Canon PIXMA MG5550

PIXMA MG5550

En Alt-i-Én med Wi-Fi til hjemmet med print, kopiering og scanning. Den har 5 separate blæktanke, avancerede tilslutningsmuligheder til smartphone og direkte cloud-print plus mulighed for XL-blæktanke.

PIXMA MG5550

Fordele

  • Alt-i-Én-fotoprinter med Wi-Fi, print, kopiering og scanning
  • Cloud-print direkte fra printerens skærm: print fra online-fototjenester, sociale netværk og cloud-lagertjenester
  • Print og scan ubesværet fra mobile enheder via Wi-Fi-netværk eller internettet
  • Download PIXMA Printing Solutions-appen, og fjernstyr printeren
  • Understøtter Google Cloud Print og Apple AirPrint

Funktioner

Kig nærmere på Canon PIXMA MG5550

Alt-i-Én af høj kvalitet


Med avancerede Wi-Fi-tilslutningsmuligheder og 5 blæktanke tilbyder denne Alt-i-Én-printer nemt print og scanning af høj kvalitet samt direkte cloud-adgang. Den er designet til at blive brugt og delt trådløst i hjemmet og eksternt fra mobile enheder.

Cloud-print


Nyd friheden ved at printe direkte fra internettet med PIXMA Cloud Link. Print fotos på få sekunder fra Facebook, Twitter og online-fototjenester som image.canon, eller print dokumenter fra cloudtjenester såsom Evernote og Dropbox direkte fra printerskærmen. Fremstil kalendere, download brevpapir og andre skabeloner direkte fra PIXMA Cloud.

Klar til smartphone og tablet


Du opnår ultimativ fleksibilitet ved at styre din printer direkte fra dine mobile enheder. Download Canons PIXMA Printing Solutions-app til at printe fra og scanne til din mobile enhed og cloud-tjenester. Med denne app kan du endda tjekke printerens status, brugervejledningen eller blækniveauerne. Apple AirPrint og Google Cloud Print er også understøttet.

Økonomiske separate blæktanke til fremragende print


Af hensyn til økonomien har denne Alt-i-Én 5 separate blækbeholdere, så du kun behøver skifte den farve, der er løbet tør, hvilket gør print mere effektivt. Særligt sort blæk til henholdsvis dokumenter og fotos sammen med Canons FINE-teknologi og op til 4800 dpi printopløsning giver skarp tekst og billeder med stor detaljerigdom.

Hurtigt print


Den er ideel til hurtigt kvalitetsprint i hjemmet og har en hurtig A4-printhastighed på ISO ESAT 12,2 ipm for sort/hvid og 8,7 ipm for farve, og den printer et 10x15 cm foto uden kant på ca. 44 sekunder.

Spar penge på blæk og papir


XL-blæktanke kan fås, så du printer flere sider end med en standard-blæktank – ideelt, hvis du printer meget – og du kan opnå besparelser på op til 30 % pr. side. Auto 2-sidet print reducerer forbruget af papir og opretter professionelle dobbeltsidede dokumenter.

Let betjening


Den tydelige 6,2 cm store skærm gør det nemt at se valgte funktioner eller bruge cloud-tjenester. Auto Power On tænder automatisk for printeren, når du begynder at printe fra en pc eller mobil enhed på samme netværk.

My Image Garden-software


Integreret program med løsninger til organisering og print af dine fotos, scanning og adgang til online-tjenester. Avancerede funktioner som ansigtsgenkendelse gør det nemt at gennemsøge alle dine fotos på din pc og finde dem, du ønsker.

Priser

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon PIXMA MG5550, dets funktioner og hvad det kan.

Only change the ink which runs out

Udskift kun den blæktank, der er brugt op

Optional high yield inks

Patroner med høj kapacitet (tilbehør)

Automatic double sided printing

Automatisk dobbeltsidet print

Use and share wirelessly

Brug og del trådløst

PIXMA Printing Solutions app

PIXMA Printing Solutions-app

Tablet and smartphone ready

Tablet- og smartphone-ready

Print directly from cloud

Print direkte fra cloud

Turns on when you start printing

Tænder, når du starter med at printe

  • Alt-i-Én-printer - PIXMA MG5550
  • Blæktanke til opstart
  • Strømkabel
  • Setup CD-ROM (Installations-cd-rom)
  • Manualer og andre dokumenter