Canon EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

Canon-EF-M-28mm-f-3.5-Macro IS STM

Kompatibelt med alle kameraer i EOS M-serien

Træd ind i den unikke makroverden

Forstør de indviklede detaljer i dine motiver med dette innovative, kompakte makroobjektiv til Canons EOS M-serie. Med verdens første autofokusobjektiv med indbygget Macro Lite*, kan du oplyse dit motiv. Og enestående 1,2 x forstørrelse, betyder, at du nu kan komme tættere på end nogensinde før.

EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM er et godt objektiv til:

0%

  Hav styr på belysningen

  Indbygget Macro Lite-teknologi

  Dette objektiv i EF-M-serien lens kommer med to indbyggede, kontrollerbare LED'er (Macro Lite). Denne funktion giver ekstra belysning foran objektivet for at fjerne unødvendige skygger, som ofte kan opstå fra dig og dit udstyr under makrofotografering.

  Canon EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

  Ved et tryk på en knap kan du skifte mellem Macro Lite fra venstre og højre side, for at finde den rigtige balance og opnå fantastiske, stilistiske billeder, som du ikke ville være i stand til at lave på andre måder. Et oplagt valg, når du vil optage nærbilleder af blomster og mad, samt små motiver med indviklede detaljer såsom smykker.

  0%

   Smart cylinderdesign

   EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM er designet, så du kan få mest muligt ud af alt tilgængeligt lys, med en konvergerende objektivfront, for at minimere skygger forårsaget af selve objektivet. Dette giver også overfladekontaktpunkter for stabile optagelser, så objektivet kan bruges i en stejl vinkel på 53 grader fra overfladen, hvor objektet er placeret. Kombinationen af kontaktpunkter og brugen af Macro Lite (hvis nødvendigt) giver dig mulighed for at indfange detaljerede makrooptagelser.

   EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

   Kom tættere på end nogensinde før

   EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM har et ægte forstørrelsesforhold på 1:1, hvilket betyder at motivet, du optager, vises i naturlig størrelse på dit billede. Hvis du vil se og forstørre de finere detaljer i dit motiv, kan du aktivere Super Macro-programmet. Med enestående 1,2x forstørrelse kan du forstørre motivet ud over naturlig størrelse. Med beskæringsfaktoren i EOS M's sensor i APS-C-størrelse, som resulterer i en 35mm-ækvivalent optagelsesforstørrelse på 1,92x, kan brugerne optage utroligt fine detaljer som naturlige årer i planter eller det detaljerede design i smykker. I Super Macro kan du komme utrolig tæt på (arbejdsafstand på 13 mm), så du kan udforske bittesmå motiver.

   0%

    Fang de finere detaljer i bevægelse

    Skab fantastiske næroptagelser ved at kombinere makroegenskaberne i EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM med EOS M's videofunktionalitet.

    Perfekt hverdagsobjektiv

    Nemt at have med

    Når du er på farten gør EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM's kompakte design det perfekt til at dokumentere dine hverdagseventyr. Med præcisionsoptik og et let (130 g), sammenklappeligt design er EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM perfekt til hverdagsfotografering samt makro. De UD- og asfæriske linseelementer betyder, at du ikke behøver at gå på kompromis med billedkvaliteten med dette objektiv.

    Knivskarpe billeder

    Angulære rystelser er langt mere udtalt i makrofotografering, da makrofotografering normalt kræver et stabilt stativ. Men Hybrid Image Stabilizer i EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM er specielt udviklet til at minimere både angulære og parallelle kamerarystelser. Det giver dig mere fleksibilitet til at reagere på dit motiv, hvis det flytter sig eller skifter stilling og sikrer knivskarpe billeder ved fotografering af makromotiver.

    EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

    Med Hybrid Image Stabilizer

    EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

    Uden Hybrid Image Stabilizer

    Optag meget mere end makro

    Med funktioner, der er designet specielt til makrofotografering, er dette objektiv ligeledes fleksibelt nok til hverdagsfotografering. Med en bred blænde på f/3.5 og en 35mm ækvivalent brændvidde på ca. 44,8 mm (fordi kameraer uden spejl har beskårede sensorer), kan du optage med en naturlig synsvinkel og et naturligt perspektiv ved en række forskellige optagelser.

    EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

    EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

    Belys detaljer

    Dette hverdagsobjektiv er også fantastisk til portrætfotografering, især med kombinationen af Hybrid Image Stabilizer og den brede cirkulære blænde med 7 lameller. Du kan nemt lave portrætter, der tiltrækker øjet til at fokusere på de detaljer, du ønsker, med et motiv der er adskilt fra en baggrund, der er smuk og glat. Du kan endda bruge Macro Lite til at tilføje et ekstra pift til dit motivs øjne.

    EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

    Jævne og ensartede film

    Den næsten lydløse STM-teknologi (step-motor) i EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM hjælper dig med at lave film i høj kvalitet ved at levere stabil og rolig kontinuerlig fokusering. Dette giver dig mulighed for at optage lydene fra omgivelserne uden lyden af en fokuseringsmotor.

    EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

    Billedgalleri

    Se galleri

    Specifikationer

    Tilbehør

    Anmeldelser

    Klik nedenfor for at skrive en anmeldelse af EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM-objektivet

    Du vil måske også kunne lide...

    Fire alternative objektiver til EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM, udvalgt af vores objektiveksperter. Du skal bruge en EF-EOS M-objektivadapter for at kunne bruge disse objektiver sammen med et kamera fra EOS M-serien.

    * Blandt udskiftelige autofokusobjektiver til spejlreflekskameraer eller spejlløse kameraer. Pr. maj 2016, baseret på Canons undersøgelser