ARTIKEL

Sådan får du imponerende detaljer med imagePROGRAF PRO-1000

How to bring stunning detail to your prints with the imagePROGRAF PRO-1000

Uanset om du klargør dine billeder til fremvisning eller salg, har du brug for en professionel printer, der kan producere fremragende detaljer og farver – hvilket gør imagePROGRAF PRO-1000 til den perfekte partner til vække dine bedste billeder til live.

Når det drejer sig om at gengive dine bedste billeder troværdigt, er dynamik, farve og kvalitet altafgørende. ImagePROGRAF PRO-1000-printeren arver den røde linje fra EOS-serien – et symbol på enestående kvalitet – og takket være det avancerede system med 12 blæktanke, fejlfri arbejdsgang og ekstra dedikeret software til fotoredigering kan du producere fotos, der er tro mod din kreative vision. Lad os vise dig hvordan.

imagePROGRAF PRO-1000
imagePROGRAF PRO-1000

Canons "Crystal-fidelity"-workflow

imagePROGRAF PRO-1000 giver brugere af Canon EOS-kameraer mulighed for at printe deres billeder med ro i sindet ved at bruge foto- og printprogrammer, der er udviklet til formålet: Digital Photo Professional og Print & Layout-plugins. Denne unikke arbejdsgang med Canons input-output gør det muligt at redigere og printe dine Canon EOS-billeder, samtidig med at du bevarer de oprindelige detaljer og klarheden.

imagePROGRAF PRO-1000 working environment open

Øget brugervenlighed i workflowet

Produktivitet og effektivitet kan derefter accelereres med dedikerede Canon-plug-ins til print. Canons Print Studio Pro og Professional Print & Layout er designet til populær fotoredigeringssoftware og strømliner printprocessen, så du kan levere et præcist produkt fra skærm til print.

Med Print Studio Pro samles printfunktionerne på én skærm, så de er nemme at bruge, herunder værktøjer til beskæring og rotation, printindstillinger og en live-forhåndsvisning. En avanceret brugergrænseflade på Professional Print & Layout sikrer også en strømlinet arbejdsgang med en trinvis printprocedure til problemfri produktion.

imagePROGRAF PRO-1000 wifi pictbridge lifestyle

Fleksible indstillinger og farvestyring

Canons plug-ins gør det lettere for dig at justere printeren, papiret, layoutet og farveindstillingerne, så du kan få print i bedste kvalitet. En 'kontrastgengivende' funktion, der findes i begge plug-ins, gør det også muligt at opnå større klarhed.

Hold din farvestyring på sporet med ICC-profilvalg. Et forbedret printerprofildesign og brugervenlig Black Point Compensation betyder, at farvegengivelsen kan forbedres, så det mørkeste punkt i billedets ICC-profil passer til printerens. Gengivelseshensigt og blød skærmkorrektur gør dine billeder mere tro mod din vision.

imagePROGRAF PRO-1000 mobile printing lifestyle

Flotte print i sort/hvid

Tilføj lidt film noir-stemning til dine billeder med iøjnefaldende sort/hvid-print. Sort/hvid-billeder i høj kvalitet med neutrale toner kan opnås takket være LUCIA PRO-blæksystemets fire dedikerede sort/hvide blæktanke – fotosort, mat sort, grå og fotogrå – til sort/hvid-billeder med enestående dybde og klarhed.

imagePROGRAF PRO-1000 side paper black & white

Øget effektivitet ved print af store mængder

Hyppige blækændringer kan forstyrre dit flow, men takket være blæktanke på 80 ml. med stor kapacitet kan du fordybe dig i din kreativitet. En vedligeholdelsespatron, der er nem at udskifte, øger også effektiviteten, hvis du printer store volumener — alle 12 blæktanke er nemme at sætte i fra fronten af printeren og er gemt bag et låg, der kan lukkes ned, så du får endnu nemmere adgang.

imagePROGRAF PRO-1000 ink set

Skrevet af Claire Price