Objektiver til EOS M

Canon EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

Et kompakt makroobjektiv med det nyskabende indbyggede Macro Lite, egner sig til indviklede detaljer i meget små motiver.

Træd ind i den unikke makroverden

Forstør de indviklede detaljer i dine motiver med dette innovative, kompakte makroobjektiv til Canons EOS M-serie. Med verdens første autofokusobjektiv med indbygget Macro Lite*, kan du oplyse dit motiv. Og enestående 1,2 x forstørrelse, betyder, at du nu kan komme tættere på end nogensinde før.

EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM er et godt objektiv til:

 • Makro

  Opleve naturens små hemmeligheder. Forstør strukturer og skjulte detaljer i blomster, insekter, frugt og væske.

 • Mad

  Yd retfærdighed til blanke saucer, præcist udskåret sushi og de flotte detaljer i finere madlavning. Indfang lækre detaljer, som du næsten kan smage.

 • Rejser

  Rejsefotografering er ikke kun for globetrottere - tag ud, og se dig omkring. Sightseeing, afslappende dage og spontane weekendrejser er alle minder, der er værd at sætte pris på.

 • Portrætter

  Perfekt til at indfange ansigtsudtryk hos familie og venner, ideelt til bryllupper, begivenheder og arrangementer.

Hav styr på belysningen

Indbygget Macro Lite-teknologi
Dette objektiv i EF-M-serien lens kommer med to indbyggede, kontrollerbare LED'er (Macro Lite). Denne funktion giver ekstra belysning foran objektivet for at fjerne unødvendige skygger, som ofte kan opstå fra dig og dit udstyr under makrofotografering.

Canon Camera
Ved et tryk på en knap kan du skifte mellem Macro Lite fra venstre og højre side, for at finde den rigtige balance og opnå fantastiske, stilistiske billeder, som du ikke ville være i stand til at lave på andre måder. Et oplagt valg, når du vil optage nærbilleder af blomster og mad, samt små motiver med indviklede detaljer såsom smykker.

Smart cylinderdesign

EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM er designet, så du kan få mest muligt ud af alt tilgængeligt lys, med en konvergerende objektivfront, for at minimere skygger forårsaget af selve objektivet. Dette giver også overfladekontaktpunkter for stabile optagelser, så objektivet kan bruges i en stejl vinkel på 53 grader fra overfladen, hvor objektet er placeret. Kombinationen af kontaktpunkter og brugen af Macro Lite (hvis nødvendigt) giver dig mulighed for at indfange detaljerede makrooptagelser.

Canon Camera

Kom tættere på end nogensinde før

EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM har et ægte forstørrelsesforhold på 1:1, hvilket betyder at motivet, du optager, vises i naturlig størrelse på dit billede. Hvis du vil se og forstørre de finere detaljer i dit motiv, kan du aktivere Super Macro-programmet. Med enestående 1,2x forstørrelse kan du forstørre motivet ud over naturlig størrelse. Med beskæringsfaktoren i EOS M's sensor i APS-C-størrelse, som resulterer i en 35mm-ækvivalent optagelsesforstørrelse på 1,92x, kan brugerne optage utroligt fine detaljer som naturlige årer i planter eller det detaljerede design i smykker. I Super Macro kan du komme utrolig tæt på (arbejdsafstand på 13 mm), så du kan udforske bittesmå motiver.

Fang de finere detaljer i bevægelse

Skab fantastiske næroptagelser ved at kombinere makroegenskaberne i EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM med EOS M's videofunktionalitet.

Perfekt hverdagsobjektiv

Nemt at have med
Når du er på farten gør EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM's kompakte design det perfekt til at dokumentere dine hverdagseventyr. Med præcisionsoptik og et let (130 g), sammenklappeligt design er EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM perfekt til hverdagsfotografering samt makro. De UD- og asfæriske linseelementer betyder, at du ikke behøver at gå på kompromis med billedkvaliteten med dette objektiv.

Knivskarpe billeder

Angulære rystelser er langt mere udtalt i makrofotografering, da makrofotografering normalt kræver et stabilt stativ. Men Hybrid Image Stabilizer i EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM er specielt udviklet til at minimere både angulære og parallelle kamerarystelser. Det giver dig mere fleksibilitet til at reagere på dit motiv, hvis det flytter sig eller skifter stilling og sikrer knivskarpe billeder ved fotografering af makromotiver.
 • Med Hybrid Image Stabilizer

 • Uden Hybrid Image Stabilizer

Optag meget mere end makro

Med funktioner, der er designet specielt til makrofotografering, er dette objektiv ligeledes fleksibelt nok til hverdagsfotografering. Med en bred blænde på f/3.5 og en 35mm ækvivalent brændvidde på ca. 44,8 mm (fordi kameraer uden spejl har beskårede sensorer), kan du optage med en naturlig synsvinkel og et naturligt perspektiv ved en række forskellige optagelser.

Belys detaljer

Dette hverdagsobjektiv er også fantastisk til portrætfotografering, især med kombinationen af Hybrid Image Stabilizer og den brede cirkulære blænde med 7 lameller. Du kan nemt lave portrætter, der tiltrækker øjet til at fokusere på de detaljer, du ønsker, med et motiv der er adskilt fra en baggrund, der er smuk og glat. Du kan endda bruge Macro Lite til at tilføje et ekstra pift til dit motivs øjne.

Jævne og ensartede film

Den næsten lydløse STM-teknologi (step-motor) i EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM hjælper dig med at lave film i høj kvalitet ved at levere stabil og rolig kontinuerlig fokusering. Dette giver dig mulighed for at optage lydene fra omgivelserne uden lyden af en fokuseringsmotor.

Canon Camera

Billedgalleri

Se galleri

Relateret tilbehør

 • Objektivtilbehør

  Modlysblænde ES-22

  En modlysblænde forhindrer, at der kommer tilfældigt lys ind i objektivet, samt at uønsket genskin indvirker på dine fotos. Du kan også bruge denne dedikerede modlysblænde til at fastgøre 43mm filtre til dit EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM. (Medfølger i kassen)
 • Objektivtilbehør

  Objektivetui LP811

  Beskyttende, blødt etui til udvalgte EF-objektiver.
 • Objektivtilbehør

  Objektivdæksel EF-M28

  Beskytter den forreste del af objektivet. (Medfølger i kassen)
 • Objektivtilbehør

  Lens Dust Cap EB

  Beskytter dit Canon-objektiv, når det ikke er i brug.
 • Canon EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM
  Bedømmelser og anmeldelser

  Du vil måske også kunne lide...

  Fire alternative objektiver til EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM, udvalgt af vores objektiveksperter. Du skal bruge en EF-EOS M-objektivadapter for at kunne bruge disse objektiver sammen med et kamera fra EOS M-serien.

  1. * Blandt udskiftelige autofokusobjektiver til spejlreflekskameraer eller spejlløse kameraer. Pr. maj 2016, baseret på Canons undersøgelser