A faster, more flexible approach to packaging.

Emballage

Sørg for, at jeres virksomhed følger med tiden ved at udvikle en hurtigere og mere fleksibel tilgang til emballage.

For at få produkterne til at skille sig ud på et overfyldt marked har brand-ejere brug for at skabe ekstraordinære emballagedesigns, som hurtigt kan ændres.

Vores digitale teknologi strømliner jeres workflow og gør print af små oplag hurtigere og mere omkostningseffektiv – hvilket giver kunderne mulighed for at teste og finpudse deres emballage.

Fordelene ved vores teknologi til emballageprint

Benefits Benefits

Tilbyd maksimal designfrihed

Fremstil emballage af høj kvalitet, der nemt kan tilpasses

Benefits Benefits

Hjælp kunderne med at finpudse design

Fremstil små oplag og enkeltstående prototyper økonomisk

Benefits Benefits

Overhold stramme deadlines

Få automatiserede end-to-end workflows med minimal opsætning

Benefits Benefits

Gør jeres udbud endnu bedre

Tilbyd nye efterbehandlings-muligheder og innovative applikationer

Tænk ud af boksen

Thinking out of the box.
Takket være Canons support og teknologi er vi godt på vej til at nå vores forretningsmål

Atle Andreassen

Stifter, i-Pack

Udfordringen

Den norske producent af emballage og POS-grafik, i-Pack, søgte at forbedre og udvide sit kundetilbud ved at håndtere flere af sine printbehov internt. Udover at være langsomt og dyrt gav outsourcing ikke virksomheden mulighed for at kontrollere printkvalitet og -nøjagtighed eller fremstille prototyper økonomisk

Thinking out of the box.
The solution

Løsningen

Efter at have rådført sig med Canon besluttede i-Pack sig for, at den bedste måde at nå sine ambitiøse planer for vækst, var ved at investere i en Arizona flatbed-printer. Den hurtige og meget alsidige Arizona var det perfekte valg til fremstilling af små oplag af høj kvalitet og iøjnefaldende arbejde.

Fordelene

Udover at halvere omkostningerne ved outsourcing reducerede vores løsning leveringstider med op til 30 % og førte til en stigning i printvolumener på 300 %. Alsidigheden ved i-Packs nye teknologi gav dem også mulighed for at tilbyde spændende nye applikationer, f.eks. print på træ, plast og stål.

The benefits

Skil jer ud på et konkurrencepræget marked ved at udvikle en mere kreativ og omkostningseffektiv tilgang til emballageproduktion.


TAL MED VORES TEAM

Sådan fungerer det



Vigtigste løsninger

Colorado 1640

Colorado er den første produktionsprinter, som anvender Canons unikke UVgel-teknologi, og den leverer en hidtil uset produktivitet med minimal vedligeholdelse og fremragende outputkvalitet på det bredest mulige udvalg af medier.
The first production printer to feature Canon's unique UVgel technology
The award-winning Arizona series delivers outstanding print quality even at high speeds.

Arizona

De alsidige UV-flatbedprintere i den prisbelønnede Arizona-serie kan håndtere et bredt udvalg af innovative applikationer på rigide og fleksible medier og leverer en enestående printkvalitet, selv ved høje hastigheder.

ColorWave 700

ColorWave 700 er en hurtig og fleksibel farveprinter, som er ideel til storformatprint af grafiske applikationer – den tilbyder print af høj kvalitet, som er hurtigttørrende og vandfaste, på coatede, ikke-coatede samt tilpassede medier.
Offering high quality, instant dry and waterproof prints on coated, uncoated and custom media.
Digital colour printing presses that offer high performance and outstanding quality

imagePRESS

De digitale farveprintere i imagePRESS-serien tilbyder høj ydeevne og fremragende kvalitet, og serien omfatter et bredt udvalg af modeller til virksomheder i enhver størrelse.

ProCut

De yderst nøjagtige, automatiserede skæreborde i ProCut-serien giver enestående alsidighed og produktivitet til grafiske applikationer og er udstyret med software, der strømliner workflowet fra prepress til finishing.
ProCut
Print in stunning quality with this range of high-performance wide format printers

imagePROGRAF

Print i imponerende kvalitet med dette udvalg af højtydende storformatprintere, der leverer det farverum og den præcision, som er nødvendig i de mest krævende grafiske miljøer.

ONYX Thrive

ONYX Thrive er skalerbar printadministrationssoftware til grafiske applikationer, der forenkler hele storformatproduktionsprocessen – hvilket giver strømlinede, end-to-end workflows, der leverer pålidelige og nøjagtige resultater i høj kvalitet og uden fejl.
ONYX Thrive
Bevar forspringet på et dynamisk marked ved at investere i vores løsninger til emballageprint.