Canon PowerShot G1 X Mark II

PowerShot G1 X Mark II

PowerShot G1 X Mark II har en stor sensor og et hurtigt f/2-zoomobjektiv med samme ydeevne og fleksibilitet som et digitalt spejlreflekskamera i en kompakt kamerastørrelse.

PowerShot G1 X Mark II

Fordele

 • Stor 1.5-type 18,7 x 14,0 mm Canon CMOS-sensor til optagelse i flere formater
 • Optag billeder med 12,8 Megapixel opløsning (3:2)* og videoer i Full HD med samme kvalitet som et digitalt spejlreflekskamera
 • Anvend kreativ dybdeskarphed med et hurtigt 24mm f/2-3.9-objektiv med 5x zoom og blænde med ni lameller
 • Hurtig billedbehandling og hurtig betjening med DIGIC
 • Optag flotte billeder selv ved svag belysning med HS System og maks. ISO 12800
 • Intelligent IS-billedstabilisering beskytter mod kamerarystelse
 • Nøjagtigt 31-punkts AiAF. Præcis manuel fokusering med Manual Focus Peaking
 • To indstillelige kontrolringe og intuitiv touchscreen til skræddersyet betjening
 • Wi-Fi og billedsynkronisering (Image Sync) til nem deling og sikkerhedskopiering af billeder. Tilslut en smartphone eller tablet til fjernoptagelser
 • Valgfri elektronisk søger til traditionel betjening
 • 14-bit RAW og DPP-software, som nemt kan integreres i enhver arbejdsgang

Funktioner

Kig nærmere på Canon PowerShot G1 X Mark II

Samme billedkvalitet som et digitalt spejlreflekskamera i et kompaktkamera


PowerShot G1 X Mark II har en stor 1.5-type sensor med et APS-C-lignende overfladeområde på 18,7 x 14,0 mm. Det har en opløsning på 12,8 Megapixel (3:2) samt Canons CMOS-teknologi, som giver samme billedkvalitet som et digitalt spejlreflekskamera. Brug sensoren til flere billedformater til at optage enten billeder med 12,8 Megapixel opløsning i 3:2 billedformat eller billeder med 13,1 Megapixel opløsning i 4:3 billedformat med den samme effektive brændvidde.*

God ydeevne ved svag belysning


PowerShot G1 X Mark II har en 1.5-type sensor og DIGIC 6-processor, som giver en fantastisk ydeevne på helt op til ISO 12800. HS System kombineret med et lysstærkt f/2-3.9-objektiv udnytter det omgivende lys optimalt og giver fantastiske klare farver under alle lysforhold. Intelligent IS finder den optimale optiske billedstabilisering blandt otte mulige indstillinger for at reducere kamerarystelser og sløring.

Præcisionsobjektiv med 5x zoom


PowerShot G1 X Mark II har et 24mm vidvinkelobjektiv med 5x optisk zoom. Det bruger Canons præcisionsteknologi og avancerede objektivekspertise til at producere skarpe billeder i høj opløsning. Stor 1,5-type sensor kombineret med den lysstærke f/2-3.9-blænde med ni lameller giver enestående isolering af motivet mod en jævnt sløret baggrund.

Indfang øjeblikket


En DIGIC 6-processor giver øjeblikkelig, hurtigreagerende betjening, så du altid er klar til at indfange øjeblikkets stemning. 31-punkts AiAF med høj tæthed indfanger motivet hurtigt og præcist, samtidig med at det er muligt at foretage fine justeringer af fokus med de to kontrolringe på kameraets objektivtrommel. Manual Focus Peaking forbedrer nøjagtigheden yderligere ved at fremhæve fokuserede områder.

Trådløs fjernoptagelse og billedsynkronisering


Opret trådløs Wi-Fi-forbindelse mellem PowerShot G1 X Mark II og en kompatibel mobil enhed via kameraets dedikerede Mobile Device Connect-knap eller NFC. Når forbindelsen er oprettet, kan du betjene PowerShot G1 X Mark II trådløst helt op til 5 m væk via Canon CameraWindow-app'en. Mobile Device Connect-knappen kan også bruges til billedsynkronisering (Image Sync), så du kan sikkerhedskopiere dine billeder og film til en registreret hjemmecomputer, Flickr™ og Google Drive™ via image.canon.**

Skræddersyet til dig


Skræddersy PowerShot G1 X Mark II til dine særlige arbejdsbehov. Ofte brugte funktioner kan samles i en brugerdefineret menu, hvor du nemt kan få adgang til dem, når du skal bruge dem. To indstillelige kontrolringe på kameraets objektivtrommel kan programmeres til at styre forskellige indstillinger.

Dæk alle vinkler


En LCD-touchscreen i høj kvalitet med 1.040.000 punkter og sRGB-farvegengivelse gengiver billeder med fremragende farvenøjagtighed, klarhed og kontrast. Skærmen, som kan vippes, og de intuitive betjeningsknapper gør det hurtigt og nemt at betjene PowerShot G1 X Mark II, selv ved optagelser fra usædvanlige vinkler. Udstyr kameraet med en valgfri elektronisk søger til mere traditionel betjening.

Nye kreative muligheder


Eksperimentér med avancerede optagelsesfunktioner, og udforsk nye kreative muligheder. Håndholdt HDR og Baggrund ude af fokus optager flere billeder hurtigt efter hinanden og fletter dem sammen til et professionelt resultat. Med programmet Stjerner er det nemt at optage fantastiske stjernebilleder.

Ubesværet arbejdsgang


14-bit RAW-filer og Canon DPP-software giver optimal kvalitet under efterbehandling og kan let og ubesværet integreres med eksisterende redigerings- eller printarbejdsgange.

Ergonomisk håndtering


PowerShot G1 X Mark II Enhanced Grip Edition (fås i Europa, Mellemøsten og Afrika) har et stort ergonomisk greb til sikker og effektiv håndtering.

* Sensor til optagelse i flere formater optager billeder med 12,8 Megapixel opløsning i 3:2 billedformat med standardindstillingerne. Billeder med 13,1 Megapixel opløsning i 4:3 billedformat kan optages med den samme effektive brændvidde.

** Understøttelse af Wi-Fi afhænger af enhed og geografisk område. Du kan få flere oplysninger ved at besøge www.canon-europe.com/wirelesscompacts
Funktionerne Direkte internetdeling, Billedsynkronisering (Image Sync) og Send via server kræver en image.canon-konto. image.canon understøttes muligvis ikke i nogle lande eller områder. Se www.canon-europe.com/cig for at få flere oplysninger.
Facebook og F-logoet er registrerede varemærker tilhørende Facebook Inc.
Google Drive™ er et registreret varemærke tilhørende Google Inc.
Twitter er et registreret varemærke tilhørende Twitter Inc.
Flickr-mærket er et registreret varemærke tilhørende Yahoo! Inc.

Priser

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon PowerShot G1 X Mark II, dets funktioner og hvad det kan.

1.5 type CMOS

Stor sensor med APS-C-lignende overfladeområde som på et digitalt spejlreflekskamera

f2.0-3.9

Stor blænde i hele zoomområdet

12.8MP CMOS 3-2 aspect ratio

12,8 Megapixel CMOS med 3:2 billedformat

Dual Control Rings

To indstillelige objektivringe

Powerful DIGIC processing

Effektiv DIGIC-behandling

Great low-light shots

Flotte billeder ved svag belysning

5x optical zoom, ultra wide-angle

5x optisk zoom, ultravidvinkel

Steady shots in every situation

Jævne billeder og film i enhver situation

Share and backup images wirelessly

Del og sikkerhedkopiér billeder trådløst

NFC simplifies smartphone sharing

NFC forenkler deling via smartphone

Remote Shooting WiFi

Betjen kameraet med en smartphone

Tilt to shoot up high or down low

Vip for at optage opad eller nedad

14-bit RAW

Jævne overgange med 14-bit RAW

Aperture and shutter speed control

Styring af blænde og lukkerhastighed

High maximum ISO sensitivity

Høj maksimal ISO-følsomhed

1080p movies

Film i 1080p

Create SLR style background blur

Skab baggrundssløring som med et digitalt spejlreflekskamera

Capture starry skies with ease

Optag en klar stjernehimmel uden besvær

Handheld_HDR

Optag HDR uden stativ

Neutral Density Filter

ND-filter

 • PowerShot G1 X Mark II

 • Batteripakke NB-12L

 • Batterioplader CB-2LGE

 • Nakkerem NS-DC11

 • Strømkabel

 • Sæt med brugervejledninger

Resultater i samme kvalitet som på et digitalt spejlreflekskamera med en stor, højfølsom sensor

For at levere den ultimative billedkvalitet indeholder PowerShot G1 X Mark II en stor multiformatssensor af 1,5-typen. Med et effektivt område, som er cirka 2x større end sensorer af 1,0-typen og 5,7x større end sensorer af 1/1,7-typen - som ofte bruges i avancerede kompaktkameraer - tilbyder det kvalitet på samme niveau som et digitalt spejlreflekskamera i en kompakt størrelse. 1,5-type-sensoren giver også fotografen mere kontrol over dybdeskarpheden og billeder med et utroligt lavt støjniveau, selv ved optagelse med høj ISO ved ekstremt svag belysning.

sensor-range.jpg