In less than the blink of an eye

EOS M6 Mark II

Inden for et splitsekund

EOS M6 Mark II er hurtigt og reaktionsdygtigt og kan reagere hurtigt, når du ser kreative muligheder, så du kan fokusere og optage på et splitsekund. Det er et fantastisk kamera til gadefotografering og hverdagen, hvor hastighed gør hele forskellen, når det kommer til at indfange de afgørende øjeblikke.

Hurtig kontinuerlig optagelse med Dual Pixel CMOS AF

EOS M6 Mark II kan optage billeder på 32,5 Megapixel med op til 14 billeder pr. sekund med kontinuerlig autofokus. Følg motiver i bevægelse rundt i billedet, og optag serier af knivskarpe, meget detaljerede billeder, når det rigtige øjeblik opstår. En stor buffer og UHS-II-kortunderstøttelse giver 54 billeder i JPEG og 23 billeder i RAW eller 36 i cRAW.

Ansigtsgenkendelse og øjensporing kan gøre dine portrætter skarpe og bestemme, hvor i billedet der skal fokuseres med et enkelt tryk på kameraets touchscreen i en af op til 5481 AF-positioner. Du kan bruge AF-ON-knappen bag på kameraet til bagknapfokusering, trykke og trække AF, når du bruger den valgfri EVF-DC2, og Focus Peaking hjælper med at opnå en kritisk skarphed, når du fokuserer manuelt.

Du vil måske også kunne lide
sample basketball

RAW Burst-optagelse med 30 fps

Optag 18 Megapixel* RAW-filer med hele 30 billeder pr. sekund med kontinuerlig fokusering. Pre-shot-teknologi indfanger hele tiden 0,5 sekunders action, før du trykker udløserknappen helt ned, så du altid fanger det særlige øjeblik og får fleksibiliteten ved en RAW-fil.

sample basketball

* 75 % af billedområdet