Pimp Up Your Store

Den ultimative samling af POS-applikationer til detailhandel, til at transformere din butik
Pimp up your store

"Pimp Up Your Store", Canons eksklusive printede bog med prøver, der viser forskellige POS-applikationer, der er skræddersyet til dynamiske detailmiljøer

Detail: Navigation på et dynamisk marked

Printudbydere og skiltemagere ved, hvor vigtig detailhandel er. Men detailhandlen er også et marked, der hele tiden forandrer sig hurtigt. Hvorfor? På grund af e-handel og onlineshopping. Butikkerne skal være innovative og interaktive for at tiltrække kunder. De skal skabe en fysisk spændende oplevelse, som onlineshopping ikke kan tilbyde. Det er her, hvor print kommer ind. Print kan hjælpe butikker med at forvandle deres indretning med høj kvalitet og værdi. Print kan hjælpe butikkerne med at skabe et nyt udseende og følelse for deres kunder. Print kan hjælpe butikkerne med at skille sig ud fra mængden. Denne bog viser dig, hvordan du kan skabe fantastiske POS-applikationer og følge de seneste tendenser i detailbranchen. Du kan også finde eksempler på printmedier, der vil inspirere dig med forskellige printmedieapplikationer.

Mere end 30 forskellige printmedier, 6 printteknologier

Pimp Up Your Store er mere end blot en bog med prøver. Det er en vejledning til visuel kommunikation til detailbranchen. Den viser mere end 30 forskellige printmedier og seks digitale printteknologier, der kan skabe fantastiske POS-applikationer til detailhandlen. Prøverne i bogen er printet med UV- og UVgel-, vandbaserede, Latex- og Eco-Solvent- og endda CrystalPoint-printteknologier, som giver holdbare printprodukter af høj kvalitet. Uanset om det er skiltning i detailhandlen, print i storformat eller indretning, har denne bog noget for enhver butik.

Klik her for at få en oversigt over de applikationer og printmedier, der bruges i Pimp Up Your Store.

Pimp up your store 2

PVC-fri

Behovet for at beskytte miljøet er blevet meget vigtigt i det sidste årti. Vores samfund forbereder sig på de nye miljømål i EU og på verdensplan. Virksomheder tager store skridt til at reducere deres CO2-udledning og miljøbelastning. Inden for visuel kommunikation i detailbranchen, ser vi en stigende efterspørgsel efter PVC-fri materialer. Denne bog viser, hvordan du kan bruge PVC-fri grafiske medier i storformat til at skabe fantastiske detailløsninger. Den indeholder mere end 30 forskellige printmedier, hvoraf nogle er PVC-fri og biologisk nedbrydelige, og seks digitale printteknologier, der kan producere højkvalitets og holdbare grafiske medier i storformat. Uanset om det er skiltning, indretning eller vinduesgrafik, har denne bog noget for enhver butik.

PVC-vrij

The Perfect Match

Alle Canon-billedbehandlingsprodukter med printmedier til grafik i storformat er testet, og garanteret til de mest udbredte digitale printteknologier på markedet for visuel kommunikation. Vi tilbyder dig printmedier og forbrugsstoffer via vores webshop. Vi tilbyder dig The Perfect Match.

Du kan finde alt om vores storformatmedier i webshoppen og medieguiden til Canon Imaging Supplies. Du skal blot vælge din(e) printer(e) og de ønskede applikationer for at finde det mest velegnede grafiske printmedie til storformater. Uanset om du har brug for fotopapir, vinyl, stof, lærred eller specialpapir, har vi de bedste produkter til dine kunsttryk, display graphic, bilboard eller indretningsprojekter.