SOFTWARE

Professional software til print og layout

Kombinér din Canon imagePROGRAF PRO-printer med Professional Print & Layout, der giver enestående ydeevne, farve, detaljer og tonalitet. Med avancerede printmuligheder kan du hurtigt printe efter dine præcise specifikationer og fremvise dit arbejde på højeste niveau.

Download den seneste version

Image

Installation

Professional Print & Layout, der er tilgængelig til både Windows og Mac (iOS), føjes automatisk til kompatible fotoprogrammer under softwareinstallationen. Print Studio Pro kan også installeres på samme tid, så du kan vælge din software afhængigt af dine behov.

DOWNLOAD

Kompatible printere

Få fuldt udbytte af Professional Print & Layout med følgende pro-printere.

Kom i gang med Professionel Print and Layout

For at komme i gang skal du åbne dit billede (eller billeder) i Adobe Photoshop, Photoshop Elements eller Lightroom Classic. Hvis du bruger Canons Digital Photo Professional, skal du blot vælge billederne i den mappe, de ligger i. Det kan også åbnes som enkeltstående software.

Startskærmens layout

Print hurtigt med det optimale kvalitetsniveau med Professional Print & Layouts jævne og præcise workflow. En avanceret brugergrænseflade giver avancerede funktioner til enkle og effektive printindstillinger, så du kan koncentrere dig om det arbejde, du har ved hånden, mens en enkel trin-for-trin-printprocedure sikrer nem anvendelighed.

Image

1. Ét vindue til printindstillinger

Få adgang til grundlæggende indstillinger, f.eks. valg af printere, medietype, layout til flere billeder, papirstørrelse og kvalitet, og få vist detaljer ved at udvide hver fane.

Image

2. Finjusteret layout

Vælg print til kant, eller beskær kanter med numeriske værdier eller ved at justere på skyderen.

Image

3. Farvestyring

Vælg ICC-profiler og gengivelsesmetode for at levere et billede, der giver det optimale skærm-til-print-resultat.

Image

4. Print

Gør dig klar til at sende dine fotos til print ved at vælge antallet af kopier.

Image

5. Hurtigvalg

Gem ofte anvendte indstillinger til hurtigt print, eller indtast dine skræddersyede valg.

Tag fotoprint til et nyt niveau

Bevar tonalitet, skarphed og nøjagtig farvegengivelse med denne driftssikre og dynamiske software. Med indbygget DPRAW til print i ægte HD og en HDR-printfunktion til stærk gengivelse af fokusområder* får du det perfekte værktøj til at give dine fotos en ekstra dimension.

* Kun til Canon EOS-kameraer.

Image

HDR-print

Vis verden, som den ses gennem dine øjne, med RAW-billeder. HDR-print og Professional Print & Layout gør brug af det brede og dynamiske område på RAW-billeder, og udtrykker oplysningerne mere præcist for fotos, der er mere virkelighedstro. Softwarens omfattende billedbehandling fungerer godt sammen med Adobe RGB for at opnå billeder, der overgår andre billedbehandlingsprogrammer.

Image

DPRAW

Tilføj dybde og struktur til dine fotos med DPRAW Print. Ved hjælp af fokusoplysninger fra RAW-fotos, der er gemt i et DPRAW-format*, kan Professional Print & Layout gendanne skarpheden, så du får mere levende billeder med enestående udtryk. Pixels med korrekt fokus får højere opløsning, mens pixels uden korrekt fokus ikke får ekstra betoning. Dette sikrer en jævn tonalitet uden den støj, der er typisk for skarphedsfiltre.

* Canon EOS 5DMKIV og Canon EOS R

Image

ICC Profile

Få fuldt udbytte af imagePROGRAF PRO-seriens funktioner med Brug ICC-profil. Takket være et forbedret printerprofildesign og brugervenlig Black Point Compensation kan farvegengivelsen forbedres yderligere. Du skal blot vælge Black Point Compensation for at justere billedets tone, så det mørkeste punkt i billedets ICC-profil svarer til det mørkeste punkt i printerens ICC-profil.

Print Studio Pro

Canons Print Studio Pro-plugin giver dig det perfekte link i workflowet mellem dit billede og det færdigprintede produkt. Denne unikke software, der er designet specielt til professionelle Canon-printere, gør det nemt at give dine print en professionel finish.

Få mere at vide

Image

Du vil måske også være interesseret i...