Canon imageFORMULA ScanFront 300/300P

imageFORMULA ScanFront 300/300P

En hurtig, kompakt farvenetværksscanner, der er designet med henblik på at forbedre produktiviteten og gøre det mere enkelt at dele informationer. Den har et smart og solidt design, som gør den perfekt til travle kontorer og steder med kundebetjening.

Fordele

  • Kompakt, flot design
  • Du kan scanne dokumenter og sende dem til flere destinationer
  • Brugervenlig betjening, bl.a. en intuitiv berøringsfølsom farveskærm
  • En række avancerede sikkerhedsfunktioner
  • Nem fjernadministration og netværksintegration

Funktioner

Tag et mere grundigt kig på Canon imageFORMULA ScanFront 300/300P

Pladsbesparende design


ScanFront 300/300P er enkel at bruge, nem at administrere og er den mindste i sin klasse, så den kan placeres nærmest overalt på kontoret. Det elegante og robuste design passer godt til kundeserviceafdelinger for nem tilgængelighed.

Højere produktivitet


ScanFront 300/300P hjælper med at strømline arbejdsprocesserne og reducere omkostningerne med produktive scanningshastigheder på op til 30 sider/minut / 60 billeder/minut. Kontorpersonalet kan hurtigt sende dokumenter på en sikker måde til forskellige destinationer på tværs af netværket, herunder også til flere destinationer samtidigt - hvilket sparer tid og omkostninger.

Brugervenlig betjening


ScanFront 300/300P er enkel og praktisk at bruge. I kraft af en stor touchskærm i farver med høj opløsning kan medarbejderne hurtigt og sikkert navigere i menuerne, mens brugertilpassede opgaveknapper sikrer hurtig og rigtig distribution af filer.

Solid sikkerhed


Vha. de avancerede sikkerhedsfunktioner kan du holde styr på dine vigtige data. Med sikker brugergodkendelse og fingeraftryksgenkendelse (kun på ScanFront 300P) undgås uautoriseret adgang til virksomhedens netværk. Hvis du ønsker yderligere beskyttelse, kan du begrænse adgangen til bestemte scannerfunktioner for individuelle brugere.

Praktisk fjernadministration


ScanFront 300/300P-netværksscannerne er enkle at implementere og administrere og hjælper med at reducere it-omkostningerne. Det kræver ikke ekstra hardware eller software at føje en scanner til netværket. It-medarbejdere kan fjernopdatere, -sikkerhedskopiere og -gendanne flere enheder via en enkel webbrowser – eller gøre det samtidigt vha. ScanFront Administration Tool.

Problemfri integration


Integration med dokumentstyringssystemer er enkel i kraft af brugertilpassede indeksfiler og navngivelse af billedfiler, så det er nemmere at klassificere og hente filer.

Utrolig driftsikker


Den lige papirgang og den robuste fremfører muliggør pålidelig scanning af blandede dokumenter med forskellig vægt og størrelse på samme tid. ScanFront 300P har en ultrasonisk sensor, der registrerer dobbeltfremføring og forhindrer, at overlappende dokumenter bliver overset.

Miljørigtig


Med et energiforbrug, der er op til 70 % lavere end lignende produkter, kan ScanFront 300/300P hjælpe med at opfylde din virksomheds mål i forhold til reduktion af energiforbruget.

Unik og nem tilpasning


Et Software Development Kit (SDK) er tilgængeligt for integratorer i udviklingen af unikke scanningsløsninger med ScanFront 220/220P-netværksscanneren. Du kan få flere oplysninger gennem Canons Business Solutions Developer Programme (BSDP).

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon imageFORMULA ScanFront 300/300P, dets funktioner og hvad det kan.