MegaTank-printere

Canon PIXMA G1501

Specifikationer

Funktioner
Print
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera

Specifikationer

 • Notification Image

  Høj sidekapacitet

 • Notification Image

  Integrerede blæktanke

 • Notification Image

  Hybrid blæksystem

 • Notification Image

  Print uden kant

 • Notification Image

  Auto Power On

 • Notification Image

  Skarp sort tekst

 • Notification Image

  Papirfremføring bagtil

 • Notification Image

  My Image Garden

Detaljerede specifikationer

Generelle specifikationer

Specifikationer for print

Patroner og kapacitet

Papirunderstøttelse

Interface

Tilslutningsmuligheder

Software

Fysiske egenskaber

Alle specifikationer kan ændres uden varsel.

Printhastigheden kan variere efter systemkonfiguration, interface, software, dokumentkompleksitet, printmetode, sidedækning og anvendt papirtype m.v.

Blækkapaciteten kan variere afhængigt af de printede tekster/fotos, anvendte softwareprogrammer, printmetode og anvendt papirtype. Oplysninger om kapacitet findes på www.canon.dk/printers/inkjet/ink-yield/

Alle mærker og produktnavne er varemærker tilhørende deres respektive firmaer.

Microsoft, Windows og Windows-logoet er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Microsoft Corporation i USA og/eller andre lande.

 1. Blækdråber kan anbringes med en indbyrdes afstand ned til 1/4800".
 2. Dokumentprinthastighed på almindeligt A4-papir måles på baggrund af gennemsnittet for ESAT i kontorkategoritesten for ISO/IEC 24734-standarden.
 3. Dokumentprinthastighed på almindeligt A4-papir måles på baggrund af gennemsnittet for ESAT i kontorkategoritesten for ISO/IEC 24734-standarden.
 4. Fotoprinthastigheden måles på standarddriverindstillingen ved brug af standarden ISO/JIS-SCID N2 på Canon Photo Paper Plus Glossy II og tager ikke højde for databehandlingstiden på værtscomputeren.
 5. Sidekapaciteten for blæktanke brugt til den indledende opsætning er lavere end udskiftningstanken, da en vis mængde blæk bliver brugt til at fylde printhovedet under opsætningen. Sidekapacitet er den estimerede værdi baseret på Canons individuelle testmetode vha. ISO/IEC 24712-diagrammet og kontinuerlig printsimulering med udskiftelige blæktanke efter den indledende opsætning. Sidekapacitet for farveblæk er en gennemsnitligt kapacitet af cyan, magenta og gul blæk kombineret. Sidekapacitet for sort og farve kan ikke kombineres. Sidekapacitet varierer betydeligt afhængigt af det printede indhold og andre faktorer.
 6. Sidekapacitet er den estimerede værdi baseret på Canons individuelle testmetode vha. ISO/IEC 29103-diagrammet og kontinuerlig printsimulering med udskiftning efter den indledende opsætning.
 7. Full HD Movie Print er tilgængelig fra MOV- og MP4-filmfiler, der er optaget med udvalgte digitalkameraer og videokameraer fra Canon. Kræver installation af den software, der følger med det Canon video- eller digitalkamera, som filmen blev optaget med. MOV-filer kræver: ZoomBrowser EX / ImageBrowser (version 6.5 eller nyere), MP4-filer kræver: ImageBrowser EX (version 1.0 eller nyere).
 8. Easy-WebPrint EX kræver Internet Explorer 8 eller nyere
 9. Almindeligt papir (A4, S/H). Akustisk støjniveau målt baseret på ISO7779-standarden.
 10. Print: Ved print af ISO/JIS-SCID N2 (printet på inkjetprinter) på almindeligt A4-papir vha. standardindstillingerne.