Capture compelling video

EOS M6 Mark II

Optag forbløffende video

Optag kreativ video, utrolig 4K-optagelser, timelapse og slowmotion med det samme kamera, som du elsker at fotografere med. Uanset om du er involveret i uafhængig filmoptagelse, skaber indhold til en vlog eller blog eller bare nyder at optage familiefilm, får EOS M6 Mark II dine optagelser til at se professionelle ud takket være Dual Pixel CMOS AF-fokuseringsteknologi og touchscreen, som gør fokusering nem, biograflignende og automatisk.

Gå i gang med dit design

Hvis du er begynder og gerne vil lære et optage video med et lille, praktisk kamera, vil videosnapshotfunktionen give dig mulighed for at komme i gang med at optage kreativ video ved at samle klip fra din dag og kombinere dem i kameraet, så du nemt kan skabe fortællinger om rejser og begivenheder.

Fokusér som en professionel

Vores berømte Dual Pixel CMOS AF-system dækker næsten hele billedet og kan spore motiver i bevægelse - herunder ansigter - i billedet uden problemer, så de forbliver skarpe. Juster fokushastigheden for at få jævne overgange, og træk fokus fra ét motiv til et andet med et tryk på kameraets touchscreen (eller din mobile enhed, der kører Canon Camera Connect-app'en).

Kombiner EOS M6 Mark II med et objektiv med STM- eller Nano USM-teknologi, og få jævn, lydløs fokusering, der ser lige så professionel ud, som den lyder.

Vælg dit look

Optag 4K-billeder ved 25 fps/30 fps ved hjælp af kameraets sensor i fuld bredde for biograflignende resultater, der ser fantastiske ud på dit TV derhjemme. Eller skift til Full HD for at få adgang til hurtigere billedhastigheder, herunder 50/60p, eller vælg metoden for høj billedhastighed ved 100/120 fps - perfekt til super-slowmotion.

Det er også muligt at optage til en ekstern optager ved hjælp af kameraets HDMI-udgang.

sample beach volleyball

Soundtracket, som dine film fortjener

Optag lyd, der lyder lige så godt, som dine film ser ud. Indstil optagelsesniveauet automatisk eller manuelt, og brug den eksterne mikrofonforbindelse til at optage lyd, mens du optager.

Se bevægelse i en anden verden

Ud over at optage motiver i bevægelse i slowmotion på 120 fps er det muligt at optage 4K-timelapsefilm, der afslører bevægelse på en langsommere tidsramme. Indstil dit kamera, angiv intervallet mellem, hvor mange skud og billeder der skal optages, og kom så tilbage for at se den fantastiske 4K-film, som EOS M6 Mark II har skabt.

Du vil måske også kunne lide