Canon PIXMA MG3250

PIXMA MG3250

Print, kopiér og scan nemt med denne Alt-i-Én-printer med Wi-Fi, der kan bruges overalt i hjemmet. Med det kompakte FastFront-design og Auto Duplex understøttes også print fra smartphone og Apple AirPrint.

PIXMA MG3250

Fordele

  • Alt-i-Én med Wi-Fi: Print, kopiering og scanning
  • Mobilt print og Apple AirPrint-understøttelse
  • Nem og effektiv webprint
  • Print mere med XL-patroner (tilbehør)
  • Spar på papiret med Auto Duplex-print
  • Hurtige print af dokumenter og fotos
  • My Image Garden-software
  • Automatisk tænd/sluk

Funktioner

Kig nærmere på Canon PIXMA MG3250

Kompakt, trådløs Alt-i-Én-printer


Denne Alt-i-Én-printer med Wi-Fi-tilslutning gør det nemt at printe derhjemme fra pc'en og fra mobile enheder. Det elegante og kompakte FastFront-design forenkler papirilægning og blækudskiftning. Det er den ideelle printer, kopimaskine og scanner for dem, der leder efter dagligdagsfunktionalitet.

Klar til smartphone og tablet


Canons Easy-Photo Print-app giver fleksibilitet til at printe eller scanne til dine mobile enheder, uanset hvor du er i hjemmet. Med Apple AirPrint-understøttelse kan du også printe fotos, e-mails, websider og andre dokumenter direkte fra din iPhone, iPad og iPod touch.

Print mere for mindre


Med den ekstra kapacitet i XL FINE-patroner er der længere mellem blækudskiftninger. De leverer markant flere print end tilsvarende standardpatroner. XL-patronerne er også mere omkostningseffektive og giver dig mulighed for at spare op til 50 % pr. side - ideelt, hvis du printer regelmæssigt.

Spar papir


Auto Duplex giver dobbeltsidede print, hvilket sparer penge samtidig med at levere professionelt udseende dokumenter. Til smart webprint kan du bruge Easy-WebPrint EX plug-in og kun printe det, du har brug for. Det gør det nemt at klippe oplysninger fra websider og kombinere dem på én side for effektivt print.

Hurtige kvalitetsprint


FINE-patronsystemet leverer hurtigt en fantastisk detaljeringsgrad. Print kvalitetsdokumenter og fotos hurtigt med en A4 ISO ESAT-hastighed på 9,2 ipm i sort/hvid og 5,0 ipm i farve, samt print af 10 x 15 cm fotos til kant på ca. 44 sekunder. Få en A4-farvekopi på ca. 20 sekunder.

My Image Garden-software


Én enkelt værktøjskasse giver nem fotoprint, scanning og adgang til online-tjenester som CREATIVE PARK PREMIUM. Med fotoorganiseringsfunktioner, herunder ansigtsgenkendelse, søger programmet efter billeder på din pc, selv dem du helt har glemt, og samler dem i flotte designs, der kan printes. Det gør det nemt at scanne til cloud-tjenester og oprette PDF-filer.

Print direkte fra Facebook


Print Your Days-app'en giver dig mulighed for at printe dine egne og dine venners fotos direkte fra Facebook. Anvend forskellige effekter, eller skab iøjnefaldende collager af op til fem billeder på én enkelt side ved hjælp af en af de mange baggrundsstilarter.

Spar strøm


Reducér dit strømforbrug med Auto Power Off, som slukker for printeren, hvis den ikke bruges i et bestemt tidsrum. Auto Power On tænder automatisk for printeren igen, når du starter et printjob.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon PIXMA MG3250, dets funktioner og hvad det kan.

Convenient and easy to replace

Praktisk og nem at udskifte

Micro ink droplets for precise print

Mikroskopiske blækdråber giver præcise print

High resolution photo printing

Fotoprint i høj kvalitet

Automatic double sided printing

Automatisk dobbeltsidet print

Use and share wirelessly

Brug og del trådløst

Tablet and smartphone ready

Tablet- og smartphone-ready

Compact design and easy operation

Kompakt design og nem betjening

Print images from your movies

Print billeder fra dine film

Smart web printing

Smart webprint

High resolution scanning

Scanning med høj opløsning

Facebook photo printing

Print af billeder fra Facebook

One-stop creative software

One-stop kreativ software

PIXMA MG3250 Bedømmelser og anmeldelser