Skyline Network Security Cameras

Netværkskameraer

Når overvågning virkelig er vigtigt, kan Canons udvalg af netværkskameraer tilbyde en løsning.  Selvom de er kompakte, har de en stor ydeevne og leverer enestående billedkvalitet, selv i svagt lys, hvor der er størst sikkerhedsrisici.

Vær opmærksom på, at Canon-koncernvirksomheden Axis Communications nu er ansvarlig for salg og support af Canons netværkskameraer.

Canons teknologiske styrke
Canons netværkskameraer tilbyder en række funktioner som billedjustering i realtid, multistreaming og avanceret videoanalyse for hurtigt at behandle, overvåge og give besked om mulige sikkerhedsbrister, hvilket giver effektive beviser.
Network camera on wall
Modern building at night
Billedoptagelse uanset lysforhold
Ved at bruge en række optiske teknologier og billedbehandlingsteknologier leverer Canons netværkssikkerhedskameraer fine billeder med mange detaljer under alle lysforhold.
Minimering af projektomkostninger
En bred synsvinkel samt avancerede alarmregistreringsfunktioner kombineret med en omfattende beskyttelse mod vejr og stød, giver et væld af sikkerhedsfunktioner med reducerede projektomkostninger.
inside modern building

Produktudvalg

Canons omfattende udvalg af netværkskameraer udnytter over 70 års billedbehandlingsekspertise og sikrer, at alle vinkler afdækkes. Uanset om det er PTZ-, dome- eller bokskameramodeller med Full HD eller 1,3 Megapixel opløsning, leverer de alle et bredt synsfelt og imponerende billedkvalitet - selv i svag belysning.