Printere til hjemmet

PIXMA TR8550

Specifikationer

Specifikationer

 • Notification Image

  Wi-Fi og Ethernet

 • Notification Image

  Canons PRINT-app

 • Notification Image

  5 separate blæktanke

 • Notification Image

  10,8 cm touchscreen

 • Notification Image

  Bluetooth

 • Notification Image

  PIXMA Cloud Link

 • Notification Image

  Dobbelt papirfremføring

 • Notification Image

  20-arks ADF

Detaljerede specifikationer

Specifikationer for print

Patroner og kapacitet

Papirunderstøttelse

Scannerspecifikationer

Kopimaskinespecifikationer

Specifikationer for fax

Interface

Tilslutningsmuligheder

Software

Fysiske egenskaber

Alle specifikationer kan ændres uden varsel.

Printhastigheden kan variere alt efter systemkonfigurationen, interface, software, dokumentkompleksitet, printfunktion, sidedækning og den anvendte papirtype m.v.

Scanningshastigheden kan variere, afhængigt af systemkonfiguration, interface, software, indstillinger for scanningsmetode og dokumentstørrelse m.m.

Kopieringshastigheden kan variere, afhængigt af dokumentets kompleksitet, kopieringsmetoden, sidedækningen og anvendt papirtype. Opvarmningstiden tages ikke i betragtning.

Blækydelsen kan variere afhængigt af de printede tekster/fotos, anvendte softwareprogrammer, printmetode og anvendt papirtype. Du kan finde flere oplysninger på www.canon-europe.com/ink/yield

Alle mærker og produktnavne er varemærker tilhørende deres respektive virksomheder.

 1. Blækdråber kan anbringes med en indbyrdes minimumafstand på 1/4800".
 2. Printhastigheden for dokumenter er gennemsnit for ESAT i kontorkategoritesten for standardmetode, ISO/IEC 24734.
 3. Printhastigheden for dokumenter er gennemsnit for ESAT i kontorkategoritesten for standardmetode, ISO/IEC 24734.
 4. Fotoprinthastigheden er baseret på standardindstillingen ved brug af ISO/JIS-SCID N2 på Photo Paper Plus Glossy II og tager ikke højde for databehandlingstiden på værtscomputeren.
 5. Scanningshastigheden for farvedokumenter måles ved ISO/IEC 29735 Target A. Scanningshastigheden angiver den tid, der går, mellem du trykker på scanningsknappen på scannerdriveren, og statusvisningen på skærmen slukkes. Scanningshastigheden kan variere, afhængigt af systemkonfiguration, interface, software, indstillinger for scanningsmetode og dokumentstørrelse m.m.
 6. Optisk opløsning er et mål for den maksimale hardwareprøveopløsning, baseret på ISO 14473 standard. Scanning med optisk opløsning er tilgængelig, når du bruger TWAIN-driveren.
 7. Faxtransmissionshastighed er baseret på standardindstilling ved brug af ITU-T nr.1 tabel til sort/hvid og Canons testark for farvefax til farve. Den faktiske transmissionshastighed kan variere afhængigt af dokumentkompleksitet, faxindstillinger hos modtageren og telefonlinjernes tilstand osv.
 8. Faxtransmissionshastighed er baseret på standardindstilling ved brug af ITU-T nr.1 tabel til sort/hvid og Canons testark for farvefax til farve. Den faktiske transmissionshastighed kan variere afhængigt af dokumentkompleksitet, faxindstillinger hos modtageren og telefonlinjernes tilstand osv.
 9. Wi-Fi-frekvensbånd: 2,4 GHz Wi-Fi-sikkerhed: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, administrationsadgangskode.
 10. Ved print af ISO/JIS-SCID N2-mønster på Photo Paper Plus Glossy II i størrelsen 10 x 15 cm ved brug af standardindstillinger.
 11. Ved kopiering af ISO/JIS-SCID N2 (printet på inkjetprinter) på almindeligt A4-papir vha. standardindstillingerne.