Services

Transition og Implementation Services

Vi giver jer al den hjælp, I har brug for, og vi koordinerer og administrerer implementeringen af jeres Managed Print Solution og sørger for, at jeres medarbejdere hurtigt kan tilpasse sig, så I kan høste fordelene med det samme.

Product Implementation Services

Vores omfattende udvalg af produktimplementeringsservices, der leveres af vores specialister, vil hjælpe jer med at få jeres nye teknologiløsninger op at køre på ingen tid.

 • work professionals working around a table

  Installation af enheder

  Hvorfor spilde jeres værdifulde tid og ressourcer på hardwareimplementering, når vores eksperter kan gøre det hele for jer?

 • Work professional looking at tablet

  Implementering af løsninger

  Outsource implementeringen af nye løsninger til vores specialister for at sikre en problemfri og ekspertstyret overgangsproces.

 • Three work professionals looking at a document

  User Acceptance Testing (UAT) (Brugeraccepttest) og Sign-off

  For at undgå startproblemer skal vi teste jeres nye løsning for at sikre, at den kan gøre præcis det, den er designet til.

Project Management Services

Outsource implementeringen af nye løsninger til en Canon-specialist for at sikre en problemfri udviklings- og overgangsproces.

 • A team of professionals working together

  Projektleder

  En kvalificeret Canon-projektleder kan planlægge, udføre og levere tydelige statusopdateringer for at sikre problemfri udviklings- og overgangsproces fra start til slut.

 • a man looking at his phone

  Projektkoordinator

  Koordinerer implementeringsaktiviteter for mindre komplekse projekter (eksterne eller interne) eller støtter projektlederen med større internationale projekter.

 • a group of people working together around a large table

  Kundeoplæring

  Vi vil samarbejde med jer om at udvikle et kursus i kundeservice, som vil reducere behovet for IT-support og hjælpe jer med at opnå et afkast hurtigere.

  Få jeres organisation hurtigt op i omdrejninger med en skræddersyet oplæringsservice, der kan designes til slutbrugere, superbrugere eller interne oplæringsmedarbejdere, og som kan leveres enten ansigt til ansigt eller online.

  Service Desk Integration

  Giv jeres medarbejdere hos jeres IT-servicedesk en problemfri oplevelse med et komplet overblik over hver serviceanmodning og et mere problemfrit workflow.

  Vores Enterprise Service Desk leverer et enkelt kontaktpunkt til øjeblikkelig support og giver forbedret effektivitet og reduceret administration af serviceanmodninger.

  a person looking at their phone and computer

  Relaterede services

  Få mest muligt ud af jeres Canon-løsning med vores brede udvalg af managed services, der kan skræddersys til jeres virksomheds specifikke behov.

 • A group of professionals in a meeting

  Services

  Discovery og Design Services

  Vores vurderinger giver en detaljeret analyse af jeres printinfrastruktur, mens vores Design Services hjælper jer med at optimere jeres løsning.

 • three people working around a table

  Services

  Support, Manage og Review Services

  Optimér oppetiden for jeres print- og scanningsinfrastruktur ved at udnytte vores brede serviceopgaver, der er udviklet til at levere løbende forbedringer.

 • Relaterede produkter og løsninger

  HAR I BRUG FOR HJÆLP?

  Find ud af, hvordan Canon Business Services kan gavne jeres virksomhed