PIXMA_TS_9050 home environment living room

PIXMA TS9050-serien

Få mest muligt ud af hver enkelt billede med denne smukke, kvalitetsprinter. Passer perfekt til selv de mest krævende fotografer.

KØB BLÆK

PIXMA_TS_9050 close up of front panel

Kompakt, raffineret og yderst effektiv

Med enestående printresultater og et væld af tilslutningsmuligheder. PIXMA TS9050-serien er en fuldt integreret fotoprinter, scanner og kopimaskine i farver med en 12,6 cm (5") touchscreen, alt sammen i et elegant, kompakt ydre

Elegant og kompakt design

Nyd den nye stil, der er ca. 29 % mindre end tidligere modeller*. Enkle, raffinerede linjer kombineret med et struktur-finish og et pladsbesparende vandret design, der ser godt ud overalt. PIXMA TS9050-serien er en flot printer, som fremstiller smukke fotos.

PIXMA_TS_9050 home environment chest of drawers


Hurtig og brugervenlig

Automatisk outputbakke, frontpanel og to arkfødere, så du kan printe hurtigere og mere økonomisk. Den store 12,6 cm touchscreen giver dig nem adgang til en lang række funktioner, lige fra grundlæggende print- og scanningsfunktioner til print af fotos fra SD-kort.

PIXMA_TS_9050 Open front panel lifestyle

Bliv kreativ

Få kamerabilleder til at se endnu bedre med kreative fotofiltre på skærmen, brug filtre, som dem du kender fra sociale medier, hurtigt og nemt på dine SD-kortbilleder, vha. PIXMA TS9050-seriens touchscreen. Du kan endda se det originale billede side om side med billedet, du har lagt filter på, inden du printer det, for at sikre, at du er tilfreds med det endelige resultat.

PIXMA_TS_9050 filtering images

Nem tilslutning

Print nemt fotos og tekstdokumenter i professionel kvalitet hvor som helst fra via Wi-Fi, Ethernet, Android, iOS og Windows Mobile 10. PIXMA Cloud Link giver dig mulighed for at printe og scanne til cloud-tjenester, mens Android-enheder med NFC giver dig mulighed for at scanne og printe med ét enkelt tryk. * Scan til cloud er kun muligt, hvis du bruger originale Canon-blækpatroner.

PIXMA_TS_9050 phone connectively

Brug PIXMA Cloud Link via Canons PRINT-app eller PIXMA TS9050-seriens touchscreen til at printe fra mange af de populære sociale medier og cloud-tjenester, herunder Facebook, Google Drev og Dropbox. Du kan endda åbne Instagram og printe dine billeder på Canons 13x13 cm blanke, kvadratiske fotopapir.

PIXMA cloud link
PIXMA_TS_9050 colour print out

Overlegen ydelse

Den forbedrede printhovedteknologi og de seks separate blæktanke (inkl. grå) i PIXMA TS9050-serien er med til at reducere grynethed og fastholde dine minder i flotte detaljer.

Økonomisk print

Automatisk tænd/sluk betyder, at printeren er klar til brug, når du har mest brug for det. Med Canons XL-blækpatroner kan du spare helt op til 30 % på print pr. side i forhold til standardprintere, og du kan endda spare penge på papir med automatisk dobbeltsidet print.

Printing accessories lifestyle
PIXMA_TS_5050 product lifestyle video

Specifikationer

icon

Wi-Fi

Brug og del trådløst

Smartphone and Tablet print

Print fra smartphone og tablet

Canons PRINT-app

5.0 Type 12.6cm TFT

Stor 12,6 cm touchscreen

Brugervenlige printerfunktioner

Creative Filter

Kreative filtre

Tilføj fotofiltre vha. printerens touchscreen

2 way

Dobbelt papirfremføring

Ilæg både almindeligt papir og fotopapir

6 Single Inks

6 separate blæktanke

Udskift kun den blæktank, der er brugt op

PIXMA Cloud Link

PIXMA Cloud Link

Print fra og scan til cloud-tjenester

Memory Card

SD-kort

Print direkte fra et SD-hukommelseskort

Se alle specifikationer

PIXMA_TS_9050 close up of front panel
PIXMA_TS_9050 whats in the box

Kassens indhold:

Print og scan nemt dokumenter og fotos med denne kompakte kvalitetsprinter til hjemmet.

• Alt-i-Én-printer – PIXMA TS9050-serien

• Blæktanke til opstart

• Strømkabel

• Installations-cd-rom

• Manualer

Canon PIXMA TS9050-serien
Bedømmelser og anmeldelser

Relaterede produkter

Tilbehør

Få mere ud af din Canon-printer

Fra print fra sociale medier og cloud-tjenester til scrapbøger og pop-up-kort. Udforsk din kreativitet med Canons PRINT-app og Creative Park.

** Volumen sammenlignet med forgængeren i MG7700-serien med forreste papirkassette, bageste bakke og leveringsbakke skubbet ind i printeren. Når A4-/LTR-papir er lagt i forreste papirkassette, vil en del af kassetten stikke ud fra betjeningspanelet (35 mm – PIXMA TS9050-serien)