Professionelle monitorer

Canon DP-V1830

Den professionelle skærm DP-V1830 har et kompakt og let design til enten studie- eller on-set-miljøer og leverer enestående 4K HDR-billedydelse.

Specifikationer

 • 18" 4K HDR-skærm

  3840 x 2160 LCD-panel med en fuld lysstyrke på 1.000 cd/m²

 • Uovertruffen billedkvalitet

  Leverer Dolby Vision- og EBU TECH3320-standarder*

 • Avanceret HDR-overvågning

  Waveform-monitor, falsk farve, områdekontrol og meget mere

 • Kompromisløs tilslutning

  1x HDMI-indgang og 12G-SDI-stik (4 indgange og 4 udgange)

 • Dual/Quad-skærm og 8K-understøttelse

  Til problemfri overvågning af flere kameraer og workflows med høj opløsning

 • Robust og bærbar

  Kompakt og let hus på 7,5 kg

* Grade 1A-klassificering opnået for kontrastforhold, maksimal luminans, niveau af sort, luminansensartethed og forsinkelsestid.

PRODUKTSUPPORT

Opdatering tilgængelig

Ny firmware (v1.1) indeholder helt nye funktioner, herunder yderligere HDR-overvågningsværktøjer, SDI/HDMI Multi View og meget mere. En indbygget SDI Switcher fås nu mod ekstra betaling til strømlinede produktioner med flere kameraer.

HDR-overvågningsværktøjer

DP-V1830 indeholder Canons prisbelønnede, avancerede HDR-overvågningsværktøjer, der kan hjælpe med at evaluere HDR-indhold og give detaljerede og nøjagtige oplysninger om alle aspekter af det viste signal.

 • HDR Waveform-monitor/RGB Parade

  Analyserer lysstyrken for et billede fra venstre mod højre med en skærmskala, der understøtter IRE-, PQ-, HLG- og endda Log-signaler fra flere producenter.

 • HDR False Colour

  Repræsenterer visuelt eksponering og billedbeskæring baseret på detaljerede og brugerdefinerbare farveskalaer for IRE, PQ eller HLG.

 • Områdekontrol

  Skifter skærmoutput til monokrom og gør det muligt for brugerne at angive et maksimalt lysstyrkeniveau for nemt at identificere områder, der kræver justering.

 • Pixelværdikontrol/kromaticitetsdiagram

  Undersøg farve- og lysstyrkeværdierne for en bestemt pixel nøjagtigt. Der vises også et CIE-diagram for at illustrere placeringen af pixelfarverummet eller den samlede farveskala i hele billedet.

 • Visning uden for farverum

  Skifter visningsoutputtet til monokrom og fremhæver farver uden for det valgte farverum. Brugere kan vælge enten ITU-R BT.709 eller Native Gamut.

 • HDR/SDR-sammenligningsvisning

  En avanceret funktion, der konverterer HDR-indhold til SDR til evaluering side om side. Denne funktion kan bruges til at sammenligne originalt indhold med aktiverede bruger-LUT'er eller CDL'er.

 • HDR-histogram

  En grafisk fremstilling af lysstyrkefordelingen i et billede. Denne funktion kan også illustrere SDR- og HDR-lysstyrkeområder.

 • Frame Luminance Monitor

  Et innovativt værktøj, der giver brugerne mulighed for at overvåge ændringer i spidslysstyrke over tid, når der vises videosekvenser.

 • Multi-informationsvisning

  Brug flere HDR-overvågningsværktøjer samtidigt uden at blokere det viste billede.

18” Display with Exceptional Brightness

18" skærm med enestående lysstyrke

DP-V1830 har et 18" 4K UHD LCD-panel med fuld skærm og ensartet lysstyrke på op til 1.000 cd/m². Denne skærm suppleres af et ultralavt niveau af sort på 0,001 cd/m² og leverer fejlfri HDR-ydeevne og -nøjagtighed.

Troværdig farvegengivelse og detaljeret HDR-billedkvalitet

Canons avancerede display- og lokale dæmpningsteknologi giver banebrydende lysstyrke, detaljerede skygger og et stort farverum på hele skærmen. Produktion af enestående HDR-indhold, opnåelse af Dolby Vision-certificering og Grade 1A i EBU TECH3320-standarder1.

1 Grade 1A-rating opnået for kontrastforhold, maksimal luminans, niveau af sort, luminansensartethed og forsinkelsestid.

Faithful Colour Reproduction and Detailed HDR Image Quality
Simultaneous Dual/Quad Display and 8K Support

Samtidig understøttelse af dobbelt/firedelt skærm og 8K

DP-V1830 understøtter samtidig visning af op til 4K i enten dobbelt eller firedobbelt array til konsolideret multi-cam-overvågning. Denne funktion understøtter visning af både SDI- og HDMI-signaler samtidigt samt individuelle billedprofiler eller bruger-LUT'er for hvert input*. Monitoren kan også understøtte 8K-signaler og er klar til fremtidige workflows med høj opløsning.

* Tilgængelig i juli 2022 Firmware

Indbygget SDI Switcher

DP-V1830 har et MULTI-FUNC SDI-output*, der gør det muligt for enheden at fungere som en 4-vejs SDI-inputomskifter, hvilket gør produktionen med flere kameraer mere effektiv. Denne indbyggede omskifter kan understøtte en række forskellige arbejdsprocesapplikationer, f.eks. afsendelse af et outputfeed til en instruktørs monitor, ekstern optager eller live-streamingløsning.

* Betalingslicens påkrævet, tilgængelig fra juli 2022 Firmware

Canon Camera
Lightweight and Portable Design

Let og bærbart design

Dens kompakte design og vægt på 7,5 kg gør DP-V1830 ideel til produktioner på farten. Muligheder for DC-indgang, VESA og 19" rackmontering giver enestående fleksibilitet.

Kompromisløs tilslutning for nem integration

DP-V1830 er udstyret med 1x HDMI-indgang og 12G-SDI-stik (4x indgange og 4x udgange), der kan levere 4K60P 4:2:2 10-bit- eller 4K30P 4:4:4 12-bit-signaler, hvilket er ideelt til problemfri integration i flere workflows.

Canon Camera
Canon Camera

Remote Control/Multi-Display Link*

For yderligere fleksibilitet og praktisk styring kan DP-V1830 tilsluttes en computer, tablet eller smartphone (via en LAN-forbindelse) for at aktivere Remote Control Web UI. Dette berøringsoptimerede brugerinterface giver mulighed for live billedvisning, detaljerede signaloplysninger og direkte styring af inputs, overvågningsværktøjer og indstillinger. Derudover kan brugere sammenkæde flere Canon-skærme via et lokalt netværk for at justere billedindstillinger eller skifte input på samme tid.

* Tilgængelig i juli 2022 Firmware

DP-V1830

Kassens indhold:

 • DP-V1830-skærm

 • Opsætningsvejledning

 • Folder med advarsler

Relaterede produkter

 • Professionelle monitorer

  DP-V3120

  31" 4K HDR professionel monitor med brancheførende 2.000 cd/m2, der giver større fleksibilitet til HDR-produktion.
 • Professionelle monitorer

  DP-V2730

  En 27" 4K HDR-referenceskærm med omfattende funktioner til professionel broadcasting og efterproduktion.
 • Professionelle monitorer

  DP-V2411

  En 24" referenceskærm med høj luminans og et stort farverum samt omfattende funktionalitet til HDR-produktion.
 • Professionelle monitorer

  DP-V1711

  Robust, bærbar 17" 4K UHD-skærm med 12G-SDI og omfattende HDR-funktioner.