Smart print med nem tilslutning

Bliv kreativ. Du får imponerende print med vores system med 6 separate blæktanke og muligheden for at printe fantastiske fotos direkte fra enhver enhed. Systemet er udviklet til hurtigt at levere kvalitetsoutput, så du kan nyde, hvor enkelt det er at oprette forbindelse til mobile enheder og cloud-tjenester via intuitiv berøringskontrol.

Emily og fenakistiskopet

Nyd hurtige, førsteklasses print

Print førsteklasses fotos på få sekunder. Få glæde af det allerbedste output med en opløsning på op til 9600 dpi, som giver dig print, du vil være stolt af at vise frem. Giv dine fotos smukke, dybe farver, eller fremstil iøjnefaldende sort/hvid-billeder ved hjælp af Canons FINE-teknologi

Din kreative proces

"Det hjælper mig at være omgivet af billeder, som jeg finder inspirerende, at printe dem og hænge dem op, hvor jeg er, og dele det, jeg laver" (Emily, Vine-kunstner)
PIXMA MG7700-serien hjælper dig med at få inspiration, uanset hvor dine billeder er gemt. Brug dit kamera, dine mobile enheder eller cloud-tjenester til at printe dine billeder i høj kvalitet - og vær kreativ!

Print i høj kvalitet med nyt blæk fra Canon

Ved at bruge vores system med 6 separate blæktanke kan du printe fotos på 10x15 cm uden kant på blot 21 sekunder, hvilket gør dine billeder levende. Systemet er udviklet for at gøre det let for dig, så du kun behøver udskifte den farve, der løber tør.
Med forbedret farveudvikling, blandt andet et gråt blæk til fantastiske sort/hvid-billeder og et særligt sort pigmentblæk, der giver skarp tekst, kan du være sikker på at få imponerende print, uanset hvad du printer.

Ubesværet tilslutning fra enhed til printer

Når du kan printe fra enhver enhed, kan det ikke være nemmere at realisere dit projekt. Ved hjælp af Canons PRINT-app kan du nemt scanne og printe via din tablet eller mobil. Den indbyggede Wi-Fi Direct®-funktion opretter et trådløst ad hoc-netværk og gør det enkelt at tilslutte printeren til din mobile enhed

Gør print til en del af dit liv

Gør print til en del af dit liv

Uanset hvad du optager eller finder på nettet, kan du nemt printe det.

Download Canons PRINT-app, og print og scan nemt billeder, som du har optaget med din egen enhed, eller som du har fundet på nettet. Ved at bruge din smartphone eller tablet kan du endda få direkte adgang til cloud-tjenester og kontrollere printerstatus, læse brugervejledningen eller se blækniveauer i realtid.

Near Field Communication (NFC)

Near Field Communication (NFC)

Uanset hvilken enhed du bruger, bør det være nemt at oprette forbindelse til din printer, og det kan vi hjælpe dig med. Du kan nemt og hurtigt oprette forbindelse til din printer ved at bruge NFC fra understøttende enheder. Du skal blot downloade Canons PRINT-app, lade din NFC-aktiverede enhed berøre printeren, og så kan du gå i gang.

Trådløst PictBridge

Trådløst PictBridge

Du sparer tid med muligheden for at optage billeder på dit kamera og printe dem i fantastisk kvalitet uden brug af pc. Ved hjælp af trådløs teknologi kan du ganske enkelt sende billedet til print direkte fra dit kamera.

Print og scan nemt direkte fra cloud-tjenester

PIXMA Cloud Link

Print fotos på få sekunder fra Instagram, Facebook og Flickr med forbedret PIXMA Cloud-Link

Se video

Gør print til en del af din kreative proces

Oplev den kreative frihed med cloud-print og -scanning. Udnyt muligheden for at dele på farten og printe derhjemme og få ny inspiration. Med forbedret PIXMA Cloud Link kan du printe fotos på få sekunder fra dine foretrukne sociale netværkssites som Facebook, Instagram og Flickr.

Gør dine foretrukne fotos fra nettet levende

En alsidig printer, der forenkler dine projekter.
Med Canons PRINT-app kan du printe der, hvor du henter inspiration. Uanset om du bruger Facebook, Instagram eller din cloud-platform, kan du gennemse dine billeder fra en mobil enhed eller direkte fra printeren og i løbet af få sekunder printe et eksemplar, du vil beholde.

Upload scannede filer til en cloud-tjeneste

Scan til cloud'en

Upload dine scannede dokumenter og billeder direkte fra printeren til en cloud-tjeneste.
Med understøttelse af Google Drev kan du øjeblikkeligt dele dine scannede filer med andre

Se video

Canons intuitive touchscreen

Nem adgang til alle dine cloud-platforme

Designet til dig. Få adgang til dine cloud-platforme fra vores intuitive touchscreen med et enkelt tryk.
Med en 8,8 cm stor touchscreen kan du hurtigt finde dine bedste billeder og nemt printe dem uden at forlade printeren.

Specifikationer

Udskift kun den blæktank, der er løbet tør

Udskift kun den blæktank, der er løbet tør

Patroner med høj kapacitet (tilbehør)

Patroner med høj kapacitet (tilbehør)

Brug og del trådløst

Brug og del trådløst

Print fra og scan til cloud-tjenester

Print fra og scan til cloud-tjenester

Canons PRINT Inkjet-/SELPHY-app

Canons PRINT Inkjet/SELPHY-app

Brugervenlig touchscreen

Brugervenlig touchscreen

Stor touchscreen

Stor touchscreen

Tilslut hurtigt vha. NFC

Tilslut hurtigt vha. NFC

Se alle specifikationer

Download drivers, software, firmware and manuals.

Product support

Modellerne i denne serie*

  • PIXMA MG7750 - Sort
  • PIXMA MG7751 - Hvid
  • PIXMA MG7752 - Rød
  • PIXMA MG7753 - Guld

* Nogle farver er kun tilgængelige i udvalgte butikker

Tilbehør

Du vil måske også kunne lide...

Udforsk PIXMA-fotoprinterne til hjemmet og PIXMA Alt-i-Én-printerne for at finde den printer, der passer til dig.

MG3650

Opret nemt forbindelse til mobile enheder og cloud-tjenester ved at bruge denne kompakte Alt-i-Én med Wi-Fi. Nyd hurtig print, kopiering og scanning i høj kvalitet med 2-sidet print og XL-blækpatroner (tilbehør).

MG5700-serien

Ubesværet print og scanning med mobile enheder og cloud-tjenester. Hav det sjovt med at lave smukke billeder og dokumenter med denne alsidige, brugervenlige Alt-i-Én-printer med 5 blæktanke.

MG6800-serien

Denne højtydende Alt-i-Én-printer med 5 blæktanke har Wi-Fi og touchscreen, som gør det nemt at printe dine dokumenter og fotos direkte fra mobile enheder samt at få adgang til cloud-lagringstjenester.