Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM

EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM

Avanceret teknologi til billedstabilisering (IS) i tre trin gør EF 70-300mm f/4-5,6 IS USM til et ideelt telezoom til optagelser ved svag belysning og ved langsomme lukkerhastigheder uden at forårsage kamerarystelser.

Fordele

  • Kraftfuld forstørrelse til en fornuftig pris
  • Tre-trins billedstabilisering
  • UD-objektivelement og Super Spectra-belægninger
  • Cirkulær blænde giver behagelig baggrundssløring
  • Hurtig og lydløs autofokus

Detaljerede funktioner

Kig nærmere på Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM

Høj forstørrelse til en fornuftig pris


Det kraftfulde, men prisfornuftige EF 70-300mm f/4-5,6 IS USM vil appellere til natur- og sportsfotografer, der ønsker at opnå skarpere billeder ved håndholdt optagelse. Når det monteres på et EOS-kamera med en sensor i APS-C-størrelse, giver objektivet en synsvinkel, der i store træk svarer til et 112-480mm objektiv på digitalt spejlreflekskamera med fuld ramme.

Billedstabilisering


EF 70-300mm f/5-5,6 IS USM indeholder en tre-trins billedstabilisering (IS), der gør det til det perfekte objektiv til håndholdt optagelse. Lukkerhastigheder, der er op til tre gange langsommere, end det normalt ville være muligt, kan bruges uden nogen synlig forøgelse af billedslør. Når der panoreres vandret, kan IS-systemet indstilles til kun at korrigere for uønskede lodrette rystelser, og systemet deaktiveres, når kameraet monteres på et stativ.

UD-objektivelement


Et UD-glasobjektivelement (Ultra-low Dispersion) korrigerer kromatiske afvigelser og leverer høj opløsning og kontrast i hele zoomområdet. Der er udelukkende anvendt miljøvenligt, blyfrit glas i konstruktionen af objektivet.

Super Spectra-belægning


Super Spectra-belægninger sikrer en præcis farvebalance og forøger kontrasten. De reducerer også reflekser og overstråling - et almindeligt problem, der forårsages af, at lyset kastes tilbage fra kameraets sensor.

Behagelig baggrundssløring


En næsten helt cirkulær blænde, der styres elektromagnetisk, giver områder, der er ude af fokus, et blødere og mere ensartet udseende og fremhæver motiver i fokus mod en sløret baggrund.

Ultrasonisk fokusering


En ultrasonisk motor driver autofokus ekstremt hurtigt og næsten lydløst. Fremragende fastholdelsesmoment sikrer, at fokuspunktet opnås præcist uden overshoot.

Produktspecifikation

Få mere at vide om Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM, dets funktioner og hvad det kan.