Oplev iX: En kompromisløs oplevelse

Enestående billedkvalitet, høj omkostningseffektivitet, høj produktivitet

ANMOD OM PRØVER

Den bedste måde at opleve iX på er med jeres egne hænder


Bestil jeres prøvepakke, og se med jeres egne øjne kvaliteten og alsidigheden i VarioPRINT iX-serien. En af vores account managers vil med glæde besvare eventuelle spørgsmål, I måtte have.

Anmod om prøvepakke
Image

Større fortjeneste. Mere forretning.

Er I klar til at opleve print uden at gå på kompromis? Kvaliteten fra offset, workflowet fra digital og uden at gå på kompromis med omkostningerne og produktiviteten ved små oplag. Nu kan I få det hele.

varioPRINT iX-serien revolutionerer den kommercielle printoplevelse. Takket være den fantastiske billedkvalitet og store medieudvalg kan I sige "Ja" til stort set alle opgaver til den aftalte leveringstid og pris. Og print derefter med inkjet'ens produktivitet og omkostningseffektivitet for at opnå større fortjeneste og mere forretning.

Er I klar til en kompromisløs oplevelse?


Mere om VarioPRINT iX-serien

En ny oplevelse inden for inkjet-arkprint

speed speed

Produktivitet

Opnå den højeste gennemløbstid og oppetid. Mere end 9.000 SRA3-sider i timen eller 320 A4-sider i minuttet. En gennemsnitlig oppetid på over 90 %.

image02 image02

Omkostnings-
effektivitet

Opnå lovende omkostningseffektivitet i de samlede ejeromkostninger. Besparelser på omkostninger til arbejdskraft, bearbejdning og drift.

Image03 Image03

Høj kvalitet

Oplev enestående billedkvalitet og ensartethed. Takket være iQuariusiX-innovationer kan printkvaliteten måle sig med enhver anden etableret printteknologi.

image04 image04

Et bredt udvalg af applikationer

Opnå en høj grad af fleksibilitet med en bred vifte af applikationer. Print på en omfattende blanding af medier af forskellig vægt i én gennemkørsel, der understøttes af den rigtige finishing.

Vil I opleve fantastisk inkjet-billedkvalitet?

Anmod om en prøvepakke i dag!

ANMOD OM PRØVER