alt text goes here

CANON IMAGERUNNER ADVANCE GENERATION 3

Et udvalg af intuitivt designede multifunktionsprintere, der forbedrer brugeroplevelsen, øger workflow-effektiviteten og giver maksimal sikkerhed, der passer til virksomhedens behov.

Strømlin workflows i dokumenters fulde livscyklus

Spar tid og ressourcer i hele din organisation.

Naturligt sikker

Forbedrede sikkerhedsfunktioner, inklusive McAfee Embedded Control-software, hjælper med at forebygge cybertrusler og beskytte dine følsomme forretningsoplysninger.

Intuitivt design

En stor brugertilpasset og fleksibel touchscreen sparer tid og forbedrer brugeroplevelsen ved at huske ofte anvendte indstillinger.

Cloud-tilslutningsmuligheder

Prisvindende uniFLOW Online og uniFLOW Online Express beskytter dine oplysninger med sikre dokumentworkflows og styring af printadministration.

Tredje generation | 3. udgave

En platform, der kan følge med dine skiftende forretningsbehov. Oplev den nye udgave af tredjegenerations imageRUNNER ADVANCE-enheder med forbedret sikkerhed og cloud-tilslutning.

Download brochure

Download brochure

Beskyt og skab vækst i din virksomhed med Canons iR ADVANCE-multifunktionsprintere.

TAL MED VORES TEAM

Priser

Hele udvalget

Naturligt sikker

Beskyt dine netværkssystemers fortrolighed, integritet og tilgængelighed med enheder, der er konfigureret til dine specifikke sikkerhedskrav.

protecting your office

uniFLOW online Express

Overtag styringen af printadministraion og -omkostninger ved at optimere jeres Canon-enheder med en sikker og cloudbaseret løsning. uniFLOW Online Express-softwaren, der leveres med Canons seneste kontorenheder, øger produktiviteten og maksimerer jeres investering. Opgradér jeres eksisterende enheder ved at tilmelde jer online.

Se brochure

Tilmeld jer uniFLOW Online Express

colleagues discussing data

Er I usikre på, hvilke enheder I har brug for til jeres virksomhed?

TAL MED VORES TEAM