Canon EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM

EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM

Ny effektivitet og kreativitet i telezoomobjektiver. Verdens første zoomobjektiv med et DO element: Den i særklasse præcise optik sikrer en kompakt størrelse, en lav vægt og en fremragende billedkvalitet.

Fordele

  • 3-lags DO-element
  • 9,99 cm
  • Ultimativ billedkvalitet
  • Billedstabilisator
  • Lydsvag, hurtig AF
  • Fuldtids manuel fokusering
  • Cirkulær irisblænde for behageligere baggrundssløring.
  • Zoomringlås
  • E-TTL II afstandsmåling
  • Optimeret objektivcoating til digitalkamerabrug

Funktioner

Kig nærmere på Canon EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM

DO-faktorenEF 70-300 mm f/4.5-5.6 DO IS USM er verdens eneste zoomobjektiv med indbygget DO-element. Introduktionen af et nyt trelags DO-element gør ikke kun objektivet mindre, men sikrer også en uovertruffen billedydelse. DO-elementet er en kombination af objektivelementer med normal brydning, der kompenserer for farveaberration. Således opnås korrektionsniveauer for farveaberration, der førhen kun kunne opnås ved brug af fluorit-elementer eller objektiver med ultra-lav dispersion (UD). Resultatet: perfekt billedkvalitet i et særdeles kompakt kamera.

BilledstabilisatorCanons egen Billedstabilisatortekonologi (IS) kompenserer for næsten tre trin uden synlig forøgelse af billedsløring. Dette forøger væsentligt mulighederne for håndholdt fotografering, og begrænser behovet for et stativ. En større bevægelse i en bestemt retning bliver automatisk detekteret som bevidst panorering. Korrektionen standses i den pågældende retning, hvormed rystelser undgås.

Ultra Sonic MotorDen ultrasoniske ringmotor sikrer en hurtig, præcis, super-effektiv og næsten lydløs autofokus, med et godt statisk moment for hurtig reaktion og præcis standsning. Brug af den ultrasoniske motor sikrer også fuldtids manuel overstyring uden at ødelægge autofokusmekanismen.

Attraktiv defokuseringBlænde styres ved hjælp af en elektromagnetisk irisblænde (EMD - electromagnetic diaphragm) der sikrer hurtig, stille, meget præcis kontrol, og den cirkulære irisblænde, der er indbygget i objektivet giver en mere behagelig baggrundssløring.

Brug af EOSObjektivets drevmønster er skræddersyet, så det passer til det seneste EOS-udstyr, så du opnår størst mulig udbytte af objektivets hastighed. Afstandsinformationen sikrer en større præcision inden for fokus-koblet E-TTL II flashmåling.

I harmoni med miljøetFor at overholde Canons strenge miljøpolitik benyttes udelukkende miljøvenligt blyfrit glas i objektivets optik.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM, dets funktioner og hvad det kan.

Billedgalleri

Se galleri

Related Products