Canon PIXMA MG3550

PIXMA MG3550

Elegant og kompakt Alt-i-Én med Wi-Fi til at dele og bruge overalt i hjemmet. Den printer, kopierer og scanner hurtigt og i høj kvalitet og understøtter også Google Cloud Print og Apple AirPrint.

PIXMA MG3550

Fordele

  • Kompakt og elegant Alt-i-Én: print, kopiér og scan derhjemme
  • Print og scan med smartphone eller tablet med PIXMA Printing Solutions-app'en
  • Understøtter Google Cloud Print og Apple Air Print
  • XL-blækpatroner (tilbehør) giver flere print for færre penge
  • Print i enestående kvalitet med op til 4800 dpi og FINE-patronteknologi

Funktioner

Kig nærmere på Canon PIXMA MG3550

Kompakt, trådløs Alt-i-Én-printer


Takket være Wi-Fi-funktionaliteten gør denne Alt-i-Én det nemt at printe i hjemmet fra pc og mobile enheder, mens det elegante og kompakte FastFront-design forenkler papirilægningen og blækudskiftningen – den ideelle printer, kopimaskine og scanner til hverdagsbrug.

Klar til smartphone og tablet


Download Canons PIXMA Printing Solutions-app, så du kan printe fra og scanne til din smartphone eller tablet, og få fjernadgang til forskellig printerinformation såsom online-vejledningen eller de aktuelle blækniveauer. Apple AirPrint er også understøttet. Desuden tænder Auto Power On for printeren, når du begynder at printe.

Print stort set overalt


Google Cloud Print forbinder din printer direkte til nettet, så du kan printe Google Docs, e-mails, fotos og vedhæftede PDF-filer stort set overalt. Filerne sendes sikkert til printeren via internettet, uanset om du er i det samme lokale eller på den anden side af kloden.

Hurtige kvalitetsprint


FINE-patronsystemet med printopløsning på op til 4800 dpi leverer højt detaljeniveau. Med en hurtig A4-printhastighed på 9,9 ipm i sort/hvid og 5,7 ipm i farve, printer den også 10x15 cm foto uden kant på ca. 44 sekunder. Perfekt til hurtigt kvalitetsprint af dokumenter og billeder derhjemme.

Spar penge på blæk og papir


Print mere for mindre. De mere økonomiske XL-patroner giver betydeligt flere print end standardversionerne og giver mulighed for længere perioder mellem blækudskiftningerne – ideelt, hvis du printer meget – og med mulighed for besparelser på op til 50 % pr. side. Auto 2-sidet print reducerer forbruget af papir og opretter professionelt udseende dobbeltsidede dokumenter.

My Image Garden-software


One-stop-software, der giver den fulde PIXMA-oplevelse, med funktioner til at organisere og printe dine fotos, scanne og få adgang til online-tjenester. Avancerede funktioner som ansigtsgenkendelse gør det nemt at gennemsøge alle dine fotos på din pc og finde dem, du ønsker.

Giv kreativiteten frit løb med CREATIVE PARK PREMIUM


Med denne online-tjeneste kan du downloade og printe fotos, illustrationer og hobbydesigns, så du kan lave professionelt udseende lykønskningskort, kalendere eller fantastiske 3D-papirkunstværker.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon PIXMA MG3550, dets funktioner og hvad det kan.

Convenient and easy to replace

Praktisk og nem at udskifte

High resolution photo printing

Fotoprint i høj kvalitet

Optional high yield inks

Patroner med høj kapacitet (tilbehør)

Use and share wirelessly

Brug og del trådløst

PIXMA Printing Solutions app

PIXMA Printing Solutions-app

Tablet and smartphone ready

Tablet- og smartphone-ready

Automatic double sided printing

Automatisk dobbeltsidet print

Turns on when you start printing

Tænder, når du starter med at printe

  • Alt-i-Én-printer – PIXMA MG3550
  • FINE-patroner
  • Strømkabel
  • Setup CD-ROM (Installations-cd-rom)
  • Manualer og andre dokumenter