Canon PIXMA MG7550

PIXMA MG7550

Oplev styrken til at udtrykke din passion for fotografering i forbløffende print. Kan nemt tilsluttes direkte til mobile enheder og cloud-tjenester, og nyd intuitiv touchkontrol med denne førsteklasses Alt-i-Én-printer med Wi-Fi og 6 blæktanke.

PIXMA MG7550 Extra

Fordele

 • Udtryk din passion. Print, kopiering og scanning uden besvær med en effektiv Alt-i-Én-fotoprinter
 • Tilslut som du vil takket være Wi-Fi, Ethernet og NFC
 • Oplev den kreative frihed ved cloud-print og scanning med PIXMA Cloud Link*
 • Gør dig klar til nem print og scanning fra mobile enheder med NFC med PIXMA Touch & Print
 • Print superhurtigt i topkvalitet, som du kan være stolt af at vise frem

Funktioner

Kig nærmere på Canon PIXMA MG7550

Førsteklasses Alt-i-Én-fotoprinter


Vis din passion på print. Du kan være stolt af at vise fotos, der printes med dette stilfulde og kompakte, førsteklasses Alt-i-Én-printer. Den er designet til at matche din passion for fotografering, og den kombinerer enestående kvalitetsprint, kopiering og scanning med avancerede Wi-Fi-, Ethernet- og cloud-tilslutningsmuligheder. Så kan du hurtigt og nemt printe hvor som helst - fra pc'er, trådløse LAN PictBridge-kameraer, hukommelseskort, cloud-tjenester og mobile enheder.

Uovertruffen ydelse


Udtryk dig selv med fantastisk flotte farvefotos og fantastiske print i sort/hvid. PIXMA MG7550 indeholder al den teknologi, du har brug for til utroligt detaljeret print i professionel kvalitet, med 6 separate blæktanke, blandt andet grå og en sort pigmentblæk for skarp tekst. Kernen i printeren er Canons FINE-teknologi med blækdråber på min. 1pl op til 9600 dpi. Den er også hurtig - med ISO ESAT-hastigheder på 15 ipm i sort/hvid og 10 ipm i farver - printes et 10 x 15 cm foto uden kant på ca. 21 sekunder.

Cloud-tilsluttet


Gå direkte til cloud-tjenesten. Nyd friheden til at printe og scanne til internettet - direkte fra printerens skærm. Med forbedret PIXMA Cloud Link kan du printe fotos på få sekunder fra Facebook, Twitter og online-fotoalbum, printe/scanne dokumenter til cloud-tjenester som f.eks. Google Drev, OneDrive og Dropbox, og endda vedhæfte og sende scannede filer/billeder direkte via e-mail - helt uden brug af en pc.*

Klar til smartphone og tablet


Du er smartphone-ready, og det er denne printer også. Du skal bare downloade Canons PIXMA Printing Solutions-app til din smartphone eller tablet. Ved at bruge app'en kan du få direkte adgang til cloud-tjenester. Du kan endda se printerens status, manualen eller blækniveauet over Wi-Fi eller internet. For at fuldende dine mobile tilslutningsmuligheder understøttes Apple AirPrint og Google Cloud Print også.

Nem touchkontrol


Oplev et strejf af klasse. Betjeningen er enkel og intuitiv med fingerspidskontrol. Du vil opdage, at det er hurtigt og nemt at navigere i menuerne, vælge funktioner, se billeder og benytte cloud-tjenester takket være et touchpanel med en 8,8 cm touchscreen i farver.

Spar penge på blæk


Slap af og spar. Du behøver kun skifte den farve, der er tom, takket være de separate blæktanke. Derudover kan du printe flere sider for pengene med XL-blæktanke (tilbehør).

Kreativ leg


Hav det sjovt, mens du udforsker din kreativitet med Easy Photo Print+ (tilgængelig via PIXMA Printing Solutions-app'en). Du kan nemt designe og printe lykønskningskort, fotocollager og meget mere med denne webbaserede tjeneste - med billeder fra din tablet, pc eller cloud-tjeneste.

Alsidigt design


Spar papir og opret professionelle dobbeltsidede dokumenter med automatisk tosidet print. Denne printer med 2 papirbakker kan håndtere fotopapir og almindeligt papir samtidig og giver dig mulighed for at designe og printe labels direkte på kompatible disks (CD/DVD/BD).

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon PIXMA MG7550, dets funktioner og hvad det kan.

Only change the ink which runs out

Udskift kun den blæktank, der er brugt op

Optional high yield inks

Patroner med høj kapacitet (tilbehør)

Use and share wirelessly

Brug og del trådløst

Print from and scan to the cloud

Print fra og scan til cloud-tjenester

Tablet and smartphone ready

Tablet- og smartphone-ready

Easy to use touch panel

Brugervenligt touchpanel

Large touch screen display

Stor touchscreen

PIXMA-Touch-Print

Tilslut hurtigt med NFC

 • Alt-i-Én-printer – PIXMA MG7550
 • Blæktanke til opstart
 • Strømkabel
 • Installations-cd-rom (cd kun til Windows - Mac-drivere tilgængelige online)
 • Cd-printbakke
 • Manualer og andre dokumenter