Canon EF-S 24mm f/2.8 STM

EF-S 24mm f/2.8 STM

Et fladt objektiv, som er ideelt til rejse- og gadefotografering. Dets avancerede optiske design sikrer fremragende billedkvalitet, mens en stor f/2.8 maksimal blændeåbning muliggør håndholdt optagelse ved svag belysning. STM-fokusering giver jævn, næsten lydløs autofokus, når du optager film.

Fordele

  • Superfladt design
  • Naturlig perspektiv som det menneskelige øje
  • Jævn og støjsvag fokusering ved optagelse af film*
  • Brug stor blændeåbning ved optagelser i svag belysning
  • Fokusering helt ned til 0,16 m

Funktioner

Kig nærmere på Canon EF-S 24mm f/2.8 STM

Bærbart fladt design


Med en tykkelse på bare 22,8 mm tyk og en vægt på kun 125 g er EF-S 24mm f/2.8 STM et bærbart objektiv, som gør det nemt for dig at tage din EOS med overalt. Det lille design gør det diskret - ideelt til gadefotografering.

Naturligt perspektiv


24 mm brændvidde anvendt på et APS-C EOS kamerahus giver samme synsvinkel som et 38 mm objektiv på et full-frame digitalt spejlreflekskamera. Det er tæt på det menneskelige øje, så dine billeder får et naturligt look.

Jævn og lydløs fokusering


Næsten lydløs STM-fokusering, som låser hurtigt, når du optager stillbilleder og giver jævne fokusovergange ved optagelse af film, så du får optagelser, der er jævne og fri for distraherende fokusstøj.*

Stor blændeåbning til optagelser i svag belysning


En hurtig maksimal blændeåbning på f/2.8 giver masser af lys, så du kan optage under mørke optagelsesbetingelser uden brug af flash. Den er perfekt til at skabe effekter med lav dybdeskarphed, så du kan isolere dit motiv mod en blød, ufokuseret baggrund.

Avanceret optisk design


Nyd knivskarp ydeevne i hele rammen med høj resistens mod reflekser og coloured fringing. Kom så tæt på som 16 cm til små motiver og få et nærbillede af verden.
* Når den bruges med kompatible EOS-kamerahuse.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon EF-S 24mm f/2.8 STM, dets funktioner og hvad det kan.

Related Products