VIDEO

Opdag, hvorfor din printer kan være en åben dør for hackere

Hacking af en usikker printer - Se oplægget og find ud af, hvor nemt det er for en hacker at få adgang til dine data via din printer.
Se oplægget
Den oversete sikkerhedsrisiko: Opdag, hvorfor din printer kan være en åben dør for hackere

Virksomheder står over for voksende cybertrusler i en digitaliseret verden, hvor databeskyttelse er afgørende. Har du overvejet risikoen ved en usikker printer?

Opdag, hvorfor din printer kan være en åben dør for hackere

Varighed: 00:32:48 min

Opdag, hvorfor din printer kan være en åben dør for hackere

Vi har inviteret Keld Norman til at sætte fokus på vigtigheden af printsikkerhed ved at demonstrere, hvordan hackere kan udnytte sikkerhedshuller til at få adgang til data.

Om Keld Norman

Keld arbejder som IT-sikkerhedskonsulent hos Dubex, hvor han er en del af DIRT (Dubex Incident Response Team), der hjælper kunder efter IT-angreb. Han er også med i Dubex Red team, der bruger social engineering til at teste kundernes IT-sikkerhed.

Keld Normann

Oplægget omhandler:

  • Printere er i dag forbundet til internettet og udstyret med harddiske, så de kræver omhyggelig sikkerhedskontrol for at undgå at blive mål for hackere og cyberkriminelle.

  • Mange printere er installeret forkert, hvilket efterlader åbne porte og inviterer hackere indenfor. Disse sikkerhedshuller gør det nemt for uvedkommende at infiltrere din virksomheds netværk.

  • En demonstration af, hvordan hackere identificerer deres mål og udfører hackerangrebet i praksis.

  • Security Information and Event Management (SIEM) er overvågningssystemer, der giver virksomhederne detaljerede analyser og indsigt i deres IT-sikkerhed, hvilket er afgørende for at kunne identificere og reagere på sikkerhedstrusler.

  • Angreb på printere kan føre til tab af data, brud på persondatasikkerheden og store økonomiske tab.

  • Sikkerhedsinitiativer til at styrke printsikkerheden omfatter blandt andet implementering af datakryptering, indførelse af adgangskontrol og brug af sikkerhedsmodellen Zero Trust.

Har du brug for mere information?

Læs mere