Canon PIXMA PRO-10

PIXMA PRO-10

Producér print i gallerikvalitet med denne A3+-fotoprinter med 10 blæktanke. Den tilbyder enestående professionelle print i farver eller sort/hvid, alsidig mediehåndtering og forbedrede tilslutningsmuligheder.

PIXMA PRO10

Fordele

  • A3+-fotoprinter i gallerikvalitet
  • System med 10 pigmentbaserede blæktanke
  • Professionelle print i farve og sort/hvid
  • Ensartet blankhed i høj kvalitet og dybe sorte nuancer
  • Fremragende billedkvalitet
  • Print-plug-in for effektivt workflow
  • Understøttelse af en lang række medier
  • Forbedrede tilslutningsmuligheder

Funktioner

Kig nærmere på Canon PIXMA PRO-10

Billeder i gallerikvalitet


Med PIXMA_PRO-10 blæksystem med 10 blæktanke kan du producere enestående, professionelle print i størrelsen 10x15 cm til A3+ og endda 35 cm i bredden. Den er det ideelle valg til fotografer, der ønsker at printe til udstillinger eller sælge billeder i gallerikvalitet.

Professionel farveprint


Det pigmentbaserede LUCIA-blæk giver utrolige og inspirerende resultater med fantastisk konsistens og en fremragende billedholdbarhed. Blæksystemet med 10 blæktanke kan gengive en bred farveskala, hvilket giver ekstra flotte og skarpe detaljerede billeder.

Flotte print i sort/hvid


PIXMA_PRO-10 har tre dedikerede sort/hvide blæktanke, så du kan skabe flotte sort/hvide billeder med glidende toneovergange. Det matte sorte og fotosorte blæk er altid tilgængeligt til print, så du ikke spilder blæk ved at ændre fotopapir fra blankt til mat.

Ensartet blankhed


Det klare Chroma Optimizer-blæk bruges på de printede områder på blankt og halvblankt papir, hvilket øger sorte farvers tæthed og udvider farveskalaen og leverer fotoprint med den ultimative ensartede blanke overflade.

Kvalitet og hastighed


PIXMA_PRO-10 har et printhoved med FINE-teknologi med 4 pl blækdråber, der leverer en opløsning på op til 4800 dpi, hvilket giver en meget detaljerede, kornfri billeder. Du kan printe A3+ til kant i gallerikvalitet i farve eller sort/hvid på mindre end fire minutter.

Effektivt workflow


Det nye Print Studio Pro plug-in gør workflowet for professionel print nemt og effektivt. Dette print-plug-in til større fotoprogrammer leverer alle printindstillingerne i en overskuelig menu.

Farvematching


Canons nye PRO Mode (farveprofil til printerdriver) hjælper med at sikre, at de trykte farver nøjagtigt matcher dem, der vises på skærmen. Hvis du ønsker endnu større farvepræcisionen, kan du oprette unikke ICC-profiler eller selv finindstille printeren vha. Canons Colour Management Tool Pro-software.

Valg af papir


Print på papir med det udseende og det format, du vælger. Canons originale fotopapir understøttes, og du kan også downloade og bruge Canons ICC-profiler til mange forskellige papirtyper fra kendte producenter som f.eks. Hahnemühle, Ilford og Canson.

Tilslutning


Med Wi-Fi- og Ethernet-tilslutning kan du finde printeren hvor som helst - perfekt til seriøse fotografer med base i hjemmet eller et lille studie. Print billeder direkte fra smartphones og tabletter med Canons Easy-PhotoPrint eller Apple AirPrint.

Priser

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon PIXMA PRO-10, dets funktioner og hvad det kan.

Micro ink droplets for precise print

Mikroskopiske blækdråber giver præcise print

High resolution photo printing

Fotoprint i høj kvalitet

Superb photolab-quality print head

Uovertruffent printhoved, der printer i professionel kvalitet

Only change the ink which runs out

Udskift kun blækpatroner, når de er brugt op

High longevity pigment ink

Holdbart pigmentblæk

Chroma_Optimizer_Clear_Ink

Chroma Optimizer

Use and share wirelessly

Brug og del trådløst

Tablet and smartphone ready

Tablet- og smartphone-ready

Print plug-in for photo applications

Print-plug-in til fotoprogrammer

One-stop creative software

One-stop kreativ software

Print directly onto disc

Print direkte på diske

Prints up to A3+ and 35cm wide

Kan printe op til A3+ og en bredde på 35 cm

PIXMA PRO-10 Bedømmelser og anmeldelser