Canon EF 28mm f/2.8 IS USM

EF 28mm f/2.8 IS USM

Nemt at tage med og prismæssigt overkommeligt - EF 28mm f/2.8 IS USM er et ideelt allround vidvinkelobjektiv til fullframe-kameraer og et kompakt højkvalitets-standardobjektiv til digitale spejlreflekskameraer med en sensor i APS-C-størrelse.

Fordele

  • 28mm vidvinkelobjektiv (svarende til 45mm på sensorer i APS-C-størrelse).
  • Hurtig f/2.8 maksimumblænde
  • Billedstabilisator på op til fire trin
  • Ultrasonisk autofokusmekanisme
  • Cirkulær blænde til blød baggrundssløring
  • Super Spectra-belægning reducerer reflekser

Funktioner

Kig nærmere på Canon EF 28mm f/2.8 IS USM

Vidvinkelobjektiv i høj kvalitet

Et 28mm førsteklasses vidvinkelobjektiv, der giver en synsvinkel på 75° på digitale fullframe-spejlreflekskameraer. På EOS-kameraer med APS-C-sensor udgør det et stærkt standardobjektiv og giver samme visning som et 45mm objektiv på et fullframe-kamera.

Optag under dårlige lysforhold

En maksimal blænde på f/2.8 giver mulighed for fotografering uden stativ under de faktiske lysforhold uden brug af flash. Billedstabilisering giver mulighed for lukkertider på op til fire trin lavere end ved det normale uden risiko for kamerarystelser.

Hurtig og lydløs autofokus

Canons ultrasoniske autofokusmotor (USM) giver hurtig, næsten lydløs fokus. Muligheden for en konstant manuel fokus giver finjustering uden ændring af fokuseringsmetoden til enhver tid.

Closeup-fokusering

Kom så tæt på dit motiv som 23 cm, og nyd et dramatisk vidvinkelperspektiv.

Pladsbesparende design

Med en vægt på kun 260 g og en størrelse på 68,4 mm x 51,5 mm er EF 28mm f/2.8 IS USM et objektiv, du kan tage med overalt. Fantastisk til rejse-, landskabs- og dokumentarfotografering.

Designet til fantastisk billedkvalitet

En cirkulær blænde med syv lameller giver enestående bokeh, mens Super Spectra-belægningen reducerer reflekser. EF 28mm f/2.8 IS USM's klassiske, førsteklasses objektivdesign minimerer forvrængning og aberrationer, som kan mindske billedkvaliteten.

Anvendelsesområder

Perfekt til landskabs- og rejsefotografering samt reportage, når et vidvinkelsynsfelt giver mulighed for dramatiske nærbilleder.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon EF 28mm f/2.8 IS USM, dets funktioner og hvad det kan.

Billedgalleri

Se galleri

Related Products

Vidvinkelobjektiver

Opnå et bredere synsfelt, og få mere med i billedet med vores udvalg af vidvinkelobjektiver.

Læs mere