Studio

Elsker du også at arbejde med billeder i studiet?

Book et møde

Mød studiefotograf Hannes Söderlund

Den svenske fotograf Hannes Söderlund får sin inspiration gennem at møde andre mennesker. Det giver ham energi og hjælper ham med at udvikle sig som fotograf. Og for at skabe historier har Hannes arbejdet med EOS 5DS R og skudt en kampagne for en virksomhed, der hedder H2H.

Hannes Söderlund ENG
Tech-video-1-thumbnail

Fordele ved høj opløsning

Se video

Tech-video-2-thumbnail

Fordele ved højt dynamikområde

Se video

LFTS Studio image
alt text goes here

AT MØDE MENNESKER UDVIKLING.

Jeg drømmer om at kunne rejse verden rundt med mit arbejde.
At møde mennesker og kunne lave det, jeg vil lave.

Hannes Söderlund

Nogle gange spiller størrelse en rolle.

En fullframe CMOS-sensor med 50,6 Megapixel opløsning sørger for, at du kan indfange de allerfineste detaljer. Takket være den ultrahøje opløsning kan du lave omfattende beskæringer og stadigvæk få en forbløffende billedkvalitet. Selv de indbyggede optagelsesmetoder til 1,3x og 1,6x beskæring fremstiller henholdsvis 30,5 og 19,6 Megapixel-billeder. Opnå hurtig og præcis fokus, selv ved svagt lys, vha. et 61-punkts AF-system. 41 fokuspunkter af krydstypen, herunder fem ekstra følsomme af dobbeltkrydstypen, giver endnu mere præcise billeder.

Læs mere

EOS 5DS R

Den positive effekt af billedteknologi hos Canon

Ved at øge den positive effekt af billedteknologi gennem vores produkter og tjenester ønsker Canon at forbedre alle menneskers evne til at "leve og arbejde sammen for det fælles gode". Dette er kernen i alt, hvad Canon gør, og ses i mange af vores aktiviteter som eksempelvis vores empowerment programmer for unge mennesker i Europa, Mellemøsten og Afrika, vores prisbelønnede tonerpatron genbrugsprogram og vores UN Global Compact medlemskab.

Læs mere om bæredygtighed i Canon

Studio CSR

Vil du vide mere?

Tilmeld dig CPN-nyhedsbrevet, og få inspiration, artikler, tips og tricks direkte i din indbakke. CPN står for Canon Professional Network – et fællesskab til dig, der gerne vil løfte din fotografering til det næste niveau.

Tilmeld dig her

Book a meeting

Tal med os

Blev endnu med til at arbejde med billeder og video og bliv klogere på hvordan du får det optimale ud af dit Canon-produkt.

Tal med en Canon-ekspert