MegaTank-printere

Canon PIXMA G1520

Specifikationer

Modelnummer
PIXMA G1520
Funktioner
Print
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera

Specifikationer

 • Notification Image

  Printhastigheder

 • Notification Image

  Print levende fotos uden kant i formater op til A4

 • Notification Image

  4 blækbeholdere, der nemt kan genopfyldes

 • Notification Image

  Udskiftelig vedligeholdelsespatron

 • Notification Image

  Bannerprint

 • Notification Image

  Hybridt blæk til skarp tekst og levende fotos

 • Notification Image

  Blækbeholdere med høj kapacitet til kontinuerligt print

Detaljerede specifikationer

Generelle specifikationer

Specifikationer for print

Patroner og kapacitet

Papirunderstøttelse

Interface

Software

Fysiske egenskaber

 1. Blækdråber kan anbringes med en indbyrdes afstand ned til 1/4800".
 2. Dokumentprinthastighed på almindeligt A4-papir måles på baggrund af gennemsnittet for ESAT i kontorkategoritesten for ISO/IEC 24734-standarden.
 3. Dokumentprinthastighed på almindeligt A4-papir måles på baggrund af gennemsnittet for ESAT i kontorkategoritesten for ISO/IEC 24734-standarden.
 4. Fotoprinthastigheden måles på standarddriverindstillingen ved brug af standarden ISO/JIS-SCID N2 på Canon Photo Paper Plus Glossy II og tager ikke højde for databehandlingstiden på værtscomputeren.
 5. Følgende papirtyper understøttes til print til kant: konvolut, papir med høj opløsning, overførsel til T-shirt, fotoklistermærker
 6. Sidekapacitet er den estimerede værdi baseret på Canons individuelle testmetode vha. ISO/IEC 24712-diagrammet og kontinuerlig printsimulering med udskiftning efter den indledende opsætning.
 7. Økonomifunktionen (Economy Mode) reducerer forbruget af sort blæk ved at reducere farvetætheden, og der kan printes 26 % flere sider end i standardfunktion.
 8. Sidekapacitet er den estimerede værdi baseret på Canons individuelle testmetode vha. ISO/IEC 29103-diagrammet og kontinuerlig printsimulering med udskiftning efter den indledende opsætning.
 9. Easy-PhotoPrint Editor-softwaren kræver en internetforbindelse og er kompatibel med følgende operativsystemer: Microsoft Windows 10 (64-bit/32-bit), Microsoft Windows 8.1 (64-bit/32-bit), Microsoft Windows 7 SP1 (64-bit/32-bit), macOS High Sierra v10.13, macOS Sierra v10.12, Mac os X El Capitan v10.11 og Mac os X El Capv10.10.5. Minimumskravene til Windows og macOS/Mac OS X er: 2 GB RAM og en skærm med en opløsning på 1024 x 768.
 10. Nogle funktioner er muligvis ikke tilgængelige med disse operativsystemer. Se vejledningen eller websiden for at få flere oplysninger.
 11. Almindeligt papir (A4, S/H). Akustisk støjniveau målt baseret på ISO7779-standarden.
 12. Print: Ved print af ISO/JIS-SCID N2 (printet på inkjetprinter) på almindeligt A4-papir vha. standardindstillingerne.
 13. TEC-værdi (Typical Electricity Consumption): TEC-værdien blev beregnet ud fra den antagelse, at enheden konstant skifter mellem driftstilstand, dvale og slukket tilstand i 5 dage, og at den enten er i dvale eller slukket tilstand i de resterende 2 dage i samme uge. TEC-værdien for dette produkt beregnes af Canon på eget initiativ ved hjælp af. TEC-måleprocedure reguleret i det internationale ENERGY STAR-program.