre, at løsningen til dine behov passer bedst muligt på baggrund af deres erfaring og viden på området.

BUSINESS PROCESS OPTIMISATION

Den bedste service

Alle vores partnere gennemgår en undervisningsplan for at kvalificere sig som Canon-partner. Deres viden opdateres regelmæssigt, da læring aldrig stopper.

TECHNOLOGY SOLUTION
Er du klar til at arbejde sammen med vores partnere?