Smart print med nem tilslutning

Bliv kreativ. Du får imponerende print med vores system med 6 separate blæktanke og muligheden for at printe fantastiske fotos direkte fra enhver enhed. Systemet er udviklet til hurtigt at levere kvalitetsoutput, så du kan nyde, hvor enkelt det er at oprette forbindelse til mobile enheder og cloud-tjenester via intuitiv berøringskontrol.

Emily og fenakistiskopet

Nyd hurtige, førsteklasses print

Print førsteklasses fotos på få sekunder. Få glæde af det allerbedste output med en opløsning på op til 9600 dpi, som giver dig print, du vil være stolt af at vise frem. Giv dine fotos smukke, dybe farver, eller fremstil iøjnefaldende sort/hvid-billeder ved hjælp af Canons FINE-teknologi

Din kreative proces

"Det hjælper mig at være omgivet af billeder, som jeg finder inspirerende, at printe dem og hænge dem op, hvor jeg er, og dele det, jeg laver" (Emily, Vine-kunstner)
PIXMA MG7700-serien hjælper dig med at få inspiration, uanset hvor dine billeder er gemt. Brug dit kamera, dine mobile enheder eller cloud-tjenester til at printe dine billeder i høj kvalitet - og vær kreativ!

Print i høj kvalitet med nyt blæk fra Canon

Ved at bruge vores system med 6 separate blæktanke kan du printe fotos på 10x15 cm uden kant på blot 21 sekunder, hvilket gør dine billeder levende. Systemet er udviklet for at gøre det let for dig, så du kun behøver udskifte den farve, der løber tør.
Med forbedret farveudvikling, blandt andet et gråt blæk til fantastiske sort/hvid-billeder og et særligt sort pigmentblæk, der giver skarp tekst, kan du være sikker på at få imponerende print, uanset hvad du printer.

Ubesværet tilslutning fra enhed til printer

Når du kan printe fra enhver enhed, kan det ikke være nemmere at realisere dit projekt. Ved hjælp af Canons PRINT-app kan du nemt scanne og printe via din tablet eller mobil. Den indbyggede Wi-Fi Direct®-funktion opretter et trådløst ad hoc-netværk og gør det enkelt at tilslutte printeren til din mobile enhed

Print og scan nemt direkte fra cloud-tjenester

Gør dine foretrukne fotos fra nettet levende

En alsidig printer, der forenkler dine projekter.
Med Canons PRINT-app kan du printe der, hvor du henter inspiration. Uanset om du bruger Facebook, Instagram eller din cloud-platform, kan du gennemse dine billeder fra en mobil enhed eller direkte fra printeren og i løbet af få sekunder printe et eksemplar, du vil beholde.

Canons intuitive touchscreen

Nem adgang til alle dine cloud-platforme

Designet til dig. Få adgang til dine cloud-platforme fra vores intuitive touchscreen med et enkelt tryk.
Med en 8,8 cm stor touchscreen kan du hurtigt finde dine bedste billeder og nemt printe dem uden at forlade printeren.

Specifikationer

Udskift kun den blæktank, der er løbet tør

Udskift kun den blæktank, der er løbet tør

Patroner med høj kapacitet (tilbehør)

Patroner med høj kapacitet (tilbehør)

Brug og del trådløst

Brug og del trådløst

Print fra og scan til cloud-tjenester

Print fra og scan til cloud-tjenester

Canons PRINT Inkjet-/SELPHY-app

Canons PRINT Inkjet/SELPHY-app

Brugervenlig touchscreen

Brugervenlig touchscreen

Stor touchscreen

Stor touchscreen

Tilslut hurtigt vha. NFC

Tilslut hurtigt vha. NFC

Se alle specifikationer

Download drivers, software, firmware and manuals.

Product support

Modellerne i denne serie*

* Nogle farver er kun tilgængelige i udvalgte butikker

Tilbehør

Du vil måske også kunne lide...

Udforsk PIXMA-fotoprinterne til hjemmet og PIXMA Alt-i-Én-printerne for at finde den printer, der passer til dig.

MG3650

Opret nemt forbindelse til mobile enheder og cloud-tjenester ved at bruge denne kompakte Alt-i-Én med Wi-Fi. Nyd hurtig print, kopiering og scanning i høj kvalitet med 2-sidet print og XL-blækpatroner (tilbehør).

MG5700-serien

Ubesværet print og scanning med mobile enheder og cloud-tjenester. Hav det sjovt med at lave smukke billeder og dokumenter med denne alsidige, brugervenlige Alt-i-Én-printer med 5 blæktanke.

MG6800-serien

Denne højtydende Alt-i-Én-printer med 5 blæktanke har Wi-Fi og touchscreen, som gør det nemt at printe dine dokumenter og fotos direkte fra mobile enheder samt at få adgang til cloud-lagringstjenester.