multiple-config-benefit-feature
alt text goes here

Flere konfigurationer

Nyt Cinema EOS-design med intuitiv betjening og indbygget cheese plate til påsætning af valgfrit professionelt tilbehør, så der er mulighed for flere konfigurationer, der passer til den ønskede optagelse.

Primært Cinema-kamera

Cinema-kamera i fuld størrelse til både studieoptagelser og håndholdte optagelser med indbygget cheese plate for nem rigning af tilbehør og balance.

primary-cinema-camera

EF- eller PL-objektivfatning

Et stort udvalg af Canon EF-objektiver (både Cinema-/Cine Servo- og fotoobjektiver) samt mulighed for at bruge PL-objektiver med Cooke/i-understøttelse (udskriftningsservice af objektivfatning tilbydes).

Få mere at vide

ef-pl-lens-mount

Broadcast-konfiguration

B4-objektivadaptere (MO-4E og MO-4P) (tilbehør) til EF- og PL-fatninger, sammen med det 12-benede objektivstik, gør det muligt at strømforsyne og styre Broadcast 2/3" Servo-objektiver via kameraet.

Broadcast configuration
Professional Full HD viewfinder
alt text goes here

Professionel Full HD-søger

EVF-V70 er en enestående Full HD OLED-søger med View Assist, falsk farve-funktioner og en simuleret HDR-visning.

Hurtig adgang til interface

Et brugervenligt kontrolpanel med seks knapper og et intuitiv og velkendt interface giver hurtig adgang til ofte brugte kamerafunktioner.

Quick access user interface

Kameraassistentens kontrolpanel

Fjernbetjeningsenhed OU-700 (tilbehør) gengiver den hurtige adgang til interfacet, hvilket giver kameraassistenter mulighed for at ændre indstillinger fra højre side af kameraet eller fra op til 10 meters afstand med forlængerkablet.

Camera assistant control panel

Strømstik til tilbehør

Sæt strøm til essentielt kameratilbehør med 12 V- og 24 V-strømstik, der sidder foran på kameraet.

Accessory power outputs

Se andre fordele