Canon PIXMA MP230

PIXMA MP230

Elegant Alt-i-Én-printer til print, scanning og kopiering i høj kvalitet. Med den brugervenlige software har du fuld kontrol over webprint såvel som organisering og print af fotos.

PIXMA MP230

Fordele

  • Alt-i-Én: Print, kopiering og scanning
  • Nem konfiguration og betjening
  • Hurtige print af dokumenter og fotos
  • Print mere med patroner med høj kapacitet (tilbehør)
  • Nem og effektiv webprint
  • My Image Garden-software
  • App til print af Facebook-fotos

Detaljerede funktioner

Kig nærmere på Canon PIXMA MP230

Praktisk Alt-i-Én-printer


Stilfuld Alt-i-Én-printer med det praktiske FINE-patronsystem, perfekt til almindelige print-, kopierings- og scanningsopgaver. Med A4 ISO ESAT-hastigheder på 7,0 ipm i sort/hvid og 4,8 ipm i farve skal du ikke vente længe på, at dokumenterne printes. Du kan også få en A4-farvescanning på ca. 14 sekunder og A4-farvekopi på ca. 30 sekunder.

FINE-kvalitet


FINE-printhovedet med blækdråber helt ned til 2 pl og en maksimal opløsning på 4800 dpi sikrer print i høj kvalitet med fine detaljer. Det hybride blæksystem med ChromaLife100+ sikrer holdbare, levende farvebilleder og klar tekst.

Spar penge på blæk


Print mere for mindre med de omkostningseffektive, højtydende PG-512- og CL-513-patroner. De giver betydeligt flere print end tilsvarende standardpatroner, så der er længere tid mellem blækudskiftninger, hvilket er perfekt, hvis du printer ofte.

My Image Garden


Oplev alle de kreative funktioner af din PIXMA med denne enkle værktøjskasse til nem fotoprint, scanning og adgang til online-tjenester. Dens fotoorganiseringsfunktioner, herunder ansigtsgenkendelse, giver dig mulighed for at genopdage fotos, du helt havde glemt på din pc og skabe attraktive nye designs til at printe.

Print direkte fra Facebook


Skab iøjnefaldende minder om dine uforglemmelige øjeblikke ved at printe fotos direkte fra Facebook. Med en enkelt handling giver Print Your Days-app dig mulighed for at printe dine egne eller dine venners Facebook-fotos og skabe flotte collager.

Optag filmøjeblikke


Med Full HD Movie Print kan du printe kvalitetsbilleder fra dine film, der er optaget med et Canon digitalkamera eller videokamera. Du kan vælge at printe individuelle billeder eller flette flere billeder til ét for at få fantastiske effekter.

Smart webprint


Det er nemt og effektivt at printe fra nettet med Easy-Web Print EX. Dette Internet Explorer-plug-in lader dig klippe sektioner fra flere websider og kombinere dem på én side, så du kun printer det, du har brug for.

Spar strøm


Auto Power Off slukker for printeren efter et angivet tidsrum, så du kan spare strøm. For at gøre det nemt tænder den automatisk igen, når du starter et printjob, vha. Auto Power On. Quick Start-teknologi betyder, at Alt-i-Én-printeren er klar til brug få sekunder, efter at den er blevet tændt.

Produktspecifikation

Få mere at vide om Canon PIXMA MP230, dets funktioner og hvad det kan.

Convenient and easy to replace

Praktisk og nem at udskifte

Micro ink droplets for precise print

Mikroskopiske blækdråber giver præcise print

High resolution photo printing

Fotoprint i høj kvalitet

High resolution scanning

Scanning med høj opløsning

Facebook photo printing

Print af billeder fra Facebook

One-stop creative software

One-stop kreativ software

Smart web printing

Smart webprint

Quality long lasting photos

Holdbare kvalitetsfotos