Designed for creativity

EOS M6 Mark II

Designet til kreativitet

EOS M6 Mark II er designet til at være din evige kreative ledsager – den er bærbar nok til at tage med stort set overalt og alsidig nok til at optage næsten hvad som helst. Kameraets kabinet i magnesiumlegering er robust og let, mens det kompakte design passer perfekt til serien af lette EF-M-objektiver.

Hvordan vil du se verden?

Med EOS M6 Mark II's 180-graders touchscreen, som kan vippes, kan du optage fra kreative vinkler på en behagelig måde, mens den valgfrie, aftagelige elektroniske søger giver en mere intim synsvinkel, der får dig til at føle dig mere forbundet med dit motiv. Den er også meget behagelig at bruge i stærkt sollys og kan endda tilpasses.

Den valgfrie HF-DC2 elektroniske søger har en opløsning på 2.360.000 punkter og 100 procent dækning. Se de farver, den lysstyrke og skarphed, du er ved at indfange, og nyd den mere omsluttende og reaktionsdygtige fornemmelse af en søger, der er placeret væk fra kamerahuset, som er behagelig og nem at bruge.

Et kæmpestort sortiment af objektiver

Som medlem af EOS M-serien af spejlløse kameraer er EOS M6 Mark II ikke kun kompatibelt med EF-M-objektiver, men også med EF- og EF-S-objektiver, når EF-EOS M-adapteren bruges, hvilket giver fotografer et meget stort antal objektiver at vælge imellem.

eos m lens family

Tilsluttet til dit digitale liv

EOS M6 Mark II har altid aktiveret Bluetooth og indbygget Wi-Fi, som hjælper det med at arbejde hånd i hånd med din mobile enhed.

  • Overfør billeder til din enhed hurtigt og nemt, eller få dem automatisk overført, mens du optager. Når de er overført via Canon Camera Connect-app'en, kan du dele dem med dine venner og følgere online.

  • Du kan også bruge din mobile enhed (via Camera Connect-app'en) eller pc/Mac (via EOS Utility) til at fjernstyre dit EOS M6 Mark II – se, hvad kameraet ser, på din enheds skærm, justere kameraindstillinger og optage fra en afstand på op til 10 m. Fantastisk til at udforske nye og kreative perspektiver.

  • GPS-koordinater kan opnås fra din smartphone til EOS M6 Mark II under optagelsen, så billederne geotagges med din position.

Læg mærke til hver eneste detalje

Fra det øjeblik, du anskaffer EOS M6 Mark II, vil du elske det store fokus på detaljer i designet. Ligesom den indbyggede USB-opladning, der kan lade dig optage i længere tid, eller dens selvrensende sensor, der forhindrer pletter fra støv og snavs i at ødelægge dine billeder.

Knapperne kan tilpasses og programmeres, så du har præcis de funktioner, du ønsker, lige ved hånden.

usbc connectivity

Du vil måske også kunne lide