superzoom photography

Superzoom-kameraer

Kom tættere på geniale detaljer, uanset hvor du befinder dig, med en effektiv superzoom indbygget i et kompakt kamera.

Canon PowerShot ZOOM

Canon PowerShot ZOOM

Et PowerShot i håndstørrelse til optagelse af de magiske øjeblikke med familien eller i naturen på 100mm, 400mm1 eller digitalt udvidet 800 mm.

 1De nævnte brændvidder svarer til 35mm.

Få mere at vide

CANON PowerShot ZOOM
Tell your story

PowerShot SX740 HS

Fortæl din historie i 4K med Canons effektive 40x superzoom til rejser

Få mere at vide

Lifestyle Walker Standing River

Effektiv optisk zoom i et kompakt hus

Optag dyrebare øjeblikke i imponerende billedklarhed og skarphed med den nyeste Canon-innovation til optisk kvalitet. Kom endnu tættere på med ZoomPlus, som anvender den nyeste teknologi til at fordoble kameraets zoomområde.

powerful optical zoom

Optisk billedstabilisering med intelligens

Optag action ved fuld zoom eller indfang øjeblikke uden stativ ved svag belysning med Intelligent IS. Dynamic IS hjælper dig med at skabe utroligt rolige videooptagelse, selv når du filmer under løb.

full zoom photography
sport photography

Mist ikke dit motiv under zoom

Dyreliv og sportsstjerner holder sig sjældent i ro, men med hjælp til zoomindramning kan du stadig følge dem. Tryk på en knap, og kameraet zoomer hurtigt ud af scenen, så du kan finde motivet igen. Kameraet zoomer ind igen, så snart du slipper knappen.

Se video

Indfang livet, som du ser det

Optag den naturlige stemning med Canons innovative HS System. En eksklusiv højfølsom sensor og en effektiv DIGIC-processor samarbejder om at levere førsteklasses billedkvalitet i alle situationer.

beach photography

Det er nemt at dele og optage med Wi-Fi

Wi-Fi med Dynamic NFC giver dig mulighed for tilslutning og deling til kompatible mobile enheder med et enkelt tryk. Tag flotte dyrefotos eller selfies med trådløs fjernoptagelse via Canon Camera Connect-appen.

Oplev vores kompakte Wi-Fi-kameraer

dynamic nfc
train photography

Eksperimentér med manuel betjening

Udvid dine evner som fotograf, og nyd fuld kreativ kontrol ved hjælp af manuelle funktioner (Av, Tv og M), hvor du kan lege med lukkertid og blænde.

Hybrid Auto og Story Highlights

Peg og skyd for at indfange fantastiske fotos eller film med Hybrid Auto, som automatisk sikrer skarphed, detaljer og farver i enhver optagelse. Brug Story Highlights til at skabe et sjovt videosammendrag af dagen eller begivenheden.

sx720 hs photography

Ikke alle funktioner er tilgængelige i alle kameraer.