Grey goods

Serienummer
Kontrol
Kontrollér nu

Du behøver ikke at nøjes

Få den fulde Canon-oplevelse med produkter, som Canon har tiltænkt dit område.

Nogle gange importeres Canon-produkter til dit område, som Canon aldrig havde tiltænkt skulle sælges der. Disse er kendt som parallelprodukter og sælges ofte billigere, men ulempen er, at de kan koste dig langt mere i det lange løb.

Skjulte omkostninger ved produkter, Canon ikke har tiltænkt dit område

Canon lægger meget arbejde i at sikre, at hvert Canon-produkt er omhyggeligt lokaliseret til området, hvor Canon har tiltænkt, at det skal sælges og anvendes. Canon sørger omhyggeligt for, at produktet har den/de rette hardware, software, manualer på relevante sprog, tilbehør (stik og tasker) og en garanti, der gælder i et bestemt område.

Parallelprodukter kan umiddelbart se ud til at være en god handel, og sælgere ændrer ofte ved varerne ved at tilføje, ændre eller fjerne tilbehør, manualer og garantier, hvilket kan kompromittere din Canon-oplevelse. Nogle internetforhandlere hævder at være baseret i dit område uden at være det, så det betaler sig at være opmærksom.

De risici, problemer og ekstraomkostninger, du kan komme ud for, hvis du vælger at købe parallelprodukter, er:

Ekstra importafgifter og toldafgifter – disse kan pålægges den anførte pris på varen.

Refundering og returnering kan være vanskeligt eller umuligt – da sælgere uden for dit område måske ikke er underlagt din lokale forbrugerlovgivning om returnering af produkter.

Forbrugergaranti er muligvis ikke tilgængelig – parallelprodukter er ikke berettiget til lokale Canon-garantiordninger. Det er op til forhandleren at tilbyde garantiordninger til parallelprodukter. Hvis sælgeren er baseret uden for dit område, kan du muligvis ikke få den hjælp, du forventer, fra sælgeren. Alternativt kan garantiordninger, hvis de ikke leveres af sælger, tilbydes af uafhængige servicecentre, hvis garantiservices ikke er i overensstemmelse med Canons standarder.

Netledninger eller strømadaptere, der ikke er fra Canon, kan være farlige eller af dårlig kvalitet – Der kan medfølge upålidelige tredjepartsprodukter, som ikke er godkendt af Canon, og som ikke opfylder gældende lokale regler.

Manualer af dårlig kvalitet – forhandlere leverer ofte parallelprodukter uden manual på dit sprog eller med ulæselige fotokopier.

Ingen cashback/tilbud – du vil ikke være berettiget til at anmode om en cashback (hvis en sådan tilbydes) eller drage fordel af andre Canon-kampagner i dit område.

Fordelene ved at købe Canon-produkter, der er beregnet til dit område

Du kan undgå alle disse problemer ved at købe produkter, som Canon har tiltænkt dit område, fra anerkendte forhandlere i området. Disse produkter er specielt konfigureret, leveres med fuld support og godkendt tilbehør, som kun Canon kan levere – så du får den komplette Canon-oplevelse og størst mulig glæde af dit køb.


Find en autoriseret Canon-forhandler i dit område

Generelle retningslinjer for, hvordan du finder ud af, om Canon-produkter er parallelprodukter

Ud over værktøjet til kontrol af serienummeret på denne side kan følgende identifikationsmærker og sprogfunktioner hjælpe dig videre med at finde ud af, om et produkt er et parallelprodukt:


Kompakte digitalkameraer – IXUS og PowerShot

Hvis en af disse funktioner/egenskaber mangler, kan produktet være et parallelprodukt:

Sprogene på produktæsken

Der bør fremgå tekst på engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk og russisk på produktæsken.

The sales box

I æsken

Der skal findes en passende Canon-garanti for dit område, og produktet skal kaldes IXUS eller PowerShot. Canon-produkter kan have forskellige navne på forskellige markeder, og kameraer med navnene IXY eller DIGITAL ELPH er fra Canons side beregnet til forskellige områder.

EAC- og CE-logoer

Produktæsken og produktet skal bære EAC- og CE-logoerne i dit område.

EAC & CE logos

Videokameraer til forbrugere

Hvis en af disse funktioner/egenskaber mangler, kan det være et parallelprodukt:

Sprogene på produktæsken

Der bør fremgå tekst på engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk og russisk på produktæsken.

PAL-logoet

PAL-logoet skal findes på produktæsken. PAL er videoformatet i Europa, mens NTSC primært bruges på det amerikanske marked.

The PAL Logo

Produktnavnet

Produktet skal hedde LEGRIA. Produkter kan have forskellige navne i forskellige områder. For eksempel er videokameraer til forbrugere med navnet VIXIA ikke beregnet til brug i dit område

EAC- og CE-logoer

Produktæsken og produktet skal bære EAC- og CE-logoerne i dit område.

EAC & CE logos

Spejlreflekskameraer og spejlløse produkter

Hvis en af disse funktioner/egenskaber mangler, kan produktet være et parallelprodukt:

Sprogene på produktæsken

Der bør fremgå tekst på engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk og russisk på produktæsken.

The sales box

Produktnavnet

Produktet skal hedde EOS. Spejlreflekskameraer og spejlløse kameraer med navnet Kiss eller Rebel er beregnet til andre områder.

I æsken

Der skal være en Canon-garanti, som er gældende i dit område. For EOS R skal æsken indeholde et produktserienummerkort med produktets serienummer påtrykt.
Serienummeret på produktet, æsken og kortet skal stemme overens.

EAC- og CE-logoer

Produktæsken og produktet skal bære EAC- og CE-logoerne i dit område.

EAC & CE logos

Kontrollér serienummeret

Bemærk, at denne forespørgselsservice er begrænset til kompakte digitalkameraer, spejlreflekskameraer og spejlløse kameraer, objektiver og videokameraer til forbrugere. Hvis du vil kontrollere serienummeret på et objektiv, der er solgt som en del af et sæt, skal modelnavnet på siden af selve sættet vælges fra modellisten nedenfor. Hvis du stadig er i tvivl om, hvorvidt dit Canon-produkt er beregnet til salg i dit område, skal du blot sende modelnavn og serienummer til ipr.info@canon-europe.com. Det kan tage et par dage for os at kontrollere og svare dig.

påkrævet
påkrævet
Find dit serienummer.