Alan Rowan with the Canon PowerShot SX740 HS in front of mountains and a lake
Blank-Rect Image

Canon PowerShot SX740 HS

Den kompakte flagskibsmodel i lommeformat til rejser med 40x optisk zoom og fantastisk 4K-filmopløsning

Køb nu

Alan Rowan using the Canon PowerShot SX740 HS to photograph a stream

Opdag PowerShot SX740 HS

Bjergbestigeren Alan Rowan deler sin historie og fortæller, hvorfor PowerShot SX740 HS er den perfekte rejsemakker for ham.

Se video

Fortæl din historie i 4K med Canons effektive 40x superzoom til rejser

Med 40x optisk zoom, superhurtig DIGIC-processor og spektakulær 4K-opløsning i kamera i lommeformat er det effektive PowerShot SX740 HS den ultimative alt-i-én-løsning til at indfange dyrebare øjeblikke i en opløsning på 20,3 Megapixel.

Se alle specifikationer

Canon PowerShot SX740 HS

40x zoom i lommen

Med et dybdemål på kun 39,9 mm har PowerShot SX740 HS en effektiv 40x optisk zoom og en 20,3 Megapixel CMOS-sensor samt DIGIC 8 til enkel optagelse af fotos i høj opløsning.

Capture memories in stunning 4K

Fasthold minder i fantastisk 4K

Med spektakulær 4K-filmopløsning og 5-akset billedstabilisering bliver dyrebare øjeblikke indfanget i utrolige detaljer, selv når du optager på farten.

Billedskønne kompositioner

Canons unikke DIGIC 8-processor håndterer aktivt kameraindstillinger, f.eks. Zoom Framing Assist og Hybrid Auto, så du kan pege og skyde med utrolige resultater.

The Canon PowerShot SX740 HS photographing a girl in the woods

Høje optagelseshastigheder

Gå aldrig glip af et øjeblik med en utroligt responsiv udløsning af lukkeren og kontinuerlig optagelse ved 10 billeder/sek. Og du kan tage den perfekte selfie med metoden Selvportræt og en LCD-skærm, der kan vippes.

Young girl doing a cartwheel frame by frame

Galleri

Del og gem billeder med Wi-Fi og Bluetooth®

Avanceret Bluetooth®, Wi-Fi-tilslutning* og Auto Transfer giver dig mulighed for nemt at dele og sikkerhedskopiere billeder til kompatible mobile enheder eller PC for sikkert at bevare dine minder.

Viewing photos taken on the Canon PowerShot SX740 HS on an iPad

Canon har som mål at blive CO2-emissionsfri i virksomhedens aktiviteter inden 2050

Vi vil opnå dette ved at levere en gennemsnitlig forbedring på 3 % om året i indekset for forbedring af CO2-emissioner pr. produkt. Dette, hvis det opretholdes, ville betyde en reduktion på ca. 50 % i forhold til 2008-niveauet i år 2030. Vi erkender, at dette er i overensstemmelse med det reduktionsniveau, som Paris-aftalen kræver.

Vi vil fortsætte med at foretage målvurderinger ud fra et langsigtet perspektiv som en metode til at kontrollere vores bidrag til realiseringen af et samfund med lavt kulstofindhold.

Få mere at vide

Bliv inspireret

Her kan du se, hvordan Alan Rowan bruger Canon PowerShot SX740 HS til at få den perfekte naturoptagelse, med alt fra farverige close-ups til bjergtoppe indhyllet i tåge.

Gå til artiklen

Alan Rowan stands on the side of a hill, with yellow gorse bushes, grassy fields and a river in the valley behind him. He holds a compact camera to take a photo of the natural view.
Canon PowerShot SX740 HS WITB

Kassens indhold:

Digitalkamera PowerShot SX740 HS (BK)

Håndledsrem WS-800

Batteripakke NB-13L

Batterioplader CB-2LHE

Strømkabel (E)

Sæt med brugervejledninger

Kompatibelt tilbehør

Specifikationer

40x

40x

optisk zoom

4K

4K

Ultra High Definition

DIGIC 8

DIGIC 8

Effektiv processor

5-axis

5-akset

stabilisering

20.3 Megapixel

20,3 Megapixel

CMOS-sensor

180 degree

180 grader

vipbar LCD-skærm

10 fps

10 billeder/sek.

Kontinuerlig optagelse

Bluetooth®

Bluetooth®

Altid tændte-tilslutningsmuligheder

Se alle specifikationer

Canon PowerShot SX740 HS

Canon PowerShot SX740 HS
Bedømmelser og anmeldelser

Relaterede produkter

* Altid tændt forbindelse mellem mobil enhed og kamera via Bluetooth® kræver startopsætning med Canon Camera Connect-appen. Bluetooth®-forbindelsens stabilitet afhænger af den mobile enheds model og andre miljømæssige faktorer. Bluetooth®-navnet og -logoet er registrerede varemærker tilhørende Bluetooth® SIG, Inc. og enhver brug af sådanne mærker af Canon Inc. er under licens. Andre varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere. Kompatible mobile enheder skal have Bluetooth® version 4 (eller nyere) samt køre iOS 8.4 (eller nyere) eller Android 5.0 (eller nyere) med den seneste Canon Camera Connect-app installeret (tilgængelig fra Apple App Store eller Google Play Butik).