eos6d

Hvilken type videoenhed passer bedst til dine film?

Find den filmoptagelsesenhed, der bedst udtrykker din passion for kreativ historiefortælling.

Kvalitet og valgmuligheder

Du kan lave fantastiske film med Canons kameraer og videokameraer. Vi udforsker de vigtigste fordele ved de forskellige muligheder, så du kan vælge den enhed, der passer bedst til dig.

eos 80d

LEGRIA

Dedikerede alt-i-én-optagelsesenheder til familier eller professionelle.

legria hf g40 right side

Designet til optagelse af film

Kompakte LEGRIA-videokameraer tilbyder en alt-i-én-løsning til familier eller professionelle. De er designet specifikt til at optage film og omfatter funktioner som komfortabelt håndgreb, billedstabilisering for flotte resultater, skærme, der kan vippes og drejes, og indbyggede kvalitetsmikrofoner.

lifestyle mike boyd

Lang optagelsestid

Hvor længe har du brug for at optage? LEGRIA-serien giver meget lang optagelsestid og er dit bedste valg til optagelse af sportsbegivenheder, teater, koncerter og meget mere. Vores EOS-, IXUS- og PowerShot-serier er ideelle til kreativ optagelse på kort tid.

lifestyle-mike-boyd-dual-pixel-cmos

Digitale spejlreflekskameraer og spejlløse kameraer

EOS-kameraer med udskiftelige objektiver, der tilbyder den største kreative kontrol.

eos 80d

Kreativ kontrol

Du kan få større kontrol over udseendet af dine film med et digitalt EOS-spejlreflekskamera eller et af vores yderst bærbare spejlløse kameraer, takket være et stort udvalg af udskiftelige objektiver og deres store APS-C- eller Full Frame-sensor. Vælg det rigtige objektiv for at forbedre flot biograflignende kort dybdeskarphed.

m6 lifestyle

Stillbilleder af højeste kvalitet

EOS-kameraer giver fremragende billedkvalitet, uanset om du optager stillbilleder eller video. Du skal bare vælge den størrelse, der passer dig bedst – et yderst bærbar spejlløst EOS-kamera eller et digitalt EOS-spejlreflekskameraer med bekvem betjening.

eos 80d tech

PowerShot og IXUS

Kompaktkameraer med fast zoomobjektiv, der er nemme at tage med dig overalt.

powershot g7 x mark ii frt

Fantastiske funktioner til film og stillbilleder

Canons kompakte PowerShot SX- og IXUS-kameraer er brugervenlige og designet til at passe perfekt i din taske eller lomme. De er idelle til optagelse af film på farten. De mange funktioner, der er fantastiske til stillbilleder, såsom høj zoom, er også ideelle til film.

powershot g3 x sample

Bærbar effektivitet til vloggere

Med vores PowerShot G-serie af kompaktkameraer med en sensor af 1,0-typen eller større kan du optage i førsteklasses kvalitet med kort dybdeskarphed. PowerShot G7 X Mark II har også en vipbar skærm til nem optagelse fra forskellige vinkler, så det er et fantastisk valg for vloggere.

powershot g7 x mark 2 lifestyle munich

Har du stadig brug for hjælp?

Få mere at vide om LEGRIA HF-G-seriens videokameraer og forskellene mellem optagelse af film i 4K og HD.