Hero
alt text goes here

TERMS
&
CONDITIONS

Annoncering – Vilkår og betingelser for Ready. Set. Quit.-konkurrencen

”Ready. Set. Quit.”-konkurrencen organiseres af Canon Danmark A/S, som er en del af Canon Nordic-gruppen (”CanonNordic”).

1. Hvordan deltager man?

Canon Nordic er på udkig efter fire dygtige indholdsskabere, der er klar på at gøre en karriere ud af deres hobby. Du kan deltage i konkurrencen ved at sende en e-mail til iresign@ready.set.quit.com via Canons kampagnestartside canon.dk/ready-set-quit, der skal indeholde følgende (alle data behandles fortroligt):

 • Dit Instagram-kontonavn
 • Et link til en 10-sekunders video, hvor du præsenterer dig selv
 • En opsigelse, der viser, hvad du ville skrive til din arbejdsgiver, hvis du fik chancen for at gøre din hobby til dit levebrød.

De fire vindere vil blive udvalgt af den professionelle fotograf Joey Palmroos, og de vil få tilbudt et fem uger langt onlinementorforløb med ham. De fire vindere får:

 • Et Canon EOS R5-kamera og et Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM-objektiv til en værdi af 7598 € inkl. moms baseret på objektivpriserne på https://store.canon.fi. Vinderne får lov at beholde udstyret, når mentorforløbet er afsluttet.
 • Et onlinementorforløb i fem uger med Joey Palmroos (til en værdi af 3000 € inkl. moms)
 • Tilbud om én betalt opgave for Canon Nordic om at skabe indhold til en marketingkampagne i 2022 mod en betaling på 3000 € ekskl. moms.

2. Hvad behøver jeg vide om ”Ready. Set. Quit.”-konkurrencen?

Hvem kan deltage?

Kun personer, der er fyldt 18 år (pr. den 18. november 2021), som er bosatte i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Estland, Letland og Litauen, kan deltage i ”Ready. Set. Quit.”.

For at kunne deltage skal du have en personlig og gyldig Instagram-konto med en offentlig profil, så Canon Nordic kan se dine bidrag og opslag. Ansatte, direktører, tjenestemænd, agenter og andre repræsentanter fra Canon Nordic-virksomheder (sponsoren) eller Instagram, er ikke berettigede til at deltage.

Du skal have et arbejde, der forhindrer dig i at blive selvstændig. Hvis du er freelancer, udlever du sikkert allerede din drøm, og du kan derfor ikke deltage.

Ved at deltage i mentorforløbet giver deltageren hermed tilladelse til, at det indhold, der produceres i forbindelse med opgaver under mentorforløbet, kan anvendes i alle formater, der er forbundet med Canon, herunder på sociale medier, til PR, udstillinger og på Canons websider. Deltageren accepterer endvidere, at hans/hendes navn vil blive offentliggjort i et sådant opslag af Canon som anerkendelse af de moralske rettigheder, der kræver, at deltageren opgives som ophavsmand. Ved at indsende en story/et billede/en video garanterer deltageren, at han/hun og alle andre personer, der kan ses eller genkendes i story’en/billedet/videoen, har givet sit samtykke til indsendelsen og brugen af story’en/billedet/videoen i konkurrencen, og at deltageren har rettighederne til at bruge story’en/billedet/videoen i henhold til disse vilkår og betingelser.

3. Vinderne af Ready. Set. Quit.-konkurrencen

Den 3. november 2021 kontakter @canonnordic de fire vindere af konkurrencen via en direkte besked på Instagram. @canonnordic deler et link til et Teams-møde, hvor vinderne skal deltage d. 4. november. På Teams-mødet d. 4. november fortæller Joey Palmroos ham eller hende, at vedkommende er en af de fire heldige vindere. Teams-mødet bliver optaget og brugt i kommunikationen angående vinderne af kampagnen.

Vinderne af mentorforløbene meddeles officielt på Canon Nordics Instagram-profil @canonnordic d. 14. november 2021. Her vil de fire vinderes navne og Instagram-kontonavne blive annonceret.

Vinderne af mentorforløbene skal deltage i en Nordic PR-aktivitet. Den vil omfatte interviews med journalister før og efter mentorforløbet.

Tilmeldingen til Ready. Set. Quit-konkurrencen starter d. 18 oktober 2021 og slutter d. 2. november 2021. Hvis du vinder, skal du besvare den direkte besked fra @canonnordic på din Instagram-konto inden for en uge. Hvis du ikke overholder fristen, mister du dit krav på præmien. Når du accepterer at deltage i mentorforløbet, sendes præmien til din adresse efter aftale med Canon. Vinderen betaler alle skatter, der er forbundet med præmien.

INGEN FORM FOR KØB ELLER BETALING ER PÅKRÆVET FOR AT DELTAGE ELLER AT VINDE. ET KØB VIL IKKE ØGE DINE CHANCER FOR AT VINDE.

Præmierne:

Hver vinder får:

 • Et Canon EOS R5-kamera (til en værdi af 4849 € inkl. moms)
 • Et Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM-objektiv (til en værdi af 2749 € inkl. moms)
 • Et fem uger langt mentorforløb med Joey Palmroos. Mentorforløbet finder sted online via Instagram og Teams. Værdien af mentorforløbet er 3000 € inkl. moms.
 • En betalt opgave for Canon Nordic. Betalingen for opgaven vil være 3000 € ekskl. moms, der betales, når opgaven er løst. Når mentorforløbet er afsluttet, får de fire vindere hver en opgave, der drejer sig om at skabe PR-indhold for Canon Nordic. Opgaven tildeles i begyndelsen af 2022. Vinderne briefes på et Teams-møde med Canon. Indholdet skal postes på vinderens Instagram-profil, og Canon Nordic reposter indholdet. Canon og Canons detailpartnere har endvidere ret til at bruge indholdet på egne og betalte platforme i to år, fra det uploades.

Program for mentorforløbet:

Mentorforløbet varer i fem uger fra d. 22. november 2021 til d. 23. december 2021. Mentorforløbet finder sted online via Instagram og Teams, og al kommunikation foregår på engelsk. Alle møder afholdes om aftenen. Bemærk, at følgende datoer kan blive ændret.

MandagsMentoring med Joey Palmroos på Instagram Live kl. 18.00 CET

 • Mandag d. 22. november 2021
 • Mandag d. 29. november 2021
 • Mandag d. 6. december 2021
 • Mandag d. 13. december 2021
 • Mandag d. 20. december 2021

Ugentlig opfølgning via Teams med Joey Palmroos og de fire vindere kl. 18.00 CET

 • Torsdag d. 25. november 2021
 • Torsdag d. 2. december 2021
 • Torsdag d. 9. december 2021
 • Torsdag d. 16. december 2021
 • Torsdag d. 23. december 2021

4. Licens/brugen af indsendte bidrag

Ved at deltage giver hver deltager: @canonnordic (Canon Svenska AB, Canon Danmark A/S, Canon Oy, Canon Norge AS), deres reklame- og promotion-bureauer, og deres respektive agenter, ansatte og direktører en ikke-eksklusiv, vedvarende, overførlig, royaltyfri, fuldt betalt ret til at bruge, ændre, offentliggøre, skabe afledte værker fra, og fremstille hans/hendes foto og story, helt eller delvist, på verdensplan, og at inkorporere den i andre værker, i hvilken som helst form, medie eller teknologi, nuværende eller fremtidig, også til promovering eller markedsføringsformål.

Canon Nordic forbeholder sig retten til, efter eget skøn, at redigere, ændre eller fjerne hvilket som helst foto eller hvilken som helst story, såfremt der modtages en klage om fotoet eller storyen, eller hvis et foto eller en story potentielt kan opfattes som en trussel, ærekrænkelse, diskrimination mod en etnisk gruppering eller potentielt kan opfattes som umoralsk, uetisk eller ikke overholder Canons værdier eller af nogen anden årsag, der potentielt kunne påføre skade mod Canons brand eller ry efter dets rimelige vurdering. Canon Nordic forbeholder sig alle rettigheder til at fremsætte retskrav i forbindelse hermed.

5. PERSONDATA

5.1. Dataansvarlig for alt persondata, der sendes til os, er:

Canon Europa N.V.
Virksomhedens registreringsnummer: 33166721

Adresse: Bovenkerkerweg 59, 1185 XB Amstelveen, Holland

Kontaktoplysninger til Canons Data Protection Officer: DataProtectionOfficer@canon-europe.com.

5.2 Persondata kan overføres til eller behandles af den dataansvarliges agenter eller tilknyttede virksomheder i koncernen til at administrere denne konkurrence. Canon Nordic vil behandle persondata, som er nødvendigt, til at udvælge vinderen af “ Ready. Set. Quit.”-konkurrencen, herunder deltagerens Instagram-brugernavn og publiceret eller modtaget story. Juridisk grundlag for behandling af persondata vil være deltagerens samtykke. Deltageren kan til enhver tid tilbagekalde sit samtykke, hvilket samtidig vil betyde, at deltageren trækker sig fra konkurrencen.

5.3. Hvis deltageren har valgt at modtage markedsføringskommunikation fra Canon, vil Canon behandle persondata til markedsføringsformål. Såfremt deltageren ikke ønsker, at deres kontaktoplysninger bruges til markedsføringsformål, eller at Canon kontakter dem på et senere tidspunkt vedrørende lignende konkurrencer eller kampagner, skal de IKKE sætte kryds i det relevante felt, når de udfylder indsendelsesformularen.

5.4. For yderligere oplysninger om, hvordan vi anvender dine data, når du vælger at modtage markedsføringsmateriale, henviser vi til vores fortrolighedspolitik for forbrugere: http://www.canon.dk/privacy-policy/. Alle spørgsmål, henvendelser eller anmodninger vedrørende databeskyttelse skal sendes til Canons Data Protection Officer på DataProtectionOfficer@canon-europe.com.

5.5. De delte persondata opbevares sikkert og kan overføres på en sikker server uden for EØS.

6. LOVGIVNING OG JURISDIKTION

Disse vilkår og betingelser, samt eventuelle tvister, der måtte opstå på grund af eller i forbindelse med dem, er underlagt og fortolkes i henhold til lovbestemte forbrugerlove og muligvis andre gældende love og i en domstol i det land, du er bosat i, og på dit lokale sprog. Dit lokale forbrugerråd kan rådgive dig om dine rettigheder.

Disse vilkår og betingelser påvirker ikke deltagerens lovfæstede rettigheder som forbruger.

7. Kontaktinformation

Canon Svenska AB                          Tlf.:       +46 (0)8 744 85 00

Canon Norge AS                             Tlf.:       +47 22 62 92 00

Canon Oy                                       Tlf.:       +358 (0)10 544 20

Canon Danmark A/S                        Tlf.:      +45 70 15 50 05

Canon Estonia, Latvia, Lithuania       Tlf.:      +358 (0)10 544 20

8. Instagram og Facebook

Konkurrencen er ikke sponsoreret, anbefalet eller administreret af Instagram eller Facebook. Hver deltager er ene og alene ansvarlig for sit opslag på sociale medier, og henvisningen til Canons Ready. Set. Quit.-konkurrence fritager ikke deltageren fra dette ansvar, og hverken Canon, Instagram eller Facebook påtager sig ansvar for de opslag, som deltageren offentliggør i løbet af konkurrencen.