Canon PIXMA MP250

PIXMA MP250

PIXMA MP250 er en kompakt, prisbillig og brugervenlig Alt-i-en. Den kombinerer udskrivning i fotolaboratoriekvalitet med fremragende udskrivning af dokumenter og internetsider samt alsidig kopiering og scanning.

Fordele

  • Print, kopiering og scanning
  • ISO-hastighed 7,0/4,8 billeder/minut sort/hvid/farve ESAT
  • Udskriftsopløsning på 4800 dpi og 2 pl blækdråber
  • 10 x 15 cm foto på 56 sek.*
  • Easy-WebPrint EX
  • 600 dpi scanner med automatisk scanningsfunktion
  • Selvåbnende udfaldsbakke
  • ChromaLife100+**

Detaljerede funktioner

Kig nærmere på Canon PIXMA MP250

Print, kopiering og scanning


PIXMA MP250 er prisbillig og alsidig og sikrer udskrivning, scanning og kopiering i høj kvalitet hjemme. Den er ideel til udskrivning af dokumenter og internetsider samt fotos i fotolaboratoriekvalitet og velegnet til førstegangsbrugere, studerende og familier.

Realistiske dokumentudskrivningshastigheder


Canon understøtter ISO-standarden for måling af udskrivnings- og kopieringshastigheder, som anvendes bredt i industrien. Det gør det nemt for dig at vælge den rette PIXMA baseret på ægte dokumentudskrivningshastigheder. PIXMA MP250 yder ISO ESAT-hastigheder på 7,0 billeder/minut for dokumenter i sort/hvid og 4,8 billeder/minut for farvedokumenter.

Fotolaboratoriekvalitet


Canons patenterede FINE-teknologi med 2 pl blækdråber giver fremragende udskriftskvalitet med en opløsning på 4800 x 1200 dpi. Fotos er utroligt detaljerede og uden korn. Canons FINE-patroner bruger farvestofbaseret blæk til perfekt udskrivning af fotos, og en yderligere sort pigmentblæk sikrer, at tekst er klar og skarp. PIXMA MP250 kombinerer kvalitet og hastighed. Et 10 x 15 cm foto til kant kan udskrives på ca. 56 sekunder med standardindstillinger.*

Intelligente funktioner og intelligent software


Easy-WebPrint EX er intuitiv software, der gør det nemt at klippe, redigere og udskrive oplysninger fra internettet: Placer mange udklip på en enkelt side for at spare papir. Auto Photo Fix II er avanceret software, der retter en lang række almindelige billedfejl, bl.a. undereksponering. Ved hjælp af sofistikeret sceneanalyse- og ansigtsgenkendelsesteknologi undgår du hurtigt problemer som røde øjne. Eksponeringsniveauer for forskellige dele af et billede optimeres for at opnå de bedste resultater.

Effektiv scanning


Lav meget detaljerede scanninger, der er tro mod originalen med CIS-scanneren med en opløsning på 600 dpi. Den automatiske scanningsfunktion registrerer automatisk, hvad der scannes - et foto eller et dokument - og scanner herefter med de mest optimale indstillinger.

Hurtig og brugervenlig


Med Quick Start er MP250 i gang inden for sekunder - udskriv, kopier og scan, når du vil, næsten med det samme. En selvåbnende papirbakke åbnes automatisk for at samle udskrifter og kopier.

Holdbare og smukke fotos


ChromaLife100+ -systemet** skaber holdbare og smukke fotos. Kombinationen af PIXMA MP250, originale Canon-blækpatroner og bestemte typer ægte Canon-fotopapir bevarer minderne i en menneskealder.

* Se specifikationer
** Se www.canon.dk/chromalife100

Produktspecifikation

Få mere at vide om Canon PIXMA MP250, dets funktioner og hvad det kan.