Canon EF 50mm f/2.5 Compact Macro

EF 50mm f/2.5 Compact Macro

Let og kompakt, perfekt som makroobjektiv til almindeligt brug eller et fleksibelt standardobjektiv.

Fordele

  • Standardsynsvinkel på 46°
  • Mindste fokuseringsafstand: 23 cm
  • Billedgengivelse i halv naturlig størrelse
  • AFD-fokussystem
  • 52mm filterstørrelse
  • Super Spectra-belægninger reducerer overstråling og reflekser

Funktioner

Kig nærmere på Canon EF 50mm f/2.5 Compact Macro

Makro til mange formål


Let og kompakt makroobjektiv til nærbilleder op til 0,5x (halvdelen af naturlig størrelse). Det optiske system bruger en svævende konstruktion til ydeevne ved alle fokuseringsafstande. Den store blænde på f/2.5 gør det muligt at skabe smukt slørede baggrunde. Dette objektiv med mange anvendelsesmuligheder er ideelt til portrætter og andre formål ud over makrofotografering.

Stor f/2.5 blænde


En maksimal blænde f/2.5 muliggør hurtig fotografering uden flash selv ved svag belysning samt fremragende kontrol over dybdeskarpheden.

Fuldt elektronisk objektivfatning


Som en del af den anerkendte EF-objektivserie indeholder dette objektiv en indbygget AF-motor, der leverer en hurtig og direkte AF-ydeevne. Objektivet indeholder også en EMD (Electromagnetic Diaphragm), som giver mulighed for en utroligt præcis blændekontrol, der sikrer, at den valgte blænde forbliver præcis og konstant hver gang.

Super Spectra-belægning


Super Spectra-belægninger bidrager til at sikre en præcis farvebalance og høj kontrast, samtidig med at den også minimerer overstråling og reflekser ved at absorbere det lys, der ellers ville blive reflekteret fra de interne objektivelementer og de digitale EOS-sensorer.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon EF 50mm f/2.5 Compact Macro, dets funktioner og hvad det kan.

Related Products